QUOTE(Meiles-deive @ 2010 06 07, 01:41)
Laba diena,
mano KMI yra 40.3. man 22 metai. tad manau puikiai suprantate ka jauciu. Labao noreciau operacijos.. manau tai man butu vienintele iseitis... bandziau sportuoti.. bet kai toks didelis svoris tai dryti labai sunku,skauda sanarius, tinsta kojos.. pulsas nezmoniskai sukyla nuo menko fizinio aktyvumo... todel tikrai jauciu kad man operacija butu vienintelis sansas ir vel atrodyti kaip zmogui... pagals akityta informacija manau noreciau labaiu ziedo ant skrandzio.. taciau jei gydtytojas rekomenduotu kaip naudingesni ir tikslingesni kita varianta sutikciau ir su tuo...
Labai noreciau kad kuri nors is Jusu, pasidrusiu, operacija tiesiai sviesiai parasytu kiek tai kainavo. nuo a iki z. ta prasme nuo pirmo vizito pas gudytoja, tyrimu, pacio operacijos mokescio, atsidekojimu gydytojams ir pan. man tieisog butu labai svarbu kad galeciau tinkamai ivertinti ar bent galiu finansiskai svajoti apie tai... is naksto aciu uz atsakyma..
be to, idomu kiek laiko uztruko pats pasirengimas operacijai, nuo 1 konkretaus vizito pas gydytoja iki operacijos.
Sveika,
manau, kad operacija tau butu vienintele iseitis.Zinoma, jei bandei laikytis dietu ir tai nepadejo ir svorio augimas nesusijes su skydliaukes sutrikimais(sita tyrima turesi pasidaryt pries operacija)
Oficialios irankiu kainos :
skrandzio apylankos operacijai -5150-5200
ziadas- 7200-7400
Tyrimu kaina priklauso nuo to kur darysies: jei su siuntimu is seimos daktaro tai ~30-50lt. Jei kazkur privacioj klinikoj, tai irgi visokiu tu kainu yra, iki 150 gali sukainuot.
Visa "kita" gali ir nieko nekainuot
prie tokiu sumu kokie 200-300 mizeris
Nuo pirmo vizito iki operacijos velgi laikas labai individualus, priklauso kiek uzimtas gydytojas, per kiek laiko pasidarysi tyrimus.Gali buti savaite, gali buti keli menesiai.
Mano pasiulymas: is seimos daktaro pasiimti siuntima konsultacijai pas chirurga del nutukimo gydymo, ir viskas bus aisku.
Sekmes!
Skrandžio mažinimas. Operacija atlikta Malecko 2006-11-07 . Ugis 1,66 m