Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(eta_lna @ 2013 11 21, 13:06)
Bet va, metai nepraėjo, o jau reikia kovoti su savim... Tikiuosi, kai tokia gera pradžia, tai pavyks susiturėti, ir toliau siekti gerų rezultatų smile.gif

Na vadinasi man dar viskas pries akis. Nes as kol kas visai pamirstu pavalgyti...O kai valgau,tai kaip zvirblis. Apie saldumynus,tai esu pabandzius Aguonos saldaini,daugiau nebesinori biggrin.gif

Bet dar tik 4.5 men po operacijos,matyt visko dar bus. Kol kas labai graziai atsisveikinu su savo kilogramais, norisi tiketis,kad toliau viskas bus taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 21, 17:26)
Na vadinasi man dar viskas pries akis. Nes as kol kas visai pamirstu pavalgyti...O kai valgau,tai kaip zvirblis. Apie saldumynus,tai esu pabandzius Aguonos saldaini,daugiau nebesinori biggrin.gif

Bet dar tik 4.5 men po operacijos,matyt visko dar bus. Kol kas labai graziai atsisveikinu su savo kilogramais, norisi tiketis,kad toliau viskas bus taip pat  4u.gif

Linkiu, kad ne tik tikėtumeisi, bet taip ir būtų smile.gif Aš galim sakyti 8 mėn. gražiai laikiausi, ir atrodė, kad taip bus visada smile.gif Aišku paskatinimas siekti daugiau - labai didelis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 11 22, 20:44)
Linkiu, kad ne tik tikėtumeisi, bet taip ir būtų smile.gif Aš galim sakyti 8 mėn. gražiai laikiausi, ir atrodė, kad taip bus visada smile.gif Aišku paskatinimas siekti daugiau - labai didelis wink.gif

Bet tai kas nutinka veliau merginos? Nejaugi vel norisi ir galisi valgyti visko ir daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 24, 10:02)
Bet tai kas nutinka veliau merginos? Nejaugi vel norisi ir galisi valgyti visko ir daug? g.gif

Tikrai norisi, ir vis daugiau galisi smile.gif
O ir toks pasitikėjimas, kad "į kūną neina, suvalgyt daug neina..." Jis klaidina... Atrodo, kad taip kaip dabar, bus visada, deja organizmas pripranta... Juk ir gydytojas sakė - op padeda siekti rezultatų max 2 metus, per kuriuos reikia pakeisti savo mastymą.
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 11 24, 20:37)
O ir toks pasitikėjimas, kad "į kūną neina, suvalgyt daug neina..." Jis klaidina... Atrodo, kad taip kaip dabar, bus visada, deja organizmas pripranta... Juk ir gydytojas sakė - op padeda siekti rezultatų max 2 metus, per kuriuos reikia pakeisti savo mastymą.

Kas tiesa,tas nemelas smile.gif Visgi norisi tiketis,kad mano viso kancios buvo neperniek smile.gif Jau db labai dziaugiuosi rezultatais 4u.gif O kad mastyma reikia keisti,tas tiesa smile.gif Man uztenka prisiminti per ka perejau,ir nupurto nuo bet kokio noro daryti kazka,ko negalima ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Jungiuosi ir as i kluba:) Ryt 10 esu sutarusi pas Brima konsultacijai...planuoju darytis skrandzio mazinima(ne ziedu).
Bet taip pat labai sudomino gofravimas ir noreciau paklausti nariu kurios daretes pas ka operavotes? Butu idomu nueiti i konsultacija;)
Kadangi info apie tai labai truksta ryt planuoju parasyt ka apie tai pavyko suzinoti ir gyd. Brimo;) Beje gal kuri pas ji operavotes? kokie atsiliepimai:)
P.s svorio reiketu numesti lb daug - virs 70Kg...tik gaila kad suvokti jog to nepavyks padaryti paciai reikejo tiek ilgai cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bludija: 25 lapkričio 2013 - 00:51
QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 24, 10:02)

norėtis visada norėjos, pirmus menesius gal tik ne paskui, jau gali dazniau ir daugiua, tad ka valgai galvoti reikia

QUOTE(eta_lna @ 2013 11 24, 19:37)

drinks_cheers.gif cia duoda metus-du pakeisti gyvenimo buidui valgiui o grysi prie senu yprociu ar ne cia ja tavo reikalas
Atsakyti
Merginos kurios daretes operacija- del gastroskopijos pas koki gydytoja reikia rasytis?
Dekui:)
Atsakyti
QUOTE(Bludija @ 2013 12 03, 01:16)
Merginos kurios daretes operacija- del gastroskopijos pas koki gydytoja reikia rasytis?

pas gastro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bludija @ 2013 12 03, 01:16)

Bet gi be siuntimo nepriims... Reikia iš šeimos gydytojo siuntimo, jis ir parašys pas kokį gydytoją registruotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 12 03, 08:19)
Bet gi be siuntimo nepriims... Reikia iš šeimos gydytojo siuntimo, jis ir parašys pas kokį gydytoją registruotis smile.gif

ir be siuntimo už pinigus galima
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 12 03, 09:12)
ir be siuntimo už pinigus galima

O kuo ten geriau? smile.gif
Atsakyti