QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2014 01 08, 15:27)
Sveikutės. Aš taip pat jau ėmiausi žygių
Turiu siuntimą
, o pirminei konsultacijai einu sausio 17d. Noriu paklausti - po bendrosios konsultacijos (kai viską aiškins apie tas operacijas), pats Maleckas dar priims po to individualiai, ar individualiai priims tik antrą konsultaciją? Ir kada galima registruotis antrai konsultacijai - ar jis paskiria kada ateiti, ar jau šiandien galiu skambinti ir registruotis antrai konsultacijai? Eilė pas jį ilga, o tokiu būdu šiek tiek laiko sutaupyčiau
Iki 17 dienos turėsiu atsakymus ir iš kardiologo, ir iš endokrinologo. Kaip suprantu, jis dar siunčia ir skrandžio tyrimui, ar tą siuntimą jis išrašo ar turiu gauti iš savo gydytojos? Būsiu dėkinga už informaciją
su gydytojos siuntimu i registratura, paimsi kortele, su kortele prie gydytojo kabineto, ten duos anketa, tada lauksi kol bus saleje paskaitele, po paskaiteles vel prie kabineto ir priims po viena, tada jau pasakysi pasiklausinesi kas domina, as jau iskart apsisprendziau operacijai tai man apskyre laika dave visas nuorodas kur isigytis irankius, maisto spec . iki op. ir dave siuntima atvykti operacijai,
kita diena ejau pas gydytoja pasiemiau siuntima endoskopijai, kadangi visur eiles milziniskos radau vieta tik Dainavos poliklinijoje, ns jeigu rastu bacila reiki dar speti ja issinaikinti. kitai konsultacijai neberase ir as nesirasiau, manau po OP jis pats paskirs laika kada pas ji atvykti po menesio apziurai
rodos tiek.
na va Asta butume susitike tuo metu bet as radau anksciau vieta, todel jau buvau pas ji.