Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(eta_lna @ 2013 12 13, 13:52)
Net už įrankius nereikia?

Nereikia
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 12 13, 13:52)
Net už įrankius nereikia?

Jei zmogaus KMI yra didesnis nei 40 ir zmogus turi kazkokias su nutukimu susijusias ligas,tada taip,kompensuoja valstybe. Butinas siuntimas. Cia tokiu atveju,jei zmogui privaloma numesti svorio,nes kitaip jis rizikuoja savo gyvybe. Mano KMI buvo beveik 42, bet buvau sveika kaip ridikas,tai uz dyka niekas neoperavo biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2013 12 12, 16:40)
Dar kartą sveikos, mergaitės. Štai kokį atsakymą gavau iš ortopedijos klinikos: "Skrandžio apylankos operacija rekomenduojama, kai kūno masės indeksas (KMI) yra 35 ar didesnis. Skrandžio mažinimas reguliuojamąja skrandžio juosta (žiedu) 14000Lt, kombinuota skrandžio mažinimo ir apylankos operacija 17000Lt. Labai gaila, tačiau šios operacijos ligonių kasos nekompensuoja"...

Jei kas galėtumėt pasidalinti savo patyrimu, kaip ir kur galėčiau kreiptis, kad mokėčiau kaip dauguma Jūsų, būčiau dėkinga.
Labai lauksiu žinučių ir patarimų

sveika.pilnai kompensuojama yra tik 'sulankstymo' operacija,kuri yra palygint nauja ir nera ilgalaikiu jos tyrimu.paimi siuntima,registruojies pas malecka i klinikas i konsultacija ir gausi issamia info apie op budus ir kainas.ir dar patars kuri tinka tau.pries pusmeti apylanka kainavo 5530lt,o ziedas ape 7000lt
Atsakyti
QUOTE(meda39 @ 2013 12 13, 23:38)
sveika.pilnai kompensuojama yra tik 'sulankstymo' operacija,kuri yra palygint nauja ir nera ilgalaikiu jos tyrimu.paimi siuntima,registruojies pas malecka i klinikas i konsultacija ir gausi issamia info apie op budus ir kainas.ir dar patars kuri tinka tau.pries pusmeti apylanka kainavo 5530lt,o ziedas ape 7000lt

As dariausi klinikose,pas Malecko kolega, liepos 10, man irankiai kainavo 5000. Didesnis rinkinys kainuoja 5500.
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 12 14, 00:50)
As dariausi klinikose,pas Malecko kolega, liepos 10, man irankiai kainavo 5000. Didesnis rinkinys kainuoja 5500.

Na, dabar man jau aiškiau. Labai ačiū už info. Skambinausi į klinikas, bet kol kas Maleckas atostogose, o prieš Naujuosius 27d konsultacijai priimami tik su skrandžio ligomis ir dėl skrandžio mažinimo op - nesikreipti sad.gif
Taigi, teks palaukti savo eilės po Naujųjų. Žodžiu, su Naujaisias metais ateis ir nauja laimė lotuliukas.gif
Svarbiausiai, kad jau matau šviesą tunelio gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 12 13, 13:58)

kiek buvau girdejusi,kad ligoniu kasos prades kompensuoti uz irankius....matyt jau patvirtino kompensavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2013 12 14, 08:18)

O tu asmeniskai su juo tariesi? As turiu jo nr ir emaila. Taip lengviau susiderinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2013 12 14, 07:18)
Na, dabar man jau aiškiau. Labai ačiū už info. Skambinausi į klinikas, bet kol kas Maleckas atostogose, o prieš Naujuosius 27d konsultacijai priimami tik su skrandžio ligomis ir dėl skrandžio mažinimo op - nesikreipti sad.gif
Taigi, teks palaukti savo eilės po Naujųjų. Žodžiu, su Naujaisias metais ateis ir nauja laimė lotuliukas.gif 

Kazin Maleckas atostogauja ne del to kad gerokai prisidirbes? Visuose dienrasciuose straipsniai buvo apie jo darbelius.
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 12 18, 23:06)
Kazin Maleckas atostogauja ne del to kad gerokai prisidirbes? Visuose dienrasciuose straipsniai buvo apie jo darbelius.

Kokius darbelius??? g.gif Imesk nors viena linka,nes db badziau ieskoti ir nieko nerandu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulliukas: 19 gruodžio 2013 - 19:31
QUOTE(burbulliukas @ 2013 12 19, 19:29)
Kokius darbelius??? g.gif  Imesk nors viena linka,nes db badziau ieskoti ir nieko nerandu smile.gif

Parasysiu i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florete: 19 gruodžio 2013 - 21:27
QUOTE(florete @ 2013 12 19, 21:25)
Parasysiu i AZ

Ir man... smile.gif))
Atsakyti
laba dienele. Na stai uzsirasiau ir as konsultacijai pas Malecka. Pradedu bijoti, bet ziuresim ka papasakos, ka pasiulys.

KUKLA papasakokit kaip jauciates po operacijos? kiek besuvalgot maisto?

zinoma smagu butu ir is kitu isgirsti kaip gyvenate smile.gif
Atsakyti