Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(eta_lna @ 2013 12 03, 09:31)
O kuo ten geriau? smile.gif

nesakau kad geriau bet laabai daug operuotu nepraso savo seimos gydytojos siuntimo kitos slepia....tad jei zmogus kalisia pas koki gydytoja darau prielaida, kad ne per seimos gydytoja operuojasi ir neturi siuntimu
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 12 03, 10:32)
nesakau kad geriau bet laabai daug operuotu nepraso savo seimos gydytojos siuntimo kitos slepia....tad jei zmogus kalisia pas koki gydytoja darau prielaida, kad ne per seimos gydytoja operuojasi ir neturi siuntimu

Supratau... :/ Tik kad nelabai suprantu slėpimą net nuo gydyojo...
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 12 03, 10:46)
Supratau... :/ Tik kad nelabai suprantu slėpimą net nuo gydyojo...

lotuliukas.gif as jau nebesistebiu, nes yra net tokiu kurios vyram ir giminėm savo pasakė kad tulžį šalina, nes randai po Bypasoo tokie patys 4u.gif o nuo gydytoju tai tuo labiua, kaip gi paskui girsies kad sugebejai svori numesti pati doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 03 gruodžio 2013 - 10:50
Oho kaip cia viskas "issiverte':)
Dekui uz atsakyma;)
Paklausiau, nes pas seimos gyd. eisiu tik po savaites nes nera vietu ir norejau pries gaunant siuntima uzsirasyti pas gastrologa ir endokrinologa tik nebuvau tikra ar pas ji reikia rasytis;) nes eiles kilometrines ir bijau kad nespesiu jei lauksiu kol gausiu siuntima...
Nieko nezadu slepti:) Su gydytoja viska aptarem dar pries konsultacija pas Malecka;)
O del slepimo tai nezadu slepti bet tikrai nevaiksciosiu ant kaktos uzsiklijavusi kad sia operacija pasidariau;) Manau cia kiekvieno asmeninis reikalas. vieniems pasakysiu, kitiems manau tikrai nereikai zinoti. drinks_cheers.gif visokiu gi zmoniu yra...
Atsakyti
QUOTE(Bludija @ 2013 12 03, 17:35)
Oho kaip cia viskas "issiverte':)
Dekui uz atsakyma;)
Paklausiau, nes pas seimos gyd. eisiu tik po savaites nes nera vietu ir norejau pries gaunant siuntima uzsirasyti pas gastrologa ir endokrinologa tik nebuvau tikra ar pas ji reikia rasytis;) nes eiles kilometrines ir bijau kad nespesiu jei lauksiu kol gausiu siuntima...
Nieko nezadu slepti:) Su gydytoja viska aptarem dar pries konsultacija pas Malecka;)
O del slepimo tai nezadu slepti bet tikrai nevaiksciosiu ant kaktos uzsiklijavusi kad sia operacija pasidariau;) Manau cia kiekvieno asmeninis reikalas. vieniems pasakysiu, kitiems manau tikrai nereikai zinoti. drinks_cheers.gif  visokiu gi zmoniu yra...

Aš irgi taip pat darau. Šeimai tai būtinai pasakiau, draugams, kaip kam smile.gif O va visiems kitiems, nukalbu beleką, nes kad paskui mane linksniuotų pastoviai irgi nesinori smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Noriu ir as jungtis i jusu gretas. blush2.gif Ruosiuosi ziedo operacijai, jau buvau konsultacijoj pas prof.Brima, opercija po nauju metu. Viskas kaip ir aisku. Seniai to norejau ir daug skaiciau, bet niekur neradau info ar duodat dar gydytojui operuojanciam pinigu ar tik tiek kiek reik sumoket pervest uz zieda. Ir beja nezinau dar kuri zieda rinktis nes yra jie du kaina skiriasi 500lt vienas yra Jonson&Jonson firmos o kitas kazkokios kitos. Daktaras konkreciai nepasake kuri rekomenduoja sake abu geri ir cia tik mano noras kuri pirksiuos. Kuri jus mergaites rinkotes?
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 12 04, 11:35)
Aš irgi taip pat darau. Šeimai tai būtinai pasakiau, draugams, kaip kam smile.gif O va visiems kitiems, nukalbu beleką, nes kad paskui mane linksniuotų pastoviai irgi nesinori smile.gif

