Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(xiuke @ 2013 11 12, 17:04)
tai Jūs ir po operacijos op, ir tuos papildus vartojot? nelabai susigaudau  smile.gif

Po operacijos kelis kartus geriau tuos papildus,daugiau valgau trinta maista ir jogurtus.nuo spalio pradzios minus 10 4u.gif
Atsakyti
Sveikos man gruodžio 15 bus 2 metai PO skrandžio padalinimo nuo 116kg iki 85-82 (svyruoja)....ir kad ir kaip norisi tikėti kad Op išpręs visas problemas vistiek reikia žiūrėti ka valgau ir labai prisižiūrėti del stipriųjų gėrimų blush2.gif ....jei laiką atsukti atgal ne nesigailiu nei minutei kad operavausi daryčiau tą patį vėl.... 4u.gif visom sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 lapkričio 2013 - 10:10
QUOTE(xiuke @ 2013 11 19, 19:20)
Klausiau kulkos biggrin.gif atsakė burbulliukas, nebent čia jūsų abu nickai smile.gif na šaunūs rezultatai tikrai. Papaakokite kaip aplinkiniai reaguoja, ypač tie, kurie nežino, ka darytos opeacijos smile.gif

Ups blush2.gif Ilindau ten kur nereikia smile.gif

Aplinkiniams sokas. Asmeniskai as,atrodau visai kaip kitas zmogus. Tie,kurie mane jau daug metu pazysta,tai yra mate tokia,o vat pvz bendradarbiai, manes normalios,nera mate. Jiems visiems sokas. Kasdien sulaukiu komplimentu ir tai labai glosto sirdele wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 20, 11:09)
Sveikos man gruodžio 15 bus 2 metai PO skrandžio padalinimo nuo 116kg iki 85-82 (svyruoja)....ir kad ir kaip norisi tikėti kad Op išpręs visas problemas vistiek reikia žiūrėti ka valgau ir labai prisižiūrėti del stipriųjų gėrimų  blush2.gif ....jei laiką atsukti atgal ne nesigailiu nei minutei kad operavausi daryčiau tą patį vėl....  4u.gif  visom sekmės  4u.gif

Rutele 4u.gif

Vistiek rezultatai puikus. As panasiai sveriau, ir labai tikiuosi,kad nukris daugiau nei iki 82 blush2.gif
Atsakyti
Kažkas kalbėjo apie ką sako kiti dėl nukritusio svorio, ką jus sakote tiekm kurie nezino apie OP ir pan...

mano pozicija tokia operavausi ir visi žino kad aš operuota...kitos laiko tai paslaptyje gėda ar nori kažką apgauti aš nežinau, ir man tai asmeniškai labai nepatinka...kodėl man tai nepatinka....būkime sąžiningos pačios sau ir aplinkiniams, nes jug musu aplinkoje yra nemažai žmonių su svorio problemomis, ir nuslepe savo lieknejimo "receptą" kitus kurie to nezino priverčiame jaustis bevaliais ir pan...jug mums lengva pasakyt valgau mažiau, o jiems sunku suvokti kodėl jie to nesugeba ir pan....aš visada savimi būdavau nusivylus jei kažkam šalia pavyko o man ne...

QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 20, 10:31)

Rutele 4u.gif

Vistiek rezultatai puikus. As panasiai sveriau, ir labai tikiuosi,kad nukris daugiau nei iki 82 blush2.gif

na tikėtis visada reikia, bėda smegenų neišoperuoja blush2.gif per laiką ir daugiau telpa...ir labai atsargiai su gėrimais turinčiais laipsniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 20, 11:41)
labai atsargiai su gėrimais turinčiais laipsniu  4u.gif

Mane perspejo,kad stipriuju gerymu (vienu) geriau visai nevartoti g.gif Vyna galima...Arba stipriuosius maisyti su sultimis pvz
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 20, 10:52)
Mane perspejo,kad stipriuju gerymu (vienu) geriau visai nevartoti g.gif  Vyna galima...Arba stipriuosius maisyti su sultimis pvz

matai nesvarbu ko stiprus ar nestiprus alkocholis aplamai doh.gif durni padarai mes zmones esame.....nieną nepriklausomybe pakeičiame kita...ir mums megejams pastoviai kanors burnoje ture istraukus kasni greitai rangam ir kaip kalorijas kompensuot ir kaip poreiki valgyt pakeisti gerti 4u.gif

zinau ir mačiau operuotą vieną mergaitę kuri maista sekmingai pakeite keliais bokalais alaus na po gurksniuka po gurksniuka...siandiena ji vėl ridenama verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 lapkričio 2013 - 11:53
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 20, 12:52)
matai nesvarbu ko stiprus ar nestiprus alkocholis aplamai  doh.gif  durni padarai mes zmones esame.....nieną nepriklausomybe pakeičiame kita...ir mums megejams pastoviai kanors burnoje ture istraukus kasni greitai rangam ir kaip kalorijas kompensuot ir kaip poreiki valgyt pakeisti gerti  4u.gif
zinau ir mačiau operuotą vieną mergaitę kuri maista sekmingai pakeite keliais bokalais alaus na po gurksniuka po gurksniuka...siandiena ji vėl ridenama  verysad.gif

Po sios operacijos??? blink.gif Kol kas man tai atrodo is viso neimanomas dalykas blink.gif Bet matyt, viskas imanoma. g.gif Cia kaip mano chirurgas sake : stebuklu nebuna, viskas priklauso nuo taves. Mes padarom pradzia,padedam,o visa likusi darba turi padaryti pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 20, 12:41)
ir nuslepe savo lieknejimo "receptą" kitus kurie to nezino priverčiame jaustis bevaliais ir pan...jug mums lengva pasakyt valgau mažiau, o jiems sunku suvokti kodėl jie to nesugeba ir pan....aš visada savimi būdavau nusivylus jei kažkam šalia pavyko o man ne...

