Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

Na ka, merginos, atejau papykti lotuliukas.gif , ar nematet vakar laidos Grineviciutes su ta moteriske kur atseit Maleckas pinigu reikalavo..... bet juk visos mokejom uz apylanka, visos, bent jau as su siuntimu buvau ir su indikacijom tai operacijai... vakar net Andriukaiciui parasiau laiska kad tegu visiem grazina dabar pinigus jei jai grazino.... paziuresiu ka atrasys jei atrasys, as tai instrumentus pirkau kliniku vaistinej, man taip nurodyta buvo pries 5,5 metu pagulde operacijai ir liepe is karto nueiti ir nusipirkti ikise rasteli i rankas ka pirkti, aisku cekio jau dabar neturiu, bet galima pakelti buhalterines knygas vaistines ir ras kasos ceki su ta suma, nemanau kad 10 komplektu buvo ta ryta pirkta, operavo mus 2 ta diena..... jau net idomu darosi kas cia darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 15 sausio 2014 - 20:09
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 15, 09:10)
Na ka, merginos, atejau papykti  lotuliukas.gif , ar nematet vakar laidos Grineviciutes su ta moteriske kur atseit Maleckas pinigu reikalavo..... bet juk visos mokejom uz apylanka, visos, bent jau as su siuntimu buvau ir su indikacijom tai operacijai... vakar net Andriukaiciui parasiau laiska kad tegu visiem grazina dabar pinigus jei jai grazino.... paziuresiu ka atrasys jei atrasys, as tai instrumentus pirkau kliniku vaistinej, man taip nurodyta buvo pries 5,5 metu pagulde operacijai ir liepe is karto nueiti ir nusipirkti ikise rasteli i rankas ka pirkti, aisku cekio jau dabar neturiu, bet galima pakelti buhalterines knygas vaistines ir ras kasos ceki su ta suma, nemanau kad 10 komplektu buvo ta ryta pirkta, operavo mus 2 ta diena..... jau net idomu darosi kas cia darosi.

Jei ką parašysim bendrą skundą, kad visoms grąžintų wink.gif
Atsakyti
kas per laida? pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 01 15, 10:37)
kas per laida?  pavadinimas?

http://tv.lrytas.lt/...710751387467192
Atsakyti
nu ka as galiu pasakyti. daug gal buvo nutyleta, bet is pirmo zvilgsnio tai buvo nesusipratimas. nes paskiriant data juk gydytojas tikrai pasako kur ka kiek ir uz ka pervesti pinigelius. cia moteris gal nenugirdo o gal gydytojas pamirso pasakyti. be to jeigu klinikos neturi tokiu irankiu ir nesuteikia tai uz jas mes ir mokam.
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 01 15, 10:28)
nu ka as galiu pasakyti. daug gal buvo nutyleta, bet is pirmo zvilgsnio tai buvo nesusipratimas. nes paskiriant data juk gydytojas tikrai pasako kur ka kiek ir uz ka pervesti pinigelius. cia moteris gal nenugirdo o gal gydytojas pamirso pasakyti. be to jeigu klinikos neturi tokiu irankiu ir nesuteikia  tai uz jas mes ir mokam.

pacientei turejo but kompensuojama operacija ir irankiai. Likusi nekompensuota suma buvo sumoketa ligonines kasoje (yra tai irodantis kvitas). Bet ka cia as irodinesiu, vistiek jus viska zinot geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute25 @ 2014 01 15, 11:28)
nu ka as galiu pasakyti. daug gal buvo nutyleta, bet is pirmo zvilgsnio tai buvo nesusipratimas. nes paskiriant data juk gydytojas tikrai pasako kur ka kiek ir uz ka pervesti pinigelius. cia moteris gal nenugirdo o gal gydytojas pamirso pasakyti. be to jeigu klinikos neturi tokiu irankiu ir nesuteikia  tai uz jas mes ir mokam.

