Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(Evelinčiksa @ 2014 01 05, 01:10)
Dar mane domina kada jau +- atsigauni po tokios op , kiek supratau jei teisingai ligonineje lt palaiko? apie 3 dienas
Nes lt ir po lap tubu palaiko o čia aš mano išvariau atsigavus po op ir tiek , dabar galvoju ar ir nebutu taip pat  doh.gif . Ta prasme bijau jei vdrug  kas  g.gif

...mane išleido po 4 parų, nes buvo vidinis kraujavimas- laimei viskas baigėsi be pakartotinos op, nors Maleckas buvo šoke...
Atsakyti
Jei be komplikaciju,tai trys paros ir namo smile.gif As visa menesi pragulejau ax.gif O kas liecia drenus,tai jie guminiai
Atsakyti
Aš irgi 4 gulėtau, nes temp. pakilusi buvo, ir savaitgalis papuolė
Atsakyti
Sveikos;)
Turiu toki klausimuka, gal kuri pagelbes. Tos kurios ne is kauno operavotes pas Malecka- kur palikote masina visam tam laikotarpiui? Nes kai buvau konsultacijoj tai rasti vieta be sansu, nebent privaciam kieme...tai vat neisivaizuodu kur reikes palikti auto sad.gif Ka jus darete?
Atsakyti
QUOTE(Bludija @ 2014 01 08, 11:16)
Sveikos;)
Turiu toki klausimuka, gal kuri pagelbes. Tos kurios ne is kauno operavotes pas Malecka- kur palikote masina visam tam laikotarpiui? Nes kai buvau konsultacijoj tai rasti vieta be sansu, nebent privaciam kieme...tai vat neisivaizuodu kur reikes palikti auto sad.gif Ka jus darete?

o kodėl nori palikti/ Nesaugu.O nėra , kad kas atvežtų ir pasiimtų po op?Mane atvežė MB ir po to pasiėmė - žinoma dar atlėkdavo lankyti...Aš ne iš Kauno...
Atsakyti
QUOTE(Bludija @ 2014 01 08, 11:16)
Sveikos;)

Palikdavom aikstelej stovejimo. Sargas megejas imti i kisene, susitaedavom uz 15-20lt parai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš taip pat jau ėmiausi žygių bigsmile.gif Turiu siuntimą thumbup.gif , o pirminei konsultacijai einu sausio 17d. Noriu paklausti - po bendrosios konsultacijos (kai viską aiškins apie tas operacijas), pats Maleckas dar priims po to individualiai, ar individualiai priims tik antrą konsultaciją? Ir kada galima registruotis antrai konsultacijai - ar jis paskiria kada ateiti, ar jau šiandien galiu skambinti ir registruotis antrai konsultacijai? Eilė pas jį ilga, o tokiu būdu šiek tiek laiko sutaupyčiau wink.gif Iki 17 dienos turėsiu atsakymus ir iš kardiologo, ir iš endokrinologo. Kaip suprantu, jis dar siunčia ir skrandžio tyrimui, ar tą siuntimą jis išrašo ar turiu gauti iš savo gydytojos? Būsiu dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2014 01 08, 15:27)
Sveikutės. Aš taip pat jau ėmiausi žygių  bigsmile.gif  Turiu siuntimą  thumbup.gif , o pirminei konsultacijai einu sausio 17d. Noriu paklausti - po bendrosios konsultacijos (kai viską aiškins apie tas operacijas), pats Maleckas dar priims po to individualiai, ar individualiai priims tik antrą konsultaciją? Ir kada galima registruotis antrai konsultacijai - ar jis paskiria kada ateiti, ar jau šiandien galiu skambinti ir registruotis antrai konsultacijai? Eilė pas jį ilga, o tokiu būdu šiek tiek laiko sutaupyčiau wink.gif Iki 17 dienos turėsiu atsakymus ir iš kardiologo, ir iš endokrinologo. Kaip suprantu, jis dar siunčia ir skrandžio tyrimui, ar tą siuntimą jis išrašo ar turiu gauti iš savo gydytojos? Būsiu dėkinga už informaciją  4u.gif

su gydytojos siuntimu i registratura, paimsi kortele, su kortele prie gydytojo kabineto, ten duos anketa, tada lauksi kol bus saleje paskaitele, po paskaiteles vel prie kabineto ir priims po viena, tada jau pasakysi pasiklausinesi kas domina, as jau iskart apsisprendziau operacijai tai man apskyre laika dave visas nuorodas kur isigytis irankius, maisto spec . iki op. ir dave siuntima atvykti operacijai,
kita diena ejau pas gydytoja pasiemiau siuntima endoskopijai, kadangi visur eiles milziniskos radau vieta tik Dainavos poliklinijoje, ns jeigu rastu bacila reiki dar speti ja issinaikinti. kitai konsultacijai neberase ir as nesirasiau, manau po OP jis pats paskirs laika kada pas ji atvykti po menesio apziurai smile.gif rodos tiek.

na va Asta butume susitike tuo metu bet as radau anksciau vieta, todel jau buvau pas ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulute25: 08 sausio 2014 - 17:02
QUOTE(Saulute25 @ 2014 01 08, 19:01)
su gydytojos siuntimu i registratura, paimsi kortele, su kortele prie gydytojo kabineto, ten duos anketa, tada lauksi kol bus saleje paskaitele, po paskaiteles vel prie kabineto ir priims po viena, tada jau pasakysi pasiklausinesi kas domina, as jau iskart apsisprendziau operacijai tai man apskyre laika dave visas nuorodas kur isigytis irankius, maisto spec . iki op. ir dave siuntima atvykti operacijai,
kita diena ejau pas gydytoja pasiemiau siuntima endoskopijai, kadangi visur eiles milziniskos radau vieta tik Dainavos poliklinijoje, ns jeigu rastu bacila reiki dar speti ja issinaikinti. kitai konsultacijai neberase ir as nesirasiau, manau po OP jis pats paskirs laika kada pas ji atvykti po menesio apziurai smile.gif rodos tiek.

na va Asta butume susitike tuo metu bet as radau anksciau vieta, todel jau buvau pas ji.

Ačiū už informaciją. Aš jau dabar apsisprendusi, taigi, tikiuosi ir man paskirs operacijos datą iškart. Labai norėčiau, kad ir man taip pasisektų kaip Jums ax.gif Tiesą sakant buvo laikas sausio 3, bet mano gyd atostogavo iki sausio 6, tad negalėjau siuntimo iki to laiko gauti verysad.gif Tai ir nusikėlė viskas dar 2 savaitėm. Tikrai būtų buvę smagu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
...nuo vakar laikausi 7 dienų efektyvios dietos- jei ne ši op - neištverčiau...Nebūtų tokios valios, kad per pietus savo šeimai karbonadus kepiau, o pati salotas lapnoju... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 01 09, 16:18)
...nuo vakar laikausi 7 dienų efektyvios dietos- jei ne ši op - neištverčiau...Nebūtų tokios valios, kad per pietus savo šeimai karbonadus kepiau, o pati salotas lapnoju... thumbup.gif

Oi, brangute, kas ten per dieta stebuklinga???? ir man reikia o as niekaip negaliu, iki pietu laikausi, po pietu prisiedu ir telpa...... nezinau ka daryti, nusipirkau vistienos file, tai 2 kilus as galiu ir suvalgyti per diena.....bet man tai ir liepe tuos karbonadus valgyti tik be ryziu, kruopu, bulviu ir su salotom atsargiai, nes kad neduok dieve angliavandeniu nebutu.... siandien vistiek ryziu prisikisau ka tik, as alkana nuo tos vien mesos, kiausiniu nemegstu, varskes nemegstu, zuves nevalgau... kosmaras, man kazkaip ir kojos tinti predejo, nesuprantu jau nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 10 sausio 2014 - 20:38
QUOTE(***nora*** @ 2014 01 10, 21:35)
Oi, brangute, kas ten per dieta stebuklinga???? ir man reikia o as niekaip negaliu, iki pietu laikausi, po pietu prisiedu ir telpa...... nezinau ka daryti, nusipirkau vistienos file, tai 2 kilus as galiu ir suvalgyti per diena.....bet man tai ir liepe tuos karbonadus valgyti tik be ryziu, kruopu, bulviu ir su salotom atsargiai, nes kad neduok dieve angliavandeniu nebutu.... siandien vistiek ryziu prisikisau ka tik, as alkana nuo tos vien mesos, kiausiniu nemegstu, varskes nemegstu, zuves nevalgau... kosmaras, man kazkaip ir kojos tinti predejo, nesuprantu jau nieko

...eik į temą Dieta ir ten rasi tokiu pavadinimu dietą...Labai gerai man su ja sekas...tiesiog super...Jaučiu, kad ir į kailinius įlįsiu, kai tik atšals oras, nes šiemet nusipirkau su intencija pakūsti blush2.gif blush2.gif blush2.gif O sumokėta nemažai - tenka pasilaikyti-yra dėl ko blush2.gif
Atsakyti