Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

sveikos mergaites prisijungusios.

kainos straipsnyje senos, todel viska suzinosite nuejusios i konsultacija. konsutacija yra ispradziu bendra, papasakoja apie visus budus op. uztrunka apie valandziuke. o tada jis kvieciasi kiekviena pacienta atskirai i kab. ir ten jau jus klausiate arba jeigu apsisprendziate sutariate del datos. o seip sekmes lauksim naujienu.

kas del " ano " forumo galite registruotis kad ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 05 23, 18:32)
sveikos mergaites prisijungusios.

kainos straipsnyje senos, todel viska suzinosite nuejusios i konsultacija. konsutacija yra ispradziu bendra, papasakoja apie visus budus op. uztrunka apie valandziuke. o tada jis kvieciasi kiekviena pacienta atskirai i kab. ir ten jau jus klausiate arba jeigu apsisprendziate sutariate del datos.  o seip sekmes lauksim naujienu.

kas del " ano " forumo galite registruotis kad ir dabar biggrin.gif

aha jau uzsiregistravau tikruoju niku (d...), prisistaciau prisistatyo temoj, nes cia tikru niku rodytis nenoriu perdaug snipinejanciu gali but biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos prisijungusios 4u.gif

Jei kyla kokiu klausimuku,tai pvz mane galite ir FB susirasti. Kas nores,parasysiu i pm savo duomenis wink.gif Cia retai bunu.
Kas liecia "ana"foruma,tai ten taip ir neprisiregistravau....Bet galbut,gera ideja,kai dar pries op informacija reikalinga,arba po op pasidalinti patirtimi,isgyvenimais,rezultatais ax.gif

Beje, ne vien Maleckas operuoja. Pas ji eiles ujjj. Mane operavo jo kolega. Abu dirba,abu operacijas atlieka,bet ir atskirai operuoja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Milra @ 2014 05 22, 14:10)
burbulliukas - puikus pasikeitimas.

Aciu, ir pasikeitimai kol kas nesibaigia wink.gif

As asmeniskai gyvenu DK,tai jokio siuntimo neturejau. Susiradau Malecko emaila,tada gavau jo nr ir susisiekiau su juo. Kadangi tuo metu,kai gryzau i LT jis buvo isvykes i Svedija,tai operavo jo kolega wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Milra @ 2014 05 23, 08:23)
Siuntimą gauti tai man ne problema, man šeimos gydytoja patarė užsiregistruoti pas jį konsultacijai, bet mane irgi baidė ta mintis apie pinigėlius  blush2.gif , internete, o ir čia paskaičiau, kad reikia mokėti straipsnis apie skrandžio mažinimą
Tai, mergaitės, kaip ten iš tikrųjų yra?

O kas liecia kainas,tai jei operuotis pas Malecka,ar pas kita gydytoja Kauno klinikose,tai kaina 5000-5500. Uz irankius moketi reikia absoliuciai visiems. Nebent pacientui apmoka ligoniu kasas irankius. O tai turi buti pacientai,kuriems svorio numetimas yra svarbus gyvybei issaugoti,ar kokiai nors rimtai ligai isgydyti. Privaciai kaina siekia apie 17000
Papildyta:
Beje,ar kas nors is viso zino,ar tas NOLT forumas vis dar gyvuoja? ax.gif
Atsakyti
siandien as prisiregistravau tame klube, na tai jis egzistuoja. prisitaciau, tai kelios merginos pasveikino. dar maciu plepesiuose irgi sneka.

sakot eiles pas malecka dideles? hmm. va giminaite operuosis tai nepasakyciau akd baisiai ilga eile..menuo...

man tai labiausiai stinga info api ta lankstymo bud..tamd klube rigi neabai radai info..
Atsakyti
QUOTE(@TAT @ 2014 05 23, 21:29)
siandien as prisiregistravau tame klube, na tai jis egzistuoja. prisitaciau, tai kelios merginos pasveikino. dar maciu plepesiuose irgi sneka.

sakot eiles pas malecka dideles? hmm. va giminaite operuosis tai nepasakyciau akd baisiai ilga eile..menuo...
man tai labiausiai stinga info api ta lankstymo bud..tamd klube rigi neabai radai info..