VA BUTENT- GAL NESUSIPRATIMAS, TAS MYGCIOJIMS KLINIKU VADOVYBES.... ,BET IS TIKRUJU JEI MOKAM, MOKAM VISOS JEI NEMOKAM, NEMOKAM NIEKAS... AS JAU ANDRIUKAICIUI LAISKA PARASIAU, PAZIURESIU, GAL GAUSIU ATSAKYMA g.gif O JEI CIA ISTIKRUJU BUVO DAROMAS BIZNIUKAS PRISIDENGIANT KLINIKOMIS TAI ISVIS CIA UZVIRS SKANDALAS, NA BUS MATYT.
Papildyta:
QUOTE(florete @ 2014 01 15, 14:04)
pacientei turejo but kompensuojama operacija ir irankiai. Likusi nekompensuota suma buvo sumoketa ligonines kasoje (yra tai irodantis kvitas). Bet ka cia as irodinesiu, vistiek jus viska zinot geriau mirksiukas.gif

NA ZINOKIT IR MAN TUREJO BUTTI KOMPENSUOJAMA, KODEL AS KITOKIA NEI JUSU MAMA????IR SIUNTIMA TUREJAU IR INDIKACIJU OPERACIJAI I VALIAS BUVO, NE DEL GROZIO DARIAU IR PINIGUS SKOLINAU NES GYVENU BIEDNAI AS, NETIKIT, ATVAZIUOKIT PASIZIURESIT.... BET KAIP SAKAU JEI CIA ISLINGO KLINIKU PRIDENGIMAS KOMERCINIU OPERACIJU TAI DAR SKANDALIUKO SULAUKSIM.

BET DAR IDOMU IR TAI KAD IR vILNIUJE IR KLAIPEDOJE DARO TAS PACOIAS OPERACIJAS, AS APIE KOMERCIJA NESNEKU, VALDISKOSE ISTAIGOSE, ZMONEM SU SIUNTIMAIS IR TIEM KAS kmi VIRS 40, MANO JAU 57 BUVO... IS KUR JIE PERKA IRANKIUS??? KIEK FIRMU IRANKIUS IVEZA I LIETUVA IR KODEL LIGONIU KASOS JU NEPERKA, NU LABAI DAUG KLAUSIMU MAN DABAR JAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 15 sausio 2014 - 13:20
QUOTE(florete @ 2014 01 15, 13:04)

na apie kompensacijas reportaze niekas nieko neminejo nei paciente nei gydytojas. del to nezinau kas ir kaip.
o tikrai kur irankius pernka vilnieciai ir klaipedieciai? irgi toje pacioje firmoje?
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif priimkit ir mane,
as jau mazdaug pries 7 metus pasidariau op, uzsidejau zieduka ax.gif , buvo mazu komplikaciju, reikejo keisti porta, tai ta dalis per kuria vyksta ziedo reguliavimas, o daugiau kaip ir nieko ypatingo iki sio pirmadienio... dabar sedziu skausmuose ir nezinau ka daryt, buciau LT nulekciau pas daktariuka, deja esu Airijoj, tai bijau pas tuos daktarus uzeit, nes jie nieko neismano schmoll.gif verysad.gif
Ar yra cia zieduotu, prasau, atsiliepkit... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gravkyte @ 2014 01 15, 10:43)

