Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(kristamem @ 2014 01 18, 12:53)
Labuka, o kodel tau tokia mintis atejo??? tikrai neesu girdejus, kad uzklijuotu akis  mirksiukas.gif  blakstienas drasiai gali pasilikti, tik negalima tureti linziu, arba lakuotu nagu, nes del nulakuotu nagu daktarai negali stebeti kraujotakos, esu daug operaciju turejus ir visad liepia nusivalyti  mirksiukas.gif  ax.gif

Tokia mintis kilo, nes per TLC kanalą esu žiūrėjusi laidas apie atliekamas įvairas op. Ten ir pamačiau, kad kai kuriems klijuoja akis g.gif Vat ir pasidarė įdomu, kaip tai vyksta pas mus smile.gif Tai tada net nesuksiu galvos dėl to. Na, o nagus bus ne problema nusivalyti mirksiukas.gif Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 01 17, 18:05)
kulka1 akaip laikotes?

Aciu,gerai!svoris po truputi krenta,bet valgau jau viska smile.gif ,tik mazesniais kiekiais.nukrito 20kg,tai manau,kad daug smile.gif ) grieztos dietos nesilaikau,nevalgau miltiniu patiekalu,tik skysciai nesigeria....
Atsakyti
Dėl užkliujuotų akių pradžioj pasirodė labai juokinga, bet paskui pati prisiminiau, kad pati daug ko buvau prisigalvojusi prieš operaciją, nes pirma gyvenime buvo.
O va nagai pas mane bespalviu tikrai buvo lakuoti, niekas nieko nesakė, ir su linzėm buvau... irgi niekas nieko neminėjo...
Nors čia, kaip pasakyti, niekas išvis jokios info neteikia, kaip reikia būti pasiruošus prieš operaciją... Aš kai pasirinkau darą po konsultacijos, nelabai galvojau, nei kas ten per diena, nieko... Pirma operacija, ir net nežinojau kiap elgtis... Paskui man perkėlė datą... Po viskam sužinojau tokį dalyką, kad niekas neoperuoja, jei tau mėnesinės!!! Nu iš kur man baltam žmogui tai žinoti... g.gif Tai gerai, kad perkėlė datą... Nes kitaip, apie tai net nepagalvojant, būčiau nuvariusi sirgdama... doh.gif
Iš kitos pusės, operacija buvo padaryta per ovuliaciją, ir pakilo temp, keliais laipsniais po operacijos, lyginant su temp. prieš op. Tai vėl, tai palaikė kaip galima komplikacija, ir paliko savaitgaliui dar pagulėti smile.gif
Oi kaip sunku toms moterims biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai suprantu, kaip viskas atrodo ax.gif Bet kilo klausimas ir paklausiau, nes būtų dar juokingiau, kai blakstienas nuplėštų po op lotuliukas.gif O va su mėnesinėm tai cirkas. Niekada nežnau kada jos bus g.gif Visada svyruoja nuo 33 iki 47, o kartais ir dar užsitempia doh.gif Taip jau yra pas mane nuo paauglystės unsure.gif Tad labai tikiuosi, kad nepapulsiu smile.gif
Atsakyti
O del menesiniu nesukit galvos, mane operavo antra menesiniu diena, as pasakiau kad man jos yra anesteziologei kai atejo konsultuoti pries operacija, tai man sake isikloti idekla, tik ne tampona, nes jei kas blogai tai kad matytu jei pradesidetu kraujavimas nenumatytas ir leido net su triusikeliais buti, kai nuvazevau i operacine tai mane ten tos slauges norejo nuogai nurengti, bet as pasakiau kad man leido anesteziologe ir viskas, atsiguliau labai kulturingai, nes ir taip buvo geda storai ir dar nuogai... ten visko prisigalvoji, man irgi buvo pirma operacija, na tik gimdziusi buvau ,o siaip pirma karta nuoga gulejau, beveik nuoga lotuliukas.gif , taip kad ramiai mergaites, viskas bus gerai, man labai gerai viskas praejo, apylanka padare, nors ir 155 sveriau, po metu vel ejau pas Malecka kad tulzy isimtu,tada jau sveriau 108, ir po tulzies dar 10 nukrito ir viskas...... doh.gif nes akmenu buvo ir dar atsiduociau jam ir su triusikais ir be ju doh.gif bet deja, sake neoperuos, liepe dietos laikytis, o jei ne tai ziedukas dar kaip alternatyva tik , sake, neuzsiciklinnti ant to ziedo..... tai jau ir pradejau svajoti... kam masinos, kam ziedai rolleyes.gif susitaupysiu, pasidarysiu ir niekam nesakysiu vat. Ai, vat ziedus ir auskarus ir grandineles tai palikau pas sesele, isvis jei atvaziuosit viena tai savo pinigine, telefona ir brangenybes jei turesit atiduokit saugojimui seselei, paskui ji atnes po operacijos i palata, nepalikit stalciukuose, cia siaip, del bendro isilavinimo, nes visko buna.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 20 sausio 2014 - 23:10
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 21, 01:06)
O del menesiniu nesukit galvos, mane operavo antra menesiniu diena, as pasakiau kad man jos yra anesteziologei kai atejo konsultuoti pries operacija, tai man sake isikloti idekla, tik ne tampona, nes jei kas blogai tai kad matytu jei pradesidetu kraujavimas nenumatytas ir leido net su triusikeliais buti, kai nuvazevau i operacine tai mane ten tos slauges norejo nuogai nurengti, bet as pasakiau kad man leido anesteziologe ir viskas, atsiguliau labai kulturingai, nes ir taip buvo geda storai ir dar nuogai... ten visko prisigalvoji, man irgi buvo pirma operacija, na tik gimdziusi buvau ,o siaip pirma karta nuoga gulejau, beveik nuoga  lotuliukas.gif , taip kad ramiai mergaites, viskas bus gerai, man labai gerai viskas praejo, apylanka padare, nors ir 155 sveriau, po metu vel ejau pas Malecka kad tulzy isimtu,tada jau sveriau 108, ir po tulzies dar 10 nukrito ir viskas...... doh.gif  nes akmenu buvo ir dar atsiduociau jam ir su triusikais ir be ju doh.gif  bet deja, sake neoperuos, liepe dietos laikytis, o jei ne tai ziedukas dar kaip alternatyva tik , sake, neuzsiciklinnti ant to ziedo..... tai jau ir pradejau svajoti... kam masinos, kam ziedai  rolleyes.gif susitaupysiu, pasidarysiu ir niekam nesakysiu vat. Ai, vat ziedus ir auskarus ir grandineles tai palikau pas sesele, isvis jei atvaziuosit viena tai savo pinigine, telefona ir brangenybes jei turesit atiduokit saugojimui seselei, paskui ji atnes po operacijos i palata, nepalikit stalciukuose, cia siaip, del bendro isilavinimo, nes visko buna.....

