QUOTE(*dew* @ 2014 02 27, 22:39)
Na jo.ydomu ar verta ja darytis
Sveikos, atsakau- o kodel ne? jei nedidelis svoris tai visai ir piniginiu reikalau ir moraliniu gera iseitis, kurios nebuvo pries 5 metus.... sausio 27 mano vyro sesuo pasidare glamzyma, lapkricio 28 mano vyrui buvo padarytas glamzymas, vyras svere 147, jo sesuo 110 pries operacijas, na ka galiu pasakyti- abu per pirma menesi numete po 10kg, vyrui dabar apmazejo kritimas, bet kaip sakau todel kad vyras, jis gyvena kaime , niekas ten valgyt nedaro tai ka pastvere ta suvalgo- negerai, bet kitaip nera, bet svoris krenta, dabar sake -dar 3 kg mazdaug nuejo... o seseriai jo , aiku geriau, ji sau moteriske prisilaiko, sake kad nesuvalgo net pagrindiniu 3 valgymu tai ka jau kalbeti apie dar 2 papildomus, alkio nejaucia, svoris krenta ir apimtys mazeja... del vitaminu- as jau tuoj 6 metai po apylankos- vitaminu negeriu ir jau seniai, man ju nereikia, as valgau viska, na viska ka megstu, bet homoglobinas 130, kalio, kalcio ir kitko nieko netruksta, taip kad nesigazdinkit del tu papildu, as pries operacija daugiau ju geriau, gal mada buvo, gal silpnai jausdavausi, bet pirkdavau ir gerdavau. dar del tulzies akmenuku- o juos tirpdo? kazkaip negirdejau bet gal jau dabar... man tulzi iseme pats maleckas po apylankos praejus metam, nors buvom sutare kad ims kartu su apylanka, bet po operacijos jis man pasake kad pabijojo dar ir tulzy imti nes ir taip sunki operacija buvo, nes as labai stora buvau 155 sveriau, tai po metu buvo priepuoliukai tai jau ir emem...ai, dar, po isemimo tulzies as nejauciu jokio skirtumo ji buvo ar jos nera, mano organizmas matomai labai prisitaiko prie visko, nuo jokio maisto man nebloga, negaliu valgyti tik ananaso sviezio, nes valgant tai nieko, tik kai pereina per zarnyna ir eina lauk tada jau uiiii- visa savaite skauda vidurius nuo rugsties, tai 2 kartus suvalgiau- pirmas kartas buvo pu pusmecio , kitas kartas viai neseniai pabandziau, bet matomai man jau nelemta jo valgyti, dabar ir uz dyka neimciau...