Na, pagaliau nuo pradziu paziurejau....tai kaip ir idomu. toliau, neivardinta operacija, bet buvo padarytas padalinimas kiek supratau is to kai vadovas klinikos pasake, kad pasirinko pazangesni buda....na ka, moterelei pasiseke, maleckui nervus patampe- siuo atveju pats kaltas, nereikejo i operacine leisti nesusimokejus, reiskias toliau uz apylankos operacijas pakolkas moketi reikes, nebet jos bus irgi paskelbtos pilnai apmokamom kaip glamzymo operacija, kuri yra nelabai pazangi, bet dabar daro daugelis nes yra pilnai kompensuojama, net ir mes mano vyrui ja pasirinkom lapkricio 28 buvo atlikta 2013 metu, o mano vyrui ir manau kaip tai moterikei butu gal priklause kas daugiau jei turetume tiek naglumo nes jis jau po 3 insultu ir tikrai gelbejom gyvybe nes svoris ji pjove visiskai, mum irgi siule padalinima, bet kadangi neturim uz ka daryti tai ir pasirinkom nee tokia pazangia operacija, o cia irgi labai daug iskarpyta, beja, Maleckas is karto sake kad tarimaisi apie operacijas prasidejo mazdau pries 3 menesius pries operacija ir nutrauke- visi pas ji ateina maziausia 1 karta iki operacijos, isklauso paskaita ir jei turi siuntimus su nurodytom diagnozem tada ta pacia diena jei zmogus jau zino savo galimybes pasirenka operacijos buda, jei dar galvoja gali ateiti dar kelis kartus iki operacjios, cia nedaroma kad gavau siuntima ir vaziuoju i ligonine , guluosi ir laba diena as Malecka matau pirma karta....... nedave iki galo pasakyti Profesoriui kiek laiko jie iki op matesi su ta ponia, na musu ziniasklaida moka filmukus susukti..... o tikrai brangi ponia zinojo apie visas 4 operaciju tipus ir tik kad 1 yra nemokamas..... deja visokiu zmoniu yra, na o as palauksiu atsakymo Andriukaicio jei gausiu, butinai cia parasyiu..... cia prasau nepykti ant manes, as isdesciau savo nuomone apie si filmuka, butu gerai kad ir man sugrazintu pinigus, bet kaip suprantu jau taip nebus.
Papildyta:
QUOTE(kristamem @ 2014 01 15, 16:28)
Sveikos mergytes 4u.gif  priimkit ir mane,
as jau mazdaug pries 7 metus pasidariau op, uzsidejau zieduka ax.gif , buvo mazu komplikaciju, reikejo keisti porta, tai ta dalis per kuria vyksta ziedo reguliavimas, o daugiau kaip ir nieko ypatingo iki sio pirmadienio... dabar sedziu skausmuose ir nezinau ka daryt, buciau LT nulekciau pas daktariuka, deja esu Airijoj, tai bijau pas tuos daktarus uzeit, nes jie nieko neismano schmoll.gif  verysad.gif
Ar yra cia zieduotu, prasau, atsiliepkit... verysad.gif

vau vau vau mergaite, pirmiausia rasyk emeila tam daktariukiui kuris operavo... tikslingiausia bus arba skambink, duosiu nika zieduotos Dragostao , mano drauge, zieduota 4 metai... parasyk jai, bet cia padeti nemanau ka gales, nebent siaip, nes ir visokiu nesamoniu buna ir jai....pirmoi eilej ieskok pagalbos pas ta kas operavo, meilus turetum internete rasti, jei reikia malecko, tai as turiu, jei brimo tai rasi internete ar kito dakrtaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 15 sausio 2014 - 17:35
Nora sutinku su jumis vat 100 proc. buvo nesusisneketa...
Atsakyti
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 15, 16:45)
vau vau vau mergaite, pirmiausia rasyk emeila tam daktariukiui kuris operavo... tikslingiausia bus arba skambink, duosiu nika zieduotos   Dragostao   , mano drauge, zieduota 4 metai... parasyk jai, bet cia padeti nemanau ka gales, nebent siaip, nes ir visokiu nesamoniu buna ir jai....pirmoi eilej ieskok pagalbos pas ta kas operavo, meilus turetum internete rasti, jei reikia malecko, tai as turiu, jei brimo tai rasi internete ar kito dakrtaro...

nu bandziau as Brimui prisikambint (jis man dare op), matyt uzsiemes buvo, neatsiliepe, turiu ir Brimienes tlf., ji reguliuja ziedukus, skambinau jai - tai gavau atsakyma, kad reikia pasirodyti, per atstuma jokiu konsultaciju neimanoma verysad.gif
Papildyta:

dar esu jau gana senai pastebejus toki reiskini savo pilve, jei pasedziu pusdieni ar pora val. gana staciai ( paskaitose - mokausi dabar) tai taip ziauriai skauda vidurius, sakau, gal ten kokia slangike uzsispaudzia ar kaip uzsilenkia, kazi kitom irgi taip buna (zieduotom)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristamem: 15 sausio 2014 - 16:22