Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(Saulute25 @ 2014 03 10, 13:16)
na cia is kito forumo kur bendraujam, tai yra kiek zinau nemazai kurios po OP susilauke sveiku lialiu. tiesa kokie nestumai ju buvo as negaliu pasakyti, nesidomejau.,

Tai leliukai, kaip sako - pasiima viską ko jiems reikia smile.gif Dėl to aš nepergyvenu... Bet jei net sveika ir stipri moteris netenka pakankamai medžiagų, kad genda dantys ir pan, tai ką jau kalbėti apie mus, kurios ir taip negaunam pakankamai vitaminų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2014 03 07, 07:56)
Tik neskaityk kaip sekasi mums... Geriau ieškok info, kas bloga nutinka, kad turėtum motyvaciją stengtis pati, o ne laukti "kada bus metas" opreracijai...

Linkiu tau sėkmės pačiai su tuo susidoroto, būti stipriai ir nenuleidžiančiai rankų wink.gif

as visko pasiskaitau, gaila baigesi naryste nolt.lt. delioju pliusus ir minusis. piormiausia bandysiu pati, labai didele paspirtis yra palaikymo grupe kuri trunka 3 menesiu, teks stengtis ir ne tik del saves bet kad ir nepasirodyti visiska silpnavale blush2.gif askui vel reiks eiti po 3 menesiu i sekancia grupe ir bandysiu taip laikytis, tokia pagalba, nes sveria mus kas savaite ziuri kiek rauenu kiek riebalu numetam- priaugam, smagu tokiu budu mesti svori smile.gif 2 sav minus 6 kg, aisku lengvai krenta kai yra kam kristi.tikiuosi nepalusiu, vyrais palaiko taip pat cool.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2014 03 11, 20:50)
as visko pasiskaitau, gaila baigesi naryste nolt.lt. delioju pliusus ir minusis. piormiausia bandysiu pati, labai didele paspirtis yra palaikymo grupe kuri trunka 3 menesiu, teks stengtis ir ne tik del saves bet kad ir nepasirodyti visiska silpnavale  blush2.gif askui vel reiks eiti po 3 menesiu i sekancia grupe ir bandysiu taip laikytis, tokia pagalba, nes sveria mus kas savaite ziuri kiek rauenu kiek riebalu numetam- priaugam, smagu tokiu budu mesti svori smile.gif 2 sav minus 6 kg, aisku lengvai krenta kai yra kam kristi.tikiuosi nepalusiu, vyrais palaiko taip pat  cool.gif

aciu 4u.gif

O, šaunuolė, net nežinojau, kad tokių grupių yra smile.gif
Mano manymu tai labai padeda smile.gif Laikykis pati ir palaikyk kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2014 03 12, 08:01)
O, šaunuolė, net nežinojau, kad tokių grupių yra smile.gif
Mano manymu tai labai padeda smile.gif Laikykis pati ir palaikyk kitus smile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2014 03 12, 16:44)

Sekmes mergyt 4u.gif
Atsakyti
laba diena, ka tik prisijungiau prie super mamu klubo ir tiesiai pas jus i foruma smile.gif skaiciau ir domejausi sita tema ilgai, labai noriu pasikeitimu gyvenime ir sveikatoje, tai manau pagelbeti gali OP, vyras pagaliau sutiko su manimi ir mane palaiko, merginos nzn net ko ir klaust viskas domina, nuo ko pradeti?kaip cia ka padaryt?tyrimus pas save poliklynikoje daryti nes gyvenu mazam miesteli jei tik kur pasikreipsi tai ziurek suzinos visi!! as to tikrai nenoriu sad.gif merginos padekit papsakokit tvarka kiek dabar tiksliai kainuoja, konkreciai noreciau apylankos arba to kazko naujo suglamzymo blink.gif nu nzn ko dar tiksliai bet kazka reikia daryt, beje sveriu 110 ir esu 167 cm kmi pakankamas problemu turiu su stuburu isvarzom
Atsakyti
QUOTE(mamagintare @ 2014 03 17, 11:12)
laba diena, ka tik prisijungiau prie super mamu klubo ir tiesiai pas jus i foruma smile.gif skaiciau ir domejausi sita tema ilgai, labai noriu pasikeitimu gyvenime ir sveikatoje, tai manau pagelbeti gali OP, vyras pagaliau sutiko su manimi ir mane palaiko, merginos nzn net ko ir klaust viskas domina, nuo ko pradeti?kaip cia ka padaryt?tyrimus pas save poliklynikoje daryti nes gyvenu mazam miesteli jei tik kur pasikreipsi tai ziurek suzinos visi!! as to tikrai nenoriu sad.gif merginos padekit papsakokit tvarka kiek dabar tiksliai kainuoja, konkreciai noreciau apylankos arba to kazko naujo suglamzymo  blink.gif  nu nzn ko dar tiksliai bet kazka reikia daryt, beje sveriu 110 ir esu 167 cm kmi pakankamas problemu turiu su stuburu isvarzom

kiek zinau vilniui gali padaryti tyrimus greitai, bet tai papildomai kainuos...
Atsakyti
va ka radau gal kam patiks smile.gif http://www.youtube.c...h?v=Qzg607nM2hw
Atsakyti
QUOTE(mamagintare @ 2014 03 18, 00:29)

Jooo, as irgi pries operacija buvau prisiziurejusi tu filmuku- mazgai zvejybiniai.... mesininkai, bet nieko, manes tai nepykina, beja, uz tam tikra mokesti, man rodos 250 lt, bent anksciau taip buvo galima paprasyti kad bent Maleckas padarytu iraso kopija jusu operacijos, nes jie visa operacija filmuoja....
Atsakyti
Labas. Gal zinote ar daromos tokios operacijos Klaipedoje?gal kazkas daresi? Nekantriai laukiu ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2014 03 26, 16:54)
Labas. Gal zinote ar daromos tokios operacijos Klaipedoje?gal kazkas daresi? Nekantriai laukiu ats smile.gif

girdejusi kad daro kaune ir klaipedoje smile.gif o info reikia ieskotis toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2014 03 26, 15:54)

Apylanka ir ziedas daromi.
Atsakyti