Mane irgi labai stebina,kai tai slepiame nuo paciu artimiausiu..pvz vyro. Pati neslepiau,bet ir nesiskelbiau smile.gif O kai nutiko,kaip nutiko,vistiek visi suzinojo. Darbe pvz.O musu firmoj dirba 800 vien orouoste,kur as dirbu :)Tai db tai viesa paslaptis,visi zino,bet ne visi klausineja blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, pagaliau ir aš noriu žengti šį žingsnį. Tiesa, svarsčiau jau seniai, bet vis nesiryžau. Man iškilo toks klausimas: kaip yra su kompensavimu? Pvz.: radau Kaune savanorių prospekte, Ortopedijos įmonėje dirbantį Malecką. Kainininke nurodytos kainos 11 000 su žiedu ir 17 000 apylankos operacija. Temoje skaitau, kad moterys sumoka ~5000. Tai Jūs man paaiškinkit, kokiu būdu ir aš galėčiau sumokėti tik tiek, o ne daugiau? Kiek žinau gydytojas dirba ir Klinikose (kiek domėjausi anksčiau). Tai jei op Klinikose - kompensuotų, o jei grožio klinikoje - ne? Sveikatos draudimą turiu. Tikiu, kad ir siuntimą iš gydytojos gaučiau konsultacijai. Tiesa, neturiu papildomų sveikatos problemų - išskyrus visišką nepasitenkinimą savim. Ar kompensavimas priklauso tik nuo sveikatos problemų "puokštės" ar pakanka ir KMI 40?
Labai lauksiu atsakymo
Atsakyti
Dar kartą sveikos, mergaitės. Štai kokį atsakymą gavau iš ortopedijos klinikos: "Skrandžio apylankos operacija rekomenduojama, kai kūno masės indeksas (KMI) yra 35 ar didesnis. Skrandžio mažinimas reguliuojamąja skrandžio juosta (žiedu) 14000Lt, kombinuota skrandžio mažinimo ir apylankos operacija 17000Lt. Labai gaila, tačiau šios operacijos ligonių kasos nekompensuoja"...

Jei kas galėtumėt pasidalinti savo patyrimu, kaip ir kur galėčiau kreiptis, kad mokėčiau kaip dauguma Jūsų, būčiau dėkinga.
Labai lauksiu žinučių ir patarimų

Atsakyti
Parašyk tokį patį klausimą almantas_maleckas@yahoo.com
Manau gausi daug išsamesnį atsakymą.

Klinikose yra apmokamas "gulėjimas ligoninėje". Perkami tik įrankiai. Taip. kad ligonių kasos šios operacijos nekompensuoja tik privatininkams matyt smile.gif

KMI neturint kitų nusiskundimų turi 40 min. būti, nuo 35, tik su gretutinėm ligom. Bet čia vėl, manau gydytojai šitoj vietoj dirba kaip komersantai, ir neišvarys, jei neatitiksi reikalavimų, jei jie yra tik minimaliai neatitinkantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta Sabaliauskienė @ 2013 12 12, 16:40)
Dar kartą sveikos, mergaitės. Štai kokį atsakymą gavau iš ortopedijos klinikos: "Skrandžio apylankos operacija rekomenduojama, kai kūno masės indeksas (KMI) yra 35 ar didesnis. Skrandžio mažinimas reguliuojamąja skrandžio juosta (žiedu) 14000Lt, kombinuota skrandžio mažinimo ir apylankos operacija 17000Lt. Labai gaila, tačiau šios operacijos ligonių kasos nekompensuoja"...

Jei kas galėtumėt pasidalinti savo patyrimu, kaip ir kur galėčiau kreiptis, kad mokėčiau kaip dauguma Jūsų, būčiau dėkinga.
Labai lauksiu žinučių ir patarimų

Mano vyras planuoja apylankos operaciją. Pradžioje buvom pas gyd.Kaselį Klaipėdoje. Jis liepė susimokėti už įrankius 5530 Lt, o jei dar duosime panašiai tiek pat jam už operaciją, tai jis bus patenkintas. Tačiau kaip žmogus jis mums nelabai patiko, todėl suradome kitą chirurgą, kuris labai aiškiai pasakė, kad Ligonių kasos kompensuoja operaciją ir įrankius žmonėms, kurie atitinka tokius kriterijus: jo KMI didenis nei 40 ir yra nutukimą lydinčios lygos, pvz hipertenzija. Mano vyras atitinka tuos kriterijus, todėl jis nieko nesiruošia mokėti, gal chirurgui kažkokią padėkos sumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 12 12, 16:56)
Mano vyras planuoja apylankos operaciją. Pradžioje buvom pas gyd.Kaselį Klaipėdoje. Jis liepė susimokėti už įrankius 5530 Lt, o jei dar duosime panašiai tiek pat jam už operaciją, tai jis bus patenkintas. Tačiau kaip žmogus jis mums nelabai patiko, todėl suradome kitą chirurgą, kuris labai aiškiai pasakė, kad Ligonių kasos kompensuoja operaciją ir įrankius žmonėms, kurie atitinka tokius kriterijus: jo KMI didenis nei 40 ir yra nutukimą lydinčios lygos, pvz hipertenzija. Mano vyras atitinka tuos kriterijus, todėl jis nieko nesiruošia mokėti, gal chirurgui kažkokią padėkos sumą  4u.gif

Net už įrankius nereikia?
Atsakyti