Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(renatux32 @ 2011 03 28, 20:19)
Sveikos, buvau šiandien ir aš pas profesorių konsultacijoje. Fainas žmogus. Labai patiko. Na turiu siuntimus tyrimams. Ir po to ...... smile.gif

šaunuolė, kad ryžaisi.Jau daug padarei.Man buvo sunkiausia į konsultaciją nuvažiuoti (psichologiškai). Pas ką buvai? Įtariu pas Malecką?
Atsakyti
Ne Vilniuj pas Brimą, konsultacija truko 3,5 val. viską išaiškino, parodė, išklausinėjo.Ilgai ėjau iki pasiryžimo operuotis.
Atsakyti
Sveikos ir isoperuotos ir dar tik besiruosiancios tai daryti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Po operacijos man jau 4,5 metu. Buvo po jos ir blogumu ir odos daug liko blush2.gif bet nei minutes nesigailejau, kad dariausi sia operacija (man atlikta padalinimo op). Tikrai is dramblio tapau gulbe! Lengvo skrydzio ir Jums visoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos merginos. smile.gif Skaiciau jusu zinutes, labai susidomejau ir as sia operacija. Tik gaila nieko nezinau nuo ko pradeti. g.gif Atrodau tokia kvaila. Nezinau y ka kreiptis, tad nutariau jusu pagalbos.
Esu apkuni. Viska isbandziau ir pritruksta valios. Nekenciu pati saves, kartais ima verksmas kada matai juk jau drabuziai kurie tiko reikia mest lauk. schmoll.gif Mano ugis 1.64 o sveriu 94kg. Atrodau siaubingai. Padekit man. unsure.gif Noriu suzinot kur galiu atlikti sia operacija ( kiek tai kainuotu viso bendro)?. Noreciau kartu su jumis dziaugtis, thumbup.gif kaip jus dabar visos. As labai dziaugiuosi uz jus. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(danute1a @ 2011 04 05, 16:28)
sveikos merginos. smile.gif  Skaiciau jusu zinutes, labai susidomejau ir as sia operacija. Tik gaila nieko nezinau nuo ko pradeti. g.gif  Atrodau tokia kvaila. Nezinau y ka kreiptis, tad nutariau jusu pagalbos.
Esu apkuni. Viska isbandziau ir pritruksta valios. Nekenciu pati saves, kartais ima verksmas kada matai juk jau drabuziai kurie tiko reikia mest lauk. schmoll.gif  Mano ugis 1.64 o sveriu 94kg. Atrodau  siaubingai. Padekit man. unsure.gif  Noriu suzinot kur galiu atlikti sia operacija ( kiek tai kainuotu viso bendro)?.  Noreciau kartu su jumis dziaugtis, thumbup.gif  kaip jus dabar visos. As labai dziaugiuosi uz jus.    clap.gif

...dar valgyk, dar per plona operacijai, nors manau, kad gal ir darytų...
Atsakyti
sveikutes merginos. Matau kad jau seniai lanketes cia, nes niekas niekuo nesidziauge smile.gif . As jau po operacijos, menesis. Jauciuosi labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danute1a @ 2011 05 23, 09:02)
sveikutes merginos. Matau kad jau seniai lanketes cia, nes niekas niekuo nesidziauge  smile.gif . As jau po operacijos, menesis. Jauciuosi labai gerai.  thumbup.gif

pas ka operavaisi ziadas ar padalinimas? as jau 5 men po OP esu naujai gimusis, bet turiu ziuret ka i burna dedu, ne del blogu pojuciu o del svorio reguliavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 23, )
pas ka operavaisi ziadas ar padalinimas? as jau 5 men po OP esu naujai gimusis, bet turiu ziuret ka i burna dedu, ne del blogu pojuciu o del svorio reguliavimo  ax.gif

operavausi pas gydytoja Brima, puikus daktaras.Labai dekinga Brimui ir visam mielam personalui, tai nuostabus zmones, uzjauciantys. Zieda dejausi. Numeciau 6kg. thumbup.gif . Siandien klausiau del sumazinimo pas daktara, bet liepe ismokt valgyt, nes dar nemoku nes stringa maistas. blush2.gif Zinai jauciuosi puikiai, tik gaila, kad sustojo krites svoris, jau kokia savaite kaip nekrenta. Bet taip jauciuosi ,kad numeciau 10. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danute1a @ 2011 05 23, 16:41)
operavausi pas gydytoja Brima, puikus daktaras.Labai dekinga Brimui ir visam mielam personalui, tai nuostabus zmones, uzjauciantys. Zieda dejausi. Numeciau 6kg.  thumbup.gif . Siandien klausiau del sumazinimo pas daktara, bet liepe ismokt valgyt, nes dar nemoku nes stringa maistas. blush2.gif Zinai jauciuosi puikiai, tik gaila, kad sustojo krites svoris, jau kokia savaite kaip nekrenta. Bet taip jauciuosi  ,kad numeciau 10. smile.gif

