Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(kristamem @ 2014 01 15, 17:21)

dar esu jau gana senai pastebejus toki reiskini savo pilve, jei pasedziu pusdieni ar pora val. gana staciai ( paskaitose - mokausi dabar) tai taip ziauriai skauda vidurius, sakau, gal ten kokia slangike uzsispaudzia ar kaip uzsilenkia, kazi kitom irgi taip buna (zieduotom)?

o pas jus neina nueiti ir kokiu rentgenu pasiziureti, gal ziedas nusmuko,, tada greit turetumet atvykti i lietuva, juk visko buna tom zieduotom, ir nutrina zaizdas ir reguliatoriai apsisuka ir nusmunka ziedas ir stemples uzdegimai prasideda...o gal tik kos uzdegimas skrandzio, pagerkit omeprozolio koki menesi reikia ji gert butinai, savaites neuztenka uzdegimui isgydyti nors skausmas gali ir greiciau praeiti jis zaizdeles uzgydis ir uzdegima jei yra, bet va, internetu ne konsultacija, gerai daktarai sako....reikia jum arba ieskoti pas save klinikos kokios pasitikrinti arba jau parskristi cia jei tikrai blogai, nezaiskite.
Atsakyti
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 15, 17:45)
o pas jus neina nueiti ir kokiu rentgenu pasiziureti, gal ziedas nusmuko,, tada greit turetumet atvykti i lietuva, juk visko buna tom zieduotom, ir nutrina zaizdas ir reguliatoriai apsisuka ir nusmunka ziedas ir stemples uzdegimai prasideda...o gal tik kos uzdegimas skrandzio, pagerkit omeprozolio koki menesi reikia ji gert butinai, savaites neuztenka uzdegimui isgydyti nors skausmas gali ir greiciau praeiti  jis zaizdeles uzgydis ir uzdegima jei yra, bet va, internetu ne konsultacija, gerai daktarai sako....reikia jum arba ieskoti pas save klinikos kokios pasitikrinti arba jau parskristi cia jei tikrai blogai, nezaiskite.

verysad.gif baisiai netinkamass laikotarpis ir sirgimui ior skraidymui, sesija man dabar verysad.gif per tuos skausmus visai ne mokslai galvoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristamem @ 2014 01 15, 16:28)
Sveikos mergytes 4u.gif  priimkit ir mane,
as jau mazdaug pries 7 metus pasidariau op, uzsidejau zieduka ax.gif , buvo mazu komplikaciju, reikejo keisti porta, tai ta dalis per kuria vyksta ziedo reguliavimas, o daugiau kaip ir nieko ypatingo iki sio pirmadienio... dabar sedziu skausmuose ir nezinau ka daryt, buciau LT nulekciau pas daktariuka, deja esu Airijoj, tai bijau pas tuos daktarus uzeit, nes jie nieko neismano schmoll.gif  verysad.gif
Ar yra cia zieduotu, prasau, atsiliepkit... verysad.gif

Na aš žieduota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragostao @ 2014 01 15, 20:15)
Na aš žieduota ax.gif

labuka, o tau kas ziedeli uzmove?
sakyk ar buna kokiu skausmu, nekalbu apie tai kai maistas pastringa, bet seip ilgiau pasedejus, neraizo zarnyno tau?
Atsakyti

i 
Žinutės, įžeidinėjančios kitą žmogų, buvo redaguotos.
Atsakyti
Laba mergaites, ir ko visos teip nutilo? mirksiukas.gif
kieno cia zinutes buvo izeidziancios? jei as ka izeidziau, tai atsiprasau, bet kad kazko nesuprantu tada g.gif
kas pas jsu geresnio? as siandien jau beveik gerai jauciuos, nezinau kas cia vyksta su manim, tik pilvo apacia vis suduria g.gif setadieni pas ginekologa turiu pasimatyma, gal echoskopija padarys, tai gal kas aiskiau bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristamem @ 2014 01 16, 16:59)
Laba mergaites, ir ko visos teip nutilo?  mirksiukas.gif
kieno cia zinutes buvo izeidziancios? jei as ka izeidziau, tai atsiprasau, bet kad kazko nesuprantu tada  g.gif
kas pas jsu geresnio? as siandien jau beveik gerai jauciuos, nezinau kas cia vyksta su manim, tik pilvo apacia vis suduria  g.gif  setadieni pas ginekologa turiu pasimatyma, gal echoskopija padarys, tai gal kas aiskiau bus  unsure.gif