Na va, kaip viskas gerai dėliojasi smile.gif Visų pirma, Jūs tikra šaunuolė, kad pasiekėte tokių rezultatų thumbup.gif Antra, dabar ramiai lauksiu op, nes vakar jau buvo neramu verysad.gif Dar klausimėlis. Po Malecko konsultacijos reikia atlikti skrandžio tyrimą. Ar be siuntimo jį darys? Ar reikia pasiimti siuntimą iš savo gydytojos? Kažkaip nepaklausiau jo, o dabar susimąsčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2014 01 21, 07:34)
Na va, kaip viskas gerai dėliojasi  smile.gif  Visų pirma, Jūs tikra šaunuolė, kad pasiekėte tokių rezultatų  thumbup.gif  Antra, dabar ramiai lauksiu op, nes vakar jau buvo neramu  verysad.gif  Dar klausimėlis. Po Malecko konsultacijos reikia atlikti skrandžio tyrimą. Ar be siuntimo jį darys? Ar reikia pasiimti siuntimą iš savo gydytojos? Kažkaip nepaklausiau jo, o dabar susimąsčiau  g.gif

pasiimkit siuntima, kam moketi be reikalo. laiko turite dar. dainavos poliklinijoje savaite laukti tereikejo.
Atsakyti
Siuntimo reikia adresuoto endoskopuotojui, cia kur zarna ryti, per sergu lt registruokites, labai greitai ir gerai, bent jau as tik per cia ir registruojuosi ir reikia testa nusipirkti pries einat tyrima daryti, jei dainavos poliklinikoj darysit tai apacioj vaistiune prekiauja tai h-pilori bakterijai nustatyti, nes jei ji bus reikes antibijotiku kokteiliuka sugeti 10 dienu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dainavos dariausi, tai sakė tik rankšluostuką atsinešti, jokio testuko nepirkau... :/
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2014 01 21, 08:34)
, Jūs tikra šaunuolė, kad pasiekėte tokių rezultatų  thumbup.gif

aha, saunuole as ..... prisiauginau iki 114 siryt rode gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ....valgau ir baru save kad valgau ir vel nevalgau ir vel bananu noriu.... sunaus paprasiau kad nupirktu keke nes as siknos neiskisu dabar is namu nes salta, tai 4 kekes atveze.. sako valgyk mamyte... doh.gif valgau- syryt pusryciam 3 bananai blush2.gif lovoj, nes tingejau keltis..... dabar pietu makaronu storu idarytu su mesa isiviriau.. jauciu uzsikisau, viskas, jau mane sazine kankina, va sazine turiu, o valia kazkur bastosi.... pamirso adresa, namo pareiti nezino kur g.gif

PS atsiprasau kad ne lietuviskom raidem rasau, blush2.gif knopkes ant mano senuko kompo nera kur perjungia i lietuviskas...
Papildyta:
QUOTE(eta_lna @ 2014 01 21, 14:09)
Aš irgi dainavos dariausi, tai sakė tik rankšluostuką atsinešti, jokio testuko nepirkau... :/

o kaip tada ta h-pilori nustate, nes as jos tai neturejau pries 5.5 metu, bet va vyrui dare lapkricio men tai rado, nustatinejo per testa, nebent jum is kraujo ja nustate?

Mergickos, po kiek sveriat kad operuojates, ir kiek suprantu padalinimus darotes ane? ar kuri nors zieduojates? as dabar jau ziedo noriu... su briliku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 21 sausio 2014 - 13:14
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 21, 13:12)

o kaip tada ta h-pilori nustate, nes as jos tai neturejau pries 5.5 metu, bet va vyrui dare lapkricio men tai rado, nustatinejo per testa, nebent jum is kraujo ja nustate?

Žinokit niekada nesismulkinau medicinoj, tai nežinau kaip ir ką nustatinėjo smile.gif Rijau žarną ir išrašė gydytojai atsakymą....
Atsakyti
Na idomiai tada, juk ir ant atmintuko parasyta kad jei yra h-pilori ja isigydyti... as tai visa gimine baigiu ispajauti pas Malecka, pirmdieni vyro sesuo vaziuoja jau operuotis, bet ji 105 sveria tai pasirinko nemokama glamzymo operacija, tai ji irgi turejo ta h-pilori, tik jai Marijampuolej rado, na ji ten gyvena, tai gydesi vargse, sake pykino ja nuo tu antibijotiku ir siandien paskambino kad BIJAUUUU.. saku tik pirmyn ir viskas, atvaziuosiu i klinikas uz koju palaikyti biggrin.gif
Atsakyti