Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(gintareginta @ 2010 07 28, 15:27)
sveikos merginos,as jau isoperuota 5 dienos,jauciuosi neblogai,bet niekaip nesuprantu to sotumo dar,valgau pagal laika ir pagal norma,gal veliau suprasiu,bet keista,kazin ar tikrai pajusiu ta sotumo jausma 4u.gif

Kaip tai valgau? Tau dar tik skysčiai reikia gerti, o ne valgyti. O kokia op buvo atlikta ir ku-Kaune? Koks daktaras darė?
Atsakyti
Prasyciau tikrai nepykti tu, kuriom neatsakoma, arba parasoma "paieskokit googleje". Pirma tai siulyciau net gerai perskaityti sia temute ir joje yra nemazai atsakymu. Sia tema palikome labiau kaip informacine tema,kad yra tokios operacijos, nes kaip ir eda.dita rase, musu pradzia tikrai buvo sitame puslapyje.Bet po to buvome apkaltintos reklama, operacijos propagavimu ir tt ir pan.Todel susikureme naujus savo namucius, kuriu nuorodos net negalima cia rasyti doh.gif

Bet noreciau padekoti Moderatorei, kad nebanina ir neistrina musu "netycia" parasytos nuorodos 4u.gif blush2.gif

Merginos, as tikrai stengiuosi visoms atsakyti, bet tikrai i si puslapi uzsuku retokai ir kartais pikta, kai nepaskaite visos temos uzduoda tuos pacius klausimus , an pabosta rasyt ta pati per ta pati..... blush2.gif ax.gif .... O praktiskai visi operuotieji renkasi musu nolt forume, kur garantuoju tikrai gausite visus atsakymus 4u.gif

QUOTE(Rasa1978 @ 2010 07 13, 11:58)
Gal galit kas nors pasakyti, kaip viska pradeti, pasiskambinti daktarui ar eiti prasyti siuntimo pas savo gydytoja. Apie Malecka žinau gerus atsiliepimus,bet is tikro labai baisu. Gal galit papasakoti kas nors nuo ko viskas prasidejo pas jus.

Pasiskaiciuoji KMI.Jei jis ~40 ir daugiau, eini pas seimos gydytoja, prasai siuntimo konsultacijoi pas chirurga del operacijos nutukimo gydimui ir tada jau skambiniesi Maleckui ir tariesi del vizito

QUOTE(LOONA_ @ 2010 07 15, 10:55)
keista tema, sukuret o net pasneketi zmoniskai negalit apart pasakyti " pasiieskok googlei" . tai kam si tema reikalinga?

Si tema labiau sukurta tik informacijai, kad tokios operacijos egzistuoja ir nukreipti besidomincius ten, kur yra daugiau info.Nes cia net nezinai kaip ka parasyti, kad nesigautu operacijos reklama ar propagavimas.

QUOTE(gintareginta @ 2010 07 15, 19:05)
loona tu teisi,net negali atsakyti normaliai,pasiieskok google,tai tam ir yra tas tinklalapis jei normaliai negali atsakyti,tikrai buvo smagu anksciau klausti buvo viskas aikiai atsakyta,o kazkas nebemoka normaliai rasyti,bet nieko man viskas aisku jau biggrin.gif

Is visu operuotuju praktiskai atsakinedavau tik as 4u.gif Dabar vasara apleidau sita tema visai. Sorry, bet ir anuos namucius aplankyti reikia, nes esu ten moderatorius.Patikekit, ten tikrai informacijos lobynai thumbup.gif

QUOTE(inieska @ 2010 07 18, 02:29)
Sveikos,
o man toks klausimas iskilo va pvz kai tomis operacijomis domejausi pries gerus 2metus jos buvo po 2000 pigesnes nei dabar ( jau lyg ir buvau tada apsisprendusi kreiptis konsultacijos bet vat nestumo testas parode gera zinia  bigsmile.gif ). kazi kas itakoja ju kainu augima?  g.gif  tokiu operaciju paklausa ar kazkokie kitokie aspektai?

Kaina padidejo del PVM'o, kas be ko ir ju populiarumo.Zmones jau nebebijo operuotis, nes mato ju nauda.Operuojama yra tikrai lb daug.Tik dar pas mus geriau "pasigirs" , kad susirgo veziu, nei pasidare tokia operacija doh.gif . Nors nutukimas sukelia begale kuno ir sielos ligu.

QUOTE(Fille @ 2010 07 18, 16:38)
Sveiki.

Galvoju apie šią operaciją. KMI 39,5. Šiek tiek bijau padarinių. Bet nusibodo jau vaikščioti su tuo svoriu. Man 24 metai. Kur geriau patartumėt kreiptis Kaune ar Vilniuje?  smile.gif Šiaip esu vilnietė.

Cai jau tavo pasirinkimo ir pasitikejimo gydytoju reikalas. 4u.gif

QUOTE(Fille @ 2010 07 18, 18:36)
Beto, kas darėte, kokio dabar eilės? Ar ilgai teko laukti?

Tai priklauso nuo daktaro uzimtumo.Vieniem padare po porso savaiciu, kiti lauke kelis menesius.Tai derinama su daktaru

QUOTE(gintareginta @ 2010 07 28, 15:27)
sveikos merginos,as jau isoperuota 5 dienos,jauciuosi neblogai,bet niekaip nesuprantu to sotumo dar,valgau pagal laika ir pagal norma,gal veliau suprasiu,bet keista,kazin ar tikrai pajusiu ta sotumo jausma 4u.gif

SVEIKINIMAI 4u.gif Pajusi ir sotuma ir alki, tik tam reikia laiko mirksiukas.gif Dabar svarbiausia nesturmuok svorio metimo, valgyk laiku, pagal norma ir stenkis, kad gautum minimum 1200 kcal.Tada ir oda ir organizmas negaus soko.

QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 06 11, 09:47)
Sveika,

manau, kad  operacija tau butu vienintele iseitis.Zinoma, jei bandei laikytis dietu ir tai nepadejo ir svorio augimas nesusijes su skydliaukes sutrikimais(sita tyrima turesi pasidaryt pries operacija)

Oficialios irankiu kainos :
skrandzio apylankos operacijai -5150-5200
ziadas- 7200-7400
Tyrimu kaina priklauso nuo to kur darysies: jei su siuntimu is seimos daktaro tai ~30-50lt. Jei kazkur privacioj klinikoj, tai irgi visokiu tu kainu yra, iki 150 gali sukainuot.
Visa "kita" gali ir nieko nekainuot  mirksiukas.gif  prie tokiu sumu kokie 200-300 mizeris  tongue.gif

Nuo pirmo vizito iki operacijos velgi laikas labai individualus, priklauso kiek uzimtas gydytojas, per kiek laiko pasidarysi tyrimus.Gali buti savaite, gali buti keli menesiai.
Mano pasiulymas: is seimos daktaro pasiimti siuntima konsultacijai pas chirurga del nutukimo gydymo, ir viskas bus aisku.

Sekmes!  4u.gif

Atsakyti
sveikos,esu 9 dienos po operacijos,bet tik viena karta buvau tualete ant rimtesnio reikalo,kazin ar tai normalu,o kaip jums buvo gal kas atsimenate 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 07 30, 18:49)
sveikos,esu 9 dienos po operacijos,bet tik viena karta buvau tualete ant rimtesnio reikalo,kazin ar tai normalu,o kaip jums buvo gal kas atsimenate 4u.gif aciu

Na nelabai gerai. O nesinori?Jei nesinori tai nieko, bet jei viduriai uzkieteje, tai Mikrolax pagelbes 4u.gif Valgyk jogurto su selenimis, aviziniu kosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kai pasveiksiu grynai tikrai uzsiregistruosiu i jusu namucius,nes esu is po operacijos ir tikrai susiduriu su daug klausimu.as pasidariau apylankos operacija,bet dabar visi mane gasdina,kad ataugs skrandis arba vel istampysiu,mane jau baugina,o kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 08 02, 12:27)
kai pasveiksiu grynai tikrai uzsiregistruosiu i jusu namucius,nes esu is po operacijos ir tikrai susiduriu su daug klausimu.as pasidariau apylankos operacija,bet dabar visi mane gasdina,kad ataugs skrandis arba vel istampysiu,mane jau baugina,o kaip yra istikruju?

Po op aš klausiau daktaro, ar įmanoma ištampyti skrandį- sakė-NIEKAIP.Taip kad nebijok.
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 08 02, 12:27)

Na man neataugo ir dar negirdejau, kad kam ataugtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jis tikrai issitemps kazkiek, nes is karto po operacijos jis tikrai labai mazas. Jei gerai pamenu iki 200-300ml issitemps. Bet negarantuoju ar tikslus sie skaiciai, nepamenu blush2.gif Bet didelis jis nebus tikrai.
Po operacijos tikrai galima ataugti svorio(ne skrandzio) , bet tikrai ne visa, o statistiskai apei 20-30% numesto svorio.Bet tai jau mitybos problemos.Jei bus valgomi riebus , kaloringi produktai, arba daznai uzkandziaujama, tai JOKIA operacija neisgelbes.Nei ziedas, nei balionas, nei apylankos. Na gal smegenu padetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Man jau greit 4metai po operacijos, svoris dar po truputi krenta. Bet buna,kad nei is sio nei is to per pora savaiciu sast kokie +6kg. Na ir ka? Tai 6kg!Ne 15ka kokie lotuliukas.gif nepuolu i panika, paziuriu, kad valgiau tikrai daug, tiesiog pradedu daugiau vartoti nekaloringu skysciu, tada alkis mazeja ir bent jau man tie 6kg kaip uzkilo , taip ir dingsta.Tikrai be pastangu. Bet kaip daznai kartoju tai MANO patirtis ir situacija. Yra merginu, kurioms tikrai reikia ir dietos pasilaikyti ir tikrai labai prisiziureti ka valgo.
OPERACIJA YRA TIK RAMENTAI!!!!! Tik pradine pagalba. Nereikia tiketis, kad pasidarius bet kurio tipo operacija galesit valgyt kaip valge.

gintareginta mano patarimas.~2metus NEREKOMENDUOJU net galvot apie dietas, nes tikrai turim pavyzdziu, kai merginos nenumete norimu kilogramu puole dietintis nepraejus nei metams.Ir iki tiek, kad visiskai nusilpnino krauja ir organizma.

Virsvorio mes prisiauginom per daug metu, todel ir mest ji reikia ne per menesi.

Na prirasiau daugiau nei klausei, bet susimastyti verta thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif aciu- ir mane paguodei, nes ir man norisi kuo greiciau...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 08 04, 19:37)
thumbup.gif aciu- ir mane paguodei, nes ir man norisi kuo greiciau...

Po siu operaciju labai tinka posakis :Skubek letai!!! thumbup.gif
Atsakyti
o kada galima pradeti vartoti koki alchoholi,arteja gimtadienis ir nezinau ka cia daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 08 06, 18:35)
o kada galima pradeti vartoti koki alchoholi,arteja gimtadienis ir nezinau ka cia daryti 4u.gif

aš po didelio mėnesio ragavau šampano...Viskas buvo ok. Nors kai kurie vynai išvis neina ir dabar. Pati pajusi, ką gali vartoti ir ko ne. Skrandukas pasakys - jis ne kvailys.
Atsakyti
QUOTE(gintareginta @ 2010 08 06, 18:35)

Na po kokio menesiuko galima palengva pradet ragaut.Pradek nuo silnu,negazuotu ir nedideliais kiekiais. O jau veliau matysi.Nes vienos negali gert su burbulais, kitos vyno, kitos stipriu. As jau galiu viska blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti