QUOTE(burbulliukas @ 2014 01 03, 21:49)
Sveika prisijungusi
Darytis zadi Norvegijoje??As pati DK gyvenu,tai cia kainos kosmines.O kad nemokamai padarytu KMI turi buti nemazesnis nei 50
Klausk kas domina,bandysim atsakyti
Jei atidziai skaitei tema,turejai suprasti,kad operacija visu problemu neisspres,tai tik pagalba pradziai numesti svorio ir po to viskas nuo taves pacios priklauso
Pati sventai tikejau,kad gal viso antsvorio ir nepavyks numesti, bet kad jo atgal nepriaugsiu tai tikrai
Pasirodo galima ir dar kaip. Bet jei jau apsisprendei,tai ruoskis ir nebijok
Dėkui už priemimą , domina viskas . Tiesiog man gyditojas yra pasiles ir čia vienai sake jei nera indikasiju tai 100 000 kr privačiai daro. O man nieko nerašė apie kaina tai eisiu greit jau ir ten viska sužinosiu. Gali but ,kad dali moketi arba tik užpanaudotus irankius. O čia kainos kai kur mažesnes nei lt . Nu anksti apie tai kalbeti aišku man dar. Kai dariausi čia tubu operacija tai lap ir visas aptarnavimas kaip diena ir naktis nuo lt skiriasi . Sesute apkabino nuramino , paklausė ar pašildyta kaldra užkloti gal kad geriau pasijaustum ir t.t. Aišku kaip visi prieš op jaudinuosi , bet daugiau ne del to kad skaudes o kad aš sugebečiau visa toliau nuosekliai daryti ir keisti gyvenimo budą.
šiandien bandžiau nusipirkti striuke tai jei man patinka tai kaina hm tai dydžio nera . Viena pukine radau , bet vis galvoju o jei viskas ok ir bus op tai bent aju per pusmeti tikiuosi kelis dydžius palikti amžiams . Dabar geriu Xenikal , man jos patinka , per 2 dienas viskas čiki . Buvau pernai numetus su kimo protasovo dieta iki 116 kg , bet tik išejau iš praktikos ir ieškausi darbo tai ir bac atgal . Biški stresa užėdineju ,
o tai va man reiks su tuo kažka daryt. Turiu drauge tokai kaip aš ir kartais tiesiog suprantu kad ir aš tokia pat , o vaizdelis
, ir dar pasimti dukros iš darželio atejau , kita mergytė pakele bliuska ir sako kur beibis . O manoji taip nori seses ar brolio ir mes dar norim o ka kalbet apie aplinkinių spaiudima tik aišku mes apie tai tik su vyru žinom ir dar mano mama.