bet dažnai taip ir būna, pasidaro, paskui slepia, arba kuria pasakas...o tu ir galvoji, D kokia aš bevalė... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 11 21, 01:19)
bet dažnai taip ir būna, pasidaro, paskui slepia, arba kuria pasakas...o tu ir galvoji, D kokia aš bevalė... doh.gif  blush2.gif

Ruta kokia op jus daretes ir kiek viskas kainavo
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 20, 12:29)
Po sios operacijos??? blink.gif  Kol kas man tai atrodo is viso neimanomas dalykas blink.gif Bet matyt, viskas imanoma. g.gif  Cia kaip mano chirurgas sake : stebuklu nebuna, viskas priklauso nuo taves. Mes padarom pradzia,padedam,o visa likusi darba turi padaryti pati smile.gif

ir aš skersai žiūrėjau kai operuotos vis ta man paminėdavo, dabar supratau jos teisios buvo 4u.gif

QUOTE(xiuke @ 2013 11 20, 15:19)
bet dažnai taip ir būna, pasidaro, paskui slepia, arba kuria pasakas...o tu ir galvoji, D kokia aš bevalė... doh.gif  blush2.gif

todėl mes būkime atviros pačios sau ir kitiems mirksiukas.gif

QUOTE(ylka @ 2013 11 21, 07:20)
Ruta kokia op jus daretes ir kiek viskas kainavo

gastric bypass (padalinimą) Kaselis Klaipėdos Respublikinė, mokėjau už įrankius kiek pamenu virs 5000 +- keli litai tiksliai nebeatsimenu ax.gif
Atsakyti
O, kaip smagu, kad mūsų forumas taip atsigavo smile.gif))
Aš - dėl pasakojimo ar nepasakojimo... tai laikausi tokios "politikos" - jei tai draugas, pasakau kas ir kaip, jei tik pažystamas, tai jei nebūna tokio tikslaus klausimo, tai ir nepasakoju smulkiai smile.gif
Kartą viena gydytoja pamačiusi kiek numečiau išreiškė susižavėjimą, o aš tik padėkojau smile.gif Kažkaip jaučiausi lyg ją apgavusi smile.gif užtai ir nutariau, niekada neslėpti, kad esu po OP. Gal kažkas irgi apie tai galvoja, gal reikia patarimo... Nors ne visi pritaria, tokiam mano išsipasakojimui, bet kad ir kaip ten bebūtų, tai patirtis, kuri kažkam gali padėti wink.gif
Dėl komplimentų... kadangi dar 92 mano sąskaitoj tebėra, tai manau komplimentai labiau dėl išaugusio pasitikėjimo savimi smile.gif Pradėjau vaikščioti su aukštakulniais, dažytis, rūpintis derančia apranga, o ne tik slepiančia apvalumus smile.gif))) Vyrai pradėjo žiūrėti (nors kai kažkada svėriau tiek pat - taip nežiūrėjo biggrin.gif ), komplimentų sulaukiu ne tik iš jų smile.gif Jaučiu ir pati, kad švyčiu iš vidaus smile.gif Tai toks malonus jausmas!!! biggrin.gif
Nors, jaučiu, kad galiu ir labai paslysti... Dingo blogumas suvalgius saldžiai, tai taip prieš mėnesines šokoladą valgiau, kad biškutuką neramu... Persivalgymo jausmas vėl kartais būna - reiškia organizmas nebejaučia kada jau gana maisto... Smegeninė tai taip visko nori, kad net bijau skaniai gaminti... Vyrui pagardinu maistą, o pati bandau, kažką kitą suvalgyt... Bet va, metai nepraėjo, o jau reikia kovoti su savim... Tikiuosi, kai tokia gera pradžia, tai pavyks susiturėti, ir toliau siekti gerų rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangerin @ 2013 11 18, 15:50)
Sveikos. Prisiregistravau į šį forumą vien dėl tos priežąsties, kad norisi pasidalinti įspūdžiais su "žieduotosiomis", o sunku rasti bendraminčių realiam gyvenime (ypač kai aplinkiniai net nežino a[ie operaciją). Todėl nieko nelaukdama norėjau Jūsų paklausinėt, kaip po operacijos sekasi Jums (aš pati jau atgyvenau 4 menesius po operacijos, numečiau apie 28kg nuo 134kg) . Štai kas man rūpi:
1. Kaip Jums su pastrigimais? Ar dažnai pasitaiko? Nuo kokio maisto daugiausiai? Ką darot kai pastringa? Man pastaruoju metu dažnai būna (buvo du reguliavimai žiedo), labai skauda, eina putos iš burnos, reikia kankintis apie pusvalandį ko nueina. Tai ir norėjau žinot ar visoms taip?
2. Ar Jums nebūna, kad ryte (naktį, po nakties) skrandis kažkoks labai susitraukęs ir reikia palaukti prieš valgant, nes stringa net vanduo? Nes man taip būna ir tas man labai nepatinka, įdomu ar normalu čia.
3. Ar neturite probemų su vidurių užkietėjimu? Man pastoviai bėda, kuo mažiau valgau, tuo didesnė ši bėda
4. Kokį žiedą turite? Kiek ml į jį telpa? Kiek per įprastą reguliavimą Jums įšvirkščia? Ar reguliavimas būