Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(inieska @ 2011 07 05, 14:38)
woooow pavydu i tokius rezultatus ziureti  verysad.gif aisku tai yra baltas pavydas wink.gif dziugu kad yra galimybe  bent kazkam but pukeliais 4u.gif

As pati sau pavydziu blush2.gif lotuliukas.gif Didziausias kaifas ypac vasara, nemastyt ka apsirengt, kad lasiakus pridengti thumbup.gif O pats didziausias malonumas, kad yra tarpas tarp koju lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif (turejau problema, kad vasara pritrindavau slaunis iki kraujo, jei su sijonu vaiksciodavau, tai dazniausiai tik kelnes nesiojau, o dabar tik sijonus ir sukneles)
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 07 07, 11:25)
tai kodel kankiniesi ir OP nesidarai?

as su mielu noru kad ir po valandos ja daryciausi bet vat ne visad galimybes yra ir ne visi ta 10 000 lt turi licnu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 07 07, 10:43)
as su mielu noru kad ir po valandos ja daryciausi bet vat ne visad galimybes yra ir ne visi ta 10 000 lt turi licnu  mirksiukas.gif

nu tokios sumos tikrai nereikia 6000 uztenka, jei padalinimas, vaistai brangiau kainuoja (sveikatos isvis nenusipirksi) po 200lt ar po 150 ir per tris keturis metus imanoma pasiekti...zinoma jei noro yra, niekas lengvai negaunama, as uz si malonuma dar 2 metelius skolas mokesiu, bet man tai buvo svarbiau, nes kojos skaudejo, nugara nebelaike apie visa kita dikomforta ne nekalbu
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 07 07, 11:43)
as su mielu noru kad ir po valandos ja daryciausi bet vat ne visad galimybes yra ir ne visi ta 10 000 lt turi licnu  mirksiukas.gif

Licnus pinigus mes pravalgem, prapirkom dideliu dydziu parduotuvese ir vaistinese lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zinok labai daug merginu eme paskolas ir daresi operacija. Negirdejau nei is vienos, kad gailetusi mirksiukas.gif

Ruta teisi, 10000 nereikia, na nebent nori tik ziedo, bet paskutinem ziniom ziedas vienai narei kainavo 6950lt , padalinimui irankiai 5150 mirksiukas.gif dabar lyg tai pries operaciaj dar reikai kazkokius miltukus gerti, tai gal dar kokie 200 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2011 07 08, 09:45)
dabar lyg tai pries operaciaj dar reikai kazkokius miltukus gerti, tai gal dar kokie 200  mirksiukas.gif

va sitas jau marketingas doh.gif drasiai ir be ju galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2011 07 08, 10:45)
Licnus pinigus mes pravalgem, prapirkom dideliu dydziu parduotuvese ir vaistinese lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Zinok labai daug merginu eme paskolas ir daresi operacija. Negirdejau nei is vienos, kad gailetusi mirksiukas.gif 

Ruta teisi, 10000 nereikia, na nebent nori tik ziedo, bet paskutinem ziniom ziedas vienai narei kainavo 6950lt , padalinimui irankiai 5150  mirksiukas.gif  dabar lyg tai pries operaciaj dar reikai kazkokius miltukus gerti, tai gal dar kokie 200  mirksiukas.gif

bigsmile.gif papige ciut ciut ar kaip cia? nes pries pusmeti kai ziurinejau info primeciau kad su visais vokeliais, tyrimais ir kitais geriais reiktu apie 10 000
as padalinimo nenoriu - noriu deimantinio ziedo bigsmile.gif o paskolos ner galimybes pasiimt unsure.gif tad tenka sedet ir dziaugtis uz kitus ir laukt kada bus galimybe smile.gif bet tik ji man pasitaikys ojj kaip griebsiu as ja uz ragu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,prasau man padekit>mano kmi yra 35,49 ar darytu man tokiu atveju operacija.Gal nepetingesit atrasyt,galima ir i Az
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2011 07 25, 16:49)
Sveikos,prasau man padekit>mano kmi yra 35,49 ar darytu man tokiu atveju operacija.Gal nepetingesit atrasyt,galima ir i Az

KLP nedarys, Kaune uz pinigus padarys ka nori
Atsakyti

Kažkada (prieš gerus metus) mačiau kažkokios sveikatos laidos anonsą. Ten lyg ir sakė, kad operaciją daro ir Šiauliuose. Laidą, aišku, praleidau, o internete informacijos neradau rolleyes.gif Gal žinot, ar Šiauliuose yra tokis dalykas, ar nelabai? 4u.gif
Atsakyti
Jau pasiskambinau ir susitariau susitikt,gaila kad labai tolima data tik 08.19 bet daktariukas atostogaus.Nieko neklausinejo,nei kiek sveriu,nei kodel pas ji noriu ateit smile.gif Dabar laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2011 07 29, 13:39)
Jau pasiskambinau ir susitariau susitikt,gaila kad labai tolima data tik 08.19 bet daktariukas atostogaus.Nieko neklausinejo,nei kiek sveriu,nei kodel pas ji noriu ateit smile.gif Dabar laukiu.

GAl žinote, kur Vilniuje daro tokias operacijas?
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2011 08 01, 13:27)
GAl žinote, kur Vilniuje daro tokias operacijas?

Vilnius:
Prof. hab. med. dr. G.Brimas
gintautas.brimas@santa.lt
Vilniaus Santariskiu Klinikos ,Santariškių 2
868240944

Atliekamos šios operacijos:
Skrandzio suverzimas ziedu
Skrandžio sumažinimas balionu

Daktaras Vytautas Lipnickas
Pilvo chirurgas
Vytautas.Lipnickas@santa.lt
Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių Klinikos
Atlieka skrandžio apjuosimą žiedu

Dar vienas kontaktas
UAB "Medicinos paslaugų ir informacijos valdymo centras"
Trinapolio g. 9C; Vilnius
vadovas/gydytojas Eduardas Pabarčius.
Konsultuoja ir apjuosimo žiedu ir padalinimo klausimais. Skiria tyrimus ir t.t.
O tada jau siunčia į Kauną pas Malecką. Jei pacientas pageidauja, gali Maleckui asistuoti op metu.
Konsultacijos kaina 110Lt.
http://www.mpvc.lt/lt/
Įmanoma operacijos lizingavimas per Ūkio banko lizingą. Bet reikia tartis su gydytoju.

Papildyta:
siap as nesureiksmiciau miesto, ziureciau i hirurga labiau, po op 2-3 diena namo pirma diena nieko nenori, antraja kartais ir pirma diena jau ant koju ir viskas, LT mazute kad pasivazinejimai butu labai sudetingi 4u.gif
Atsakyti