dabar galvoju ar verta man eit paciai per daktarus,kol Maleckas atostogauja,na tarkim endokrinologa.Nes kiek suprantu siuncia kazka tirtis, arba,endokrinologai atsiuncia pas CHirurga.Kazi jei uzbegciau ivykiam uz akiu ir pati nupedinciau
sveikutes . na as ir prisijungiu prie jusu . esu meskute kaip priklauso . mano kmi yra 49 vienu zodziu truksta zodziu apsakyti visa. nusprendziau kad reikia operacijos. nes jau ir judet sunku . buvau pas gyditoja kuris konsultuoja del operacijos , bet jis tik isbare mane ir liepe susirasti dietologa. na tai va nebezinau ar tiketis man operacijos AR ne .
QUOTE(singh @ 2011 12 08, 20:27)
sveikutes . na as ir prisijungiu prie jusu . esu meskute kaip priklauso . mano kmi yra 49 vienu zodziu truksta zodziu apsakyti visa. nusprendziau kad reikia operacijos. nes jau ir judet sunku . buvau pas gyditoja kuris konsultuoja del operacijos , bet jis tik isbare mane ir liepe susirasti dietologa. na tai va nebezinau ar tiketis man operacijos AR ne .
pas ka buvai? visis jie zaidzia su tuo reikalu, tu turi buti tvirtai nusprendusi, nes jie ras milijona argumentu neoperuoti jei pajaus kad abejoji
as gruodzio 15 d. busiu metai po padalinimo rezultatais patenkinta
buvau pas kaseli . esu apsisprendus 100% . noriu tos operacijos . darysiu viska katik reiks kad sulekneciau ir tas voris nebegryztu .
po antrojo niestumo dar tebeturiu +15 . nukrito koks 1 ar 2 kilogramai . o taip tai nuo kokios 18 ar 19 metu tapau 100kg ribose tada zaidziau su dietomis o rezultatas dietu gavosi deja 124kg .
Sveikos merginos noriu ir as prisijungti i jusu gretas. Pavargau nesioti ta kalna lasiniu (bjauriai pasakiau ar ne) bet tai juk graudi tiesa Pradejau ir asgalvoti apie skrandzio operacija nes jau atsiranda problemu su sveikatele. Tik dar informacijos mazokai turiu. Gal galetumete papasakoti kas tai yra skrandzio atidalinimas.
Ruta o kaip dabar jautiesi?
Ar nesigaili?
Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis?
Kiek laiko jau isioperavus?
Va kiek klausimu pazeriau
Ar nesigaili?
QUOTE(varune @ 2012 01 07, 13:12)
Ruta o kaip dabar jautiesi?
Ar nesigaili?
Ar nesigaili?
jauciuosi puikiai
pakartociau
gruodzio 15 buvo metai
sveiki, jungiuosi i jusu gretas. sausia 25d man uzdetas skrandzio ziedas. jauciuosi labai laiminga. dar skaudena bet nebeda. tik klausimas ar jus irgi jausdavot alki kai buvo tik kelios dienos po operacijos. man toks jausmas kad as mielai imesciau ka nors i skrandi.skrandukas lyg ir praso maisto. nors geriu skysciu.
Svekinu Astapro ir truputi pavydziu
As irgi noreciau, bet truputi baugu.Ir mano skrandis ne visai sveikas man turbut ziedo nedetu
Beje kiek tau kainavo tas malonumas ir kur operavaisi
As irgi noreciau, bet truputi baugu.Ir mano skrandis ne visai sveikas man turbut ziedo nedetu
QUOTE(varune @ 2012 01 28, 21:34)
Svekinu Astapro ir truputi pavydziu
tiesa saknat as ir nerasiau kad mano nesveikas. tik skaudena po operacijos. operavausi vilniuje. super personalas visas. o kainas pasako gydytojas konsultacijos metu.