Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(burbulliukas @ 2014 02 25, 13:20)
Praeis kazkiek laiko ir vel duona valgysi wink.gif As db pakeiciau ja i ryziu paplotelius arba traskia duonele  4u.gif

Aš irgi paplotėlių visada turiu, nes kartais taip norisi kokio "sauso" maisto... Sausainiai per saldu, ir šiaip visokie miltiniai ne į naudą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2014 02 26, 14:23)
Aš irgi paplotėlių visada turiu, nes kartais taip norisi kokio "sauso" maisto... Sausainiai per saldu, ir šiaip visokie miltiniai ne į naudą biggrin.gif

As siaip,duonyte valgau ax.gif Retai,bet valgau. Cia DK perku kazka panasaus kaip agotos duona. Bet daznai buna toks jausmas,kai pavalgau,ir atrodo soti,bet ne nuo to ko noreciau 4u.gif Mineralini naktimis sapnuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi vis galvoju apie op...esu buvus pas Brima del ziedo.bet paskui persigalvojau.vis kazkaip bijau komplikaciju.dabar lankau sveikos mitybos palaikymo grupe.bandysiu pati stengtis.bet jau ne pirmas kartas kai paleidziu vadeles ir viskas "pareina" tai vis skaitineju domiuosi kaip sekasi operuotom.ir manau jei iki 30 metu pati nesusitvarkysiu reiks operuotis.galvoju apylanka daryt.bet tie papildai likusi gyvenima baugina...db kmi 38 o man tik 24-eri
Atsakyti
kovo 14d. uzsirasiau konsl (menuo po op) ir tik tada pradesiu gerti papildus. manes jie nebaugina bent jau kolkas vistiek vitaminus geri. pradejus valgyti mesyte akys prasviesejo. su wc problemu yra tik del to kad su vandeniu nedraugauju , pati kalta.
Atsakyti
Apie papildus galiu pasakyti tik taip, po metų gėrimo jau užkniso biggrin.gif

Iš kitos pusės, juk organizmas taip greit nenusilps, jei kelias dienas neišgersi... O ir būna visokių šiais laikais "geriamų vitaminų", išgeri kaip sultis ir tiek smile.gif Dabar žadu tokių nusipirkti, nes tabletės jau užkniso smile.gif

Bet šiaip tai mano manymu geriau, nei kažkoks svetimkūnis pilve, juo labiau, kad kaip minėjo Maleckas, žiedas tik 15 metų garantiją turi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eta_lna: 27 vasario 2014 - 15:38
QUOTE(*dew* @ 2014 02 26, 22:40)
As irgi vis galvoju apie op...esu buvus pas Brima del ziedo.bet paskui persigalvojau.vis kazkaip bijau komplikaciju.dabar lankau sveikos mitybos palaikymo grupe.bandysiu pati stengtis.bet jau ne pirmas kartas kai paleidziu vadeles ir viskas "pareina" tai vis skaitineju domiuosi kaip sekasi operuotom.ir manau jei iki 30 metu pati nesusitvarkysiu reiks operuotis.galvoju apylanka daryt.bet tie papildai likusi gyvenima baugina...db kmi 38 o man tik 24-eri

Papildu nera ko bijoti 4u.gif Ne tik juos visa gyvenima reikes gerti,bet ir n kitu vitaminu priedo. O jei dar atsiras visokiu salutiniu "dovaneliu" ,tai ir papildomai gelezi,magni gerti. Man dar priedo rado zaizdele ir akmenukus itaria. Db spres,ar salinti tulzi,ar bandys juos "sprogdinti". Jei tulzi pasalins,dar prisides papildu smile.gif Bet esu uz tai grazi ir labai laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2014 02 27, 15:38)
Papildu nera ko bijoti  4u.gif Ne tik juos visa gyvenima reikes gerti,bet ir n kitu vitaminu priedo. O jei dar atsiras visokiu salutiniu "dovaneliu" ,tai ir papildomai gelezi,magni gerti. Man dar priedo rado zaizdele ir akmenukus itaria. Db spres,ar salinti tulzi,ar bandys juos "sprogdinti". Jei tulzi pasalins,dar prisides papildu smile.gif Bet esu uz tai grazi ir labai laiminga  lotuliukas.gif