pas tave Kristamem tai geros zinios kad eini ieskoti priezasties, negalima uzleisti, nejuokai cia, tikekimes kad gerai bus, tik matai, kazkaip pradeda nuo ginekologo ar cia pati taip norejai, man ir toks atvejis buvo kai dar pries daaau metu prasidejo skausmai, pradejau sunkiai sedeti, vaikscioti tai nusiunte pas ginekologa, pagulde i ginekologini, istyre, prileido vaistu ir.... pasirodo buvo trukusi stuburo isvarza lotuliukas.gif , bet sake, jei kas ir buvo ginekologiskai tai isgydem-israsant net juokesi daktaras is ligonines.. kazkaip jei moteriai blogai tai bent lietuvoj tai pas ginekologa siuncia, bet gal ir gerai, bile kad dar siuncia ir turim geru daktaru dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 17 sausio 2014 - 12:54
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 16, 19:52)
pas tave Kristamem tai geros zinios kad eini ieskoti priezasties, negalima uzleisti, nejuokai cia, tikekimes kad gerai bus, tik matai, kazkaip pradeda nuo ginekologo ar cia pati taip norejai, man ir toks atvejis buvo kai dar pries daaau metu prasidejo skausmai, pradejau sunkiai sedeti, vaikscioti tai nusiunte pas ginekologa, pagulde i ginekologini, istyre, prileido vaistu ir.... pasirodo buvo trukusi stuburo isvarza  lotuliukas.gif , bet sake, jei kas ir buvo ginekologiskai tai isgydem-israsant net juokesi daktaras is ligonines.. kazkaip jei moteriai blogai tai bent lietuvoj tai pas ginekologa siuncia, bet gal ir gerai, bile kad dar siuncia ir turim geru daktaru dar.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as cia ne i tema pas taginekologa, mat eilej pora metu atstovejau (cia viskas labai is leto sad.gif) ir vat pagaliau sulaukiau, as jau pries menesi suzinojau, kad sita sestadieni turesiu eit pas ginekologa, bet sakau, kad tie skausmai kamuoja, paprasysiu, kad atidziau paziuretu, gal kas paaiskes, o seip ir su Lietuva bandau susisiekt, tik kolkas nelabai sekmingai g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kristamem aijna sau metus laukti reikia? tigi ir numirt gali. as skaitau jeigu eileje reikia laukti ilgiau nei menesi jau baisu. na bet aisku geriau veliau ir pasitikrin. smile.gif
Atsakyti
kulka1 akaip laikotes?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Aš visai ne į temą paklausiu blush2.gif Sakykit, ar operacijos metu užklijuojamos akys? Klausiu tų, kurios jau operavosi. Nors viskas man dar ne taip ir greitai, bet tik šiandien apie tai pamąsčiau. Esmė ta, kad prieš op turėsiu rimtą pobūvį ir tai šventei noriu prisiauginti blakstienas ax.gif Tad ir galvoju, kaip čia su jom pasielgti po to. Šventei vistiek dėsiuos, bet ar galiu palikti, ar visgi nusiimti prieš op...
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2014 01 18, 11:34)
Sveikos, mergaitės. Aš visai ne į temą paklausiu  blush2.gif  Sakykit, ar operacijos metu užklijuojamos akys? Klausiu tų, kurios jau operavosi. Nors viskas man dar ne taip ir greitai, bet tik šiandien apie tai pamąsčiau. Esmė ta, kad prieš op turėsiu rimtą pobūvį ir tai šventei noriu prisiauginti blakstienas  ax.gif Tad ir galvoju, kaip čia su jom pasielgti po to. Šventei vistiek dėsiuos, bet ar galiu palikti, ar visgi nusiimti prieš op...

Labuka, o kodel tau tokia mintis atejo??? tikrai neesu girdejus, kad uzklijuotu akis mirksiukas.gif blakstienas drasiai gali pasilikti, tik negalima tureti linziu, arba lakuotu nagu, nes del nulakuotu nagu daktarai negali stebeti kraujotakos, esu daug operaciju turejus ir visad liepia nusivalyti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti