sveikos,
ar priimsite?
sios savaites pabaigoje atsiduosiu A.M. rankoms
bandysiu but susiglamziusi
visi tyrimai geri tada laukiu savaites pabaigos ir tada prasides naujas gyvenimo etapas :)aisku labai to laukiu
tik klausimas vat toks iskilo - A.M. liepe kazkiek numest tai su kiek minuso vaziavot operuotis?
QUOTE(Skupyla @ 2014 05 26, 14:59)
tik klausimas vat toks iskilo - A.M. liepe kazkiek numest tai su kiek minuso vaziavot operuotis?
visiem liepia numesti, siulo Modifasta pirkti ir gerti, bet kai atvaziuoji operuotis tai bent manes, mano vyro ir jo sesers net nepaklause numetei kiek ar ne.... nesukit galvos niekas nesveria, o kitom ateiciai ---ateidamos 1 karta uzsimeskit 2-3 kilus, paskui po menesio pasakysit savo svori tikra ir jus jau nuo jo ir skaiciuosit metamus kilogramus.... negerai patarineju, bet taip yra, zinokit niekam neidomu ar jus numesit pries operacija , kaip jus valgysit po operacijos, jus blogai darysit ne daktarui, o sau ir viskas, bet kadangi visdelto tai......
Merginos, man kylo ideja sukurti grupele FB. Ten manau, dazniau visos lankomes. Tada aptartume rupimus klausimus, pasidalintume ispudziais. Ka manote?
QUOTE(burbulliukas @ 2014 05 26, 17:27)
Merginos, man kylo ideja sukurti grupele FB. Ten manau, dazniau visos lankomes. Tada aptartume rupimus klausimus, pasidalintume ispudziais. Ka manote?
As uz visom keturiom
O kas tas FB - feizbukas??? as ir uz... bet kas sukurs??? jei ten priimsit tai ateisiu irgi, tik turesit nurodyt kaip ir kur prisijungti.
As sukursiu ; Tik galvoju kaip uzvadinti Grupe bus uzdara. Bet manau, kad priimsim tiek pasidarriusias, tiek besiruosiancias
QUOTE(burbulliukas @ 2014 05 26, 21:53)
As sukursiu ; Tik galvoju kaip uzvadinti Grupe bus uzdara. Bet manau, kad priimsim tiek pasidarriusias, tiek besiruosiancias
Grupe susirasti Facebook galite parasydamos Gastric Bypass Lithuania
Gastric Bypass Lithuania
nerodo man dar nieko, neina prisijungti
bet ten tada reikes drauguose tureti ir jei zaidi kokius zaidimus tai nuorodos eis, ane??? as tai feizbuke zaidizu... nu zodziu nelabai suprantu cia...
bet ten tada reikes drauguose tureti ir jei zaidi kokius zaidimus tai nuorodos eis, ane??? as tai feizbuke zaidizu... nu zodziu nelabai suprantu cia...
QUOTE(***nora*** @ 2014 05 26, 22:20)
Gastric Bypass Lithuania
Pridejau i draugus,tada paaiskinsiu