Na matyt,db po tu konfliktu su VMI eiles apmazejo biggrin.gif Na,tada ne taip jau ir blogai. Apie sulankstymo operacija,as suzinojau tik cia is vienos nares..negaliu pakomentuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2014 05 23, 20:58)
Na matyt,db po tu konfliktu su VMI eiles apmazejo biggrin.gif Na,tada ne taip jau ir blogai. Apie sulankstymo operacija,as suzinojau tik cia is vienos nares..negaliu pakomentuoti wink.gif

ziuresim ka pasakys per kosultacija...siaip apie ta sulankstyma as ir tiek zinau kiek cia paskaiciau ir va ta pazistama irgi sake rekasi sita buda...
Atsakyti
QUOTE(@TAT @ 2014 05 23, 22:14)
ziuresim ka pasakys per kosultacija...siaip apie ta sulankstyma as ir tiek zinau kiek cia paskaiciau ir va ta pazistama irgi sake rekasi sita buda...

Na pasirodo ju yra labai daug ir labai ivairiu. Bet Malecko zodziais tariant ( ir kitu chirurgu su kuriais teko bendrauti),apylankos operacija pati efektyviausia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@TAT @ 2014 05 23, 22:14)

Kur skaitei apie lankstymą? Norėčiau pasidomėti ir lauksiu žinių iš tavo konsultacijos smile.gif Nes niekur neradau info.
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 05 24, 08:31)
Kur skaitei apie lankstymą? Norėčiau pasidomėti ir lauksiu žinių iš tavo konsultacijos smile.gif Nes niekur neradau info.

tai niekur eskaiciau, tik tiek kiek sitame forume buvo uzsiminta, kad nemokamai, kad naudojamas tiksiulas ir t.t. smile.gif

na zinau tik tiek akd efektyvumas jos mazesnis nei tarkim apylankos, bet velgi kaip sako gydytojai tai tik irankis.. esme kiek suprantu sake kad tieisog su siulo pagalba skradis sumazinamas. kadagi ner irankiu spec, tai ir nekainuoja.

todel as ir lyg esu apsisprendus jai. nes pingiu tikrai sudetinga siuo mtu gaut..na o jei jau tikrai busneefektyvu, bet kada galima veliau pasidaryt ar tia apylanka ar tai zieda.
aj dar lyg an paskaoj (mergina kuri butent darysis tokia operacija greit) kad ji ti ka kai nereik super daug svorio numest..na turbtu logiska, del to pties efektyvumo.. uz savaites tikiuos suzinot daugiau smile.gif
Atsakyti
apie sulankstyma tik merginos gali pasakyti kurios ja daresi. bet cia visos labai retai beuzsuka. esu sutikus viena prie A.M. kabineto tai sake savijauta gera, svoris krenta gerai. o duagiau kaip ir neaisku. kas bus po keliu metu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 05 24, 16:44)
apie sulankstyma tik merginos gali pasakyti kurios ja daresi. bet cia visos labai retai beuzsuka. esu sutikus viena prie A.M. kabineto tai sake savijauta gera, svoris krenta gerai. o duagiau kaip ir neaisku. kas bus po keliu metu ir pan.

Sveikos, pasiskaitinejau paskutines diskusijas.....o kas bus po keliu metu tikrai niekas neaisku, man po apylankos prireike ziedo ir as ne vienintele kuria po apylankos ziedavo Maleckas, taigi, kiek zmoniu tiek likimu, o suglamzymo operacija tai irgi as susiduriau, nes operavom mano vyra jau puse metu ir jo sesry jau 4 men, valgyt reikia ismokti po bet kurios operacijos ir nei viena nesuteikia garantiju kad tikrai numesi tiek kiek noretum ir tikrai neatsoks atgal, taigi, bent jau man tai jei pries seserius metus butu buvusi ta glamzymo operacija as buciau pasirinkusi tik ja, o dabar esu po 2 skrandzio mokamu operaciju , kadangi jau daugiau tikrai nera ka daryti tai labai viliuosi kad pades galutinai jos man. Apie Nolt,a - nenoriu nieko blogo sakyti, tame forume pati isbuvau apie 3 ar 4 metus, jau nepamenu, bet is mano laiku daug kas pastorejo ir isejo, nes neturi kuom pasigirti, o siaip informacijos ten tiek kiek ir intenete jau dabar, apie glamzyma ir ten niekas nezino, teiravausi jau pazystamu moteriskiu kurios dar laikosi ten, bet esme visu operaciju, jei ismoksi valgyt tai gerai, bet tokiu mazuma ir po operacijos, taigi, viltis durniu motina, na o kas tevas- nezinomas tai ir ieskome jo visi, ir as viliuosi kad jau dabar bus gerai.
Atsakyti
aciu uz pasidalinta patirti smile.gif
Atsakyti