Sveikinu istojus i gulbiu gretas 4u.gif
Del to , kad sustojo svoris, nepergyvenk mirksiukas.gif Niekur nedings jis, prades vel kristi. Organizmas tiesiog issigando ir ijunge apsaugos mechanizma, nes jau taip motule gamta surede. Turbut 90%(jei ne daugiau) operuotoju turejo tokius "kritinius" svorio sustojimo taskus. Veliau buna taip, kad svoris nekrenta, o paimtys mazeja. Kantrybes tik reikia mirksiukas.gif
MES PASMERKTOS BUTI LIEKNOMIS!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, mąstau apie šią operaciją. Ūgis 181, svoris - 133.8. manau, kad būčiau viena iš kandidačių nr 1 lotuliukas.gif nes tas svoris kankina. stebiu Jūsų tobulus rezultatus, numetate po 40kg ir daugiau. tenorėjau paklausti, per kiek maždaug laiko? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Heineken @ 2011 07 05, 08:18)
Sveikos, mergaitės, mąstau apie šią operaciją. Ūgis 181, svoris - 133.8. manau, kad būčiau viena iš kandidačių nr 1 lotuliukas.gif  nes tas svoris kankina. stebiu Jūsų tobulus rezultatus, numetate po 40kg ir daugiau. tenorėjau paklausti, per kiek maždaug laiko? ačiū.

sveika, jei nebeina kitaip tai pirmyn, ir nesvarbu kiek ir per kiek kitoms nukrenta

maniskiai nukrito per 6 men dabar labai stovi
Atsakyti
QUOTE(Heineken @ 2011 07 05, 09:18)
Sveikos, mergaitės, mąstau apie šią operaciją. Ūgis 181, svoris - 133.8. manau, kad būčiau viena iš kandidačių nr 1 lotuliukas.gif  nes tas svoris kankina. stebiu Jūsų tobulus rezultatus, numetate po 40kg ir daugiau. tenorėjau paklausti, per kiek maždaug laiko? ačiū.

Sveika,

tu dar prie "mazu" mergaiciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet mastyk mastyk. Nukopinu savo rezultatus:

Pradinis svoris (2006-11-07) : 112kg , ūgis: 166cm KMI-40,6 3-jo laipsnio nutukimas

Po 5dienų: 108kg (-4kg)
Po 2savaičių - 105 (-7kg)
Po 3savaičių - 104kg (-9kg)
Po 4savaičių : 102kg (-10kg)

Po mėnesio (2006-12-07): 101kg(-11kg) KMI 36,7 2-jo laipsnio nutukimas

Po dviejų mėnesių (2007-01-07): 96kg(-16kg) KMI-34.8 1-jo laipsnio nutukimas

Po trijų menesiu (2007-02-07) : 90kg (-22kg ) KMI - 32.7 1-jo laipsnio nutukimas

Po keturiu mėnesių (2007-03-07): 86kg (-26kg) KMI - 31.2 1-jo laipsnio nutukimas

Po penkiu menesiu (2007-04-07) : 83kg (-29kg) KMI - 31.2[/b] 1-jo laipsnio nutukimas

Po sesiu menesiu (2007-05-07) : 81kg (-31kg) KMI - 29.4 Jūs turite antsvorio :thumbup:

Po septyniu menesiu (2007-06-07) : 78kg (-34kg) KMI - 28.3 Jūs turite antsvorio

Po astuoniu menesiu (2007-07-07) :76kg (-36kg) KMI - 27,6 Jūs turite antsvorio

Po devyniu menesiu (2007-08-07) :76kg (-36kg) KMI - 27,6 Jūs turite antsvorio

Po triju metu (2009-11-06) : 65kg (-47kg) KMI-23.6 Normali kūno masė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti