QUOTE(Saulute25 @ 2013 12 29, 18:04)
sveikos, na va pasikoregavau laika, tik turiu sulaukti patvirtinimo, sausio 3 tureciau keliauti pas Malecka. kadangi tai pirmoji mano gyvenime operacija butu, tai visai noreciau kad ji butu kuo greiciau. nakti net sapnuoju (speju prasidejo paranoja)
Jooo, tas laukimas tai uzknisa taip pasakius, bet manau kad menesiuka vistik lauksit nes tyrimu reikia pasidaryti daug, nebent jus jau po visu tyrimu.. as laukiau apie 2 menesius, bet tai buvo seeniai, vyras lauke 1,5 menesio buvom spalio 11, o operavo lapkricio 28 , vyro sesuo laukia dabar beveik 2 men nes atsisake siom dienom operuotis nes isvazevo pas vaikus i ussieni, tai tik sausio pabaigoj dabar operuos, bet....... viskas tik i gera, kai mane veze i operacine tai is baimes buvo 220 spaudimas, ten net seseles isigando kas man darosi , o as taip bijojau
... man irgi pirma operacija buvo nors jau man buvo tada 41 metai, turejau tik gimdyma, bet gimdyti zinokit baisiau, po metu vel guliau pas Malecka po peiliu tulzy iseme, dabar jau gulciau ramia sazine, bet jis nelabai nori o as dar noriu- pagavau kaifa taip iseina
o kur dar plastika,,, juokauju, plastikos jau nedarysiu pilvo, nors is tikruju reikejo po 3 metu pasidaryti, kaip mano endokrinologe pasake- suradai pinigu padalinimui, reikejo ta papilve nusipjauti paskui, nes dabar ten ir ataugo, vel baronka, nes niekur tos riebalu lasteles nedingsta jos paskui pagavusios momenta ataugineja, na nebet jus nelabai storos ir jaunos, tai oda susitrausk, o as dabar kaip sarpejus, atsisedu tai pilvas sukyla i visru, atsistoju tai nusiledzia
norisi atsisegti uztrauktuka ir nusuumti savo skura......su lasiniais aisku dabar----- uzsisvajojau jau
rytoj ryte einu pas profesoriu prie kabineto i skyriu .... prades tyrimus daryti, sake svies skrandy, gal ikis ka nors i ji
ziures praeinamumus..... per daug pas mane praeina ir per greitai...nors sake kad tokiu kaip as ateina nedaug pas ji- kitos gal bijo pacio Malecko, nes ir man yra pasakes NEESK, bet siaip tai labai gera humoro jausma turintis zmogiukas, bent penktadieni kai buvau tai prisijuokem pas ji kabinete su seselem ir rezidentu