Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

Metule, aukso vertes zodziai - svori uzsiauginome permetu metus, o numesti norime per menesi!!!
Man po operacijos visas svoris nukrino per pirmus metus, veliau dar stabilizavosi, dabar siek tiek atauges, bet nepanikuoju, nes ne tragiskai smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,iskilo man klausimas,esu 7 savaites kaip is po skrandzio apylankos operacijos,ir numeciau apie 14kg,ir jau kaip savaite svoris nebekrenta ir laikosi tas pats,ar tai normalu,ar taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 09 12, 10:18)
sveikos merginos,iskilo man klausimas,esu 7 savaites kaip is po skrandzio apylankos operacijos,ir numeciau apie 14kg,ir jau kaip savaite svoris nebekrenta ir laikosi tas pats,ar tai normalu,ar taip gali buti?

Viskas normalu, mieloji mirksiukas.gif Bus taip, kad svoris nekris ir menesi du tris, po to kris vel.Arba bus taip, kad svoris nekris, o apimtys mazes.Dabar tavo organizmas ijunge "stabdzius" ir bando laikyti atsargas. Vyrams taip nebuna, jiems svoris krenta daug maz stabiliai. O moteru organizmas is karto sako STOP! O jei vaikutis bus? mirksiukas.gif Cia as taip juokais, bet jau tokia ta musu motule gamta-kaupike. Viskas bus gerai. Mes pasmerktos buti lieknomis! Tavo ir taip labai saunus rezultatai! thumbup.gif thumbup.gif Neperlenk lazdos tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 09 20, 20:39)
aciu Meta mane labai paguodei kad tikrai kris  bigsmile.gif

Kris kris, niekur tas svoris nedings mirksiukas.gif kantrybes tik reikia drinks_cheers.gif Man jau ziurek kiek metu, o vis dar pakrenta po truputi. Svoris daug maz stabilus pasidaro praejsu 2metams po operacijos. Taigi, viskas dar pries akis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes smile.gif

Stai ir as biggrin.gif Jau puse metu praejo nuo operacijos (skrandžio žiedas), nerealiai esu laiminga smile.gif Mano svoris sumazejo 25 kg. Jau išryškėjo ir labai matosi liemuo, pilvelis visai sukrito lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas pilvo odos problemų kol kas nėra, tik krūtinė pavyto... verysad.gif bet jau ir metai savo daro.... Du kartus jau reguliavo skrandžio juostą, matyt ji išssitampo,ar kas, kad praėjus kažkuriam laikui pradedu daugiau norėt valgyt.... bet esu patenkinta, svoris krenta ne greitai, bet užtikrintai.... po 2 kg. į mėnesį. Aišku norisi greičiau...bet manau kaip ir nustatyta, kad per 2 metus pasieksiu savo normalų svorį... tai ir neatsilieku nuo grafiko smile.gif bet jau dabar kas pamato, pastebi, kad as išgražėjau.... O jau kokius rūbus galiu nešioti...super super super drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif aj, dar valgau viską, tik mėsos visai nesinori, bet tai yra turbūt dėl to, kad sunkiau susikramto ir ryjant kartais užstringa.... Tai va tik toks šios operacijos nepatogumas, kad jeigu negerai sukramtai arba ryji per didelį kasnį, jis užstringa ir tikrai būna nelabai malonu.....Kartą darbe valgiau, o juk reikia iš lėto neskubant, gerai sukramtant, tai neskubėdama lapnojau savo pietukus ir paskambino bosas, būtinai turėjau atsiliepti.... bet prieš tai turėjau nuryt kasneli biggrin.gif skubėdama sukramčiau tai kaip užstrigo man tas kasnis biggrin.gif vistiek su bosu negalėjau pasikalbėt biggrin.gif Tai va taip ir judu į priekį , mokausi valgymo kultūros vis biggrin.gif neberyju jau kaip ta žuvėdra iš dainos "ryk žuvėdra, ryk " biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
IEVUŽĖLE, kaip aš tave suprantu. Man irgi po op pusė metų - žvilgtelk į mano liniuotę...Aš taip pat laaaabai laiminga.Tokia nebuvau jau gal 100 metų, kokia esu dabar.Super. thumbup.gif O kodėl dėjai žiedą, o ne padalinimą? Aš norėjau tik padalinimo, nes tie priveržimai - atveržimai mane baugino.Nors man ir daktaras nesiūlė žiedo, o padalinimą.Džiaugiuosi už tavo pasiekimus. thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man zinok atvirksciai smile.gif padalijimas pasirode gasdinantis , del to, kad kazka kazkur nupjauna ax.gif ir tie vitaminai kas menesi... smile.gif blush2.gif as is viso negeriu jokiu papildu ir vitaminu,net nezinau kodel... susipykus as su papildais ir vitaminais biggrin.gif Tai dar ir del to buvo pliusas didesnis ziedui, o ne padalijimui , nes padalinus vitaminus reikia gert pastoviai smile.gif aj tiesa pasakius net nezinau kodel rinkausi zieda.... smile.gif kazkaip sita operacija man pasirode saugesne, jeigu galima taip pasakyt, na pasirode man, kad mazense intervencija i kuna smile.gif smile.gif kiekviena intervencija yra blogai...na bet yra kaip yra.. savrbiausia as dabar daug laimingesne, pasitikejimas savimi sugrizo, jauciuosi grazi.... mirksiukas.gif o tie juostos reguliavimai tai man visai nieko smile.gif Nuleki pas daktaryte ir per kelias akimirkas viskas vel chiki.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVUŽĖLĖ @ 2010 11 12, 09:58)
TAIP svrabiausia, kad mes tai pdareme smile.gif  Visiems linkiu pasiryzti, nebijoti ir judeti pirmyn  smile.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

sveikutes,matau jog seniai si temele buvo lankyta,bet vis vien rasau nes daugiau tokiu temu nematyti o man tai labai aktualu.as jau po operacijos 3diena,jauciuosi klaikiai nezinau kas cia su manim vyksta,bijau viska nuryti,siandien turiu trinta maista naudoti,bet labai bijau tai vis atidedu ir atidedu.atrodo ten man viskas ismaisyta ir jei neteisingai nurysiu tai dar kas blogai atsitiks.bukit geros parasykit kaip jums buvo po operacijos,man daktaras kaip ir paaiskino ,bet mano baime stipresne uz betkokius nurodymus doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikinu visas pasidariusias sias operacijas ir besiruosiancias.
Mano vyras pries 7 metus pasidare skrandzio apjuosimo dirzu op. Siai dienai jau nevazineja verztis ziedo, nes nera butinybes (pakankamai kudas lotuliukas.gif )

Dabar turime problema su dukra. Jai 17 metu, ugis 171m svoris 112kg KMI 39.
Gaila ziureti i ją, vis tik genai. Dietologe sustate dieta pagal jos megstamus produktus. Laikesi jos dvi savaites + sportas, tai numete 8 kg. Bet tai sunkus darbas pacios zinote ir viska pabandziusios. Taip "dirbti' su savimi visa gyvenima yra ko gero didesne kancia negu buti storai. Bent mano dukra taip nusprende. Busiu geriau stora negu kankinsiuosi taip. Kancią ji ivardija tai, kad reikia rupintis diena pries produktais kokius rytoj valgysi ir t.t. Tokia soti kaip per ta dietą niekada nesijaute. Ir visai nesidziauge numestais 8 kg.
Matau, kad be operacijos cia neapseisime, noriu paklausti ar daro operacijas 17-metems negimdziusioms.

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2011 03 12, 10:35)
Sveikos mergytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labas 4u.gif tokiu jaunu nemaciau, bet siulau pradzioje susisiekti su OP atliekanciais gydytojais konsultacijom su jais viska aptarsite, jei ne siemet tai kitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, nedejuosiu aš kad mano labai didelis svoris, nes žinau kad toks yra mano ūgis 1,77 ir svoris apie 125 kg, visą gyvenimą bandau mesti bet kažkaip vis nesigauna sad.gif tai norėjau tokio klausimo paklaust kadangi pinigėlių atliekamų neturiu, gal galima tokias operacijas išsimokėtinai darytis? gal kas žinot ?
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2011 03 28, 14:55)
sveikos, nedejuosiu aš kad mano labai didelis svoris, nes žinau kad toks yra mano ūgis 1,77 ir svoris apie 125 kg, visą gyvenimą bandau mesti bet kažkaip vis nesigauna sad.gif tai norėjau tokio klausimo paklaust kadangi pinigėlių atliekamų neturiu, gal galima tokias operacijas išsimokėtinai darytis? gal kas žinot ?

KLP nea, o Kaune galima tartis, bent jau buvo galima, paskambinkit gydytojui ir pasiklausinekite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 28 kovo 2011 - 16:13