Na svarbiausia laiminga smile.gif as ir noriu buti grazi blush2.gif jei nesusitvarkysiu pati per 6 metus tai tikrai darysiuosi op.
Papildyta:
Dar ydomu apie sulankstymo op.bet nera info...
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2014 02 27, 20:25)
Na svarbiausia laiminga smile.gif as ir noriu buti grazi blush2.gif jei nesusitvarkysiu pati per 6 metus tai tikrai darysiuosi op.
Papildyta:
Dar ydomu apie sulankstymo op.bet nera info...

manau jau po 4 - 5 m. bus info ir rezultatu daugiau. cia pas mus yra kas daresi, tikekimes jos pasigirssavo rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 02 27, 20:53)
manau jau po 4 - 5 m. bus info ir rezultatu daugiau. cia pas mus yra kas daresi, tikekimes jos pasigirssavo rezultatais.

Na jo.ydomu ar verta ja darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2014 02 27, 22:39)

Mergyt,tu dar labai jauna,susiimk. Aisku,nzn tavo istorijos ir ar buvai apkuni visa gyvenima. Bet as tavo metu tikrai labai susiemusi buvau. Nemazai sportavau ir siaip,buvo daug paprasciau numesti svorio tokiu metu. O vat po gimdymo,suslubavo sveikata. Stuburo trauma,daug vaistu,depresijos ir t.t. Veliau stresas,sunkus darbas ir visiskas saves nemylejimas. Skyrybos. Kol galu gale,suejus 30 pasakiau sau,kad tikrai pati nesusitvarkysiu su tuo. Apsisprendziau. Ir nors su didelemis komplikacijomis,bei db sekanciomis ligelemis,gal but dar viena op ateity,nesigailiu nei gramo,kad pasidariau sia OP.
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2014 02 27, 22:39)

Sveikos, atsakau- o kodel ne? jei nedidelis svoris tai visai ir piniginiu reikalau ir moraliniu gera iseitis, kurios nebuvo pries 5 metus.... sausio 27 mano vyro sesuo pasidare glamzyma, lapkricio 28 mano vyrui buvo padarytas glamzymas, vyras svere 147, jo sesuo 110 pries operacijas, na ka galiu pasakyti- abu per pirma menesi numete po 10kg, vyrui dabar apmazejo kritimas, bet kaip sakau todel kad vyras, jis gyvena kaime , niekas ten valgyt nedaro tai ka pastvere ta suvalgo- negerai, bet kitaip nera, bet svoris krenta, dabar sake -dar 3 kg mazdaug nuejo... o seseriai jo , aiku geriau, ji sau moteriske prisilaiko, sake kad nesuvalgo net pagrindiniu 3 valgymu tai ka jau kalbeti apie dar 2 papildomus, alkio nejaucia, svoris krenta ir apimtys mazeja... del vitaminu- as jau tuoj 6 metai po apylankos- vitaminu negeriu ir jau seniai, man ju nereikia, as valgau viska, na viska ka megstu, bet homoglobinas 130, kalio, kalcio ir kitko nieko netruksta, taip kad nesigazdinkit del tu papildu, as pries operacija daugiau ju geriau, gal mada buvo, gal silpnai jausdavausi, bet pirkdavau ir gerdavau. dar del tulzies akmenuku- o juos tirpdo? kazkaip negirdejau bet gal jau dabar... man tulzi iseme pats maleckas po apylankos praejus metam, nors buvom sutare kad ims kartu su apylanka, bet po operacijos jis man pasake kad pabijojo dar ir tulzy imti nes ir taip sunki operacija buvo, nes as labai stora buvau 155 sveriau, tai po metu buvo priepuoliukai tai jau ir emem...ai, dar, po isemimo tulzies as nejauciu jokio skirtumo ji buvo ar jos nera, mano organizmas matomai labai prisitaiko prie visko, nuo jokio maisto man nebloga, negaliu valgyti tik ananaso sviezio, nes valgant tai nieko, tik kai pereina per zarnyna ir eina lauk tada jau uiiii- visa savaite skauda vidurius nuo rugsties, tai 2 kartus suvalgiau- pirmas kartas buvo pu pusmecio , kitas kartas viai neseniai pabandziau, bet matomai man jau nelemta jo valgyti, dabar ir uz dyka neimciau...
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 02 27, 21:53)

tai va,as esu po skrandzio gofravimo smile.gif per keturis men,nukrito 23kg.dbr.krenta leciau,bet ir valgau viska biggrin.gif .siaip jokiu blogumu nebuna,nepykina,tik vanduo nesigeria....
Atsakyti