O del menesiniu nesukit galvos, mane operavo antra menesiniu diena, as pasakiau kad man jos yra anesteziologei kai atejo konsultuoti pries operacija, tai man sake isikloti idekla, tik ne tampona, nes jei kas blogai tai kad matytu jei pradesidetu kraujavimas nenumatytas ir leido net su triusikeliais buti, kai nuvazevau i operacine tai mane ten tos slauges norejo nuogai nurengti, bet as pasakiau kad man leido anesteziologe ir viskas, atsiguliau labai kulturingai, nes ir taip buvo geda storai ir dar nuogai... ten visko prisigalvoji, man irgi buvo pirma operacija, na tik gimdziusi buvau ,o siaip pirma karta nuoga gulejau, beveik nuoga
, taip kad ramiai mergaites, viskas bus gerai, man labai gerai viskas praejo, apylanka padare, nors ir 155 sveriau, po metu vel ejau pas Malecka kad tulzy isimtu,tada jau sveriau 108, ir po tulzies dar 10 nukrito ir viskas......
nes akmenu buvo ir dar atsiduociau jam ir su triusikais ir be ju
bet deja, sake neoperuos, liepe dietos laikytis, o jei ne tai ziedukas dar kaip alternatyva tik , sake, neuzsiciklinnti ant to ziedo..... tai jau ir pradejau svajoti... kam masinos, kam ziedai
susitaupysiu, pasidarysiu ir niekam nesakysiu vat. Ai, vat ziedus ir auskarus ir grandineles tai palikau pas sesele, isvis jei atvaziuosit viena tai savo pinigine, telefona ir brangenybes jei turesit atiduokit saugojimui seselei, paskui ji atnes po operacijos i palata, nepalikit stalciukuose, cia siaip, del bendro isilavinimo, nes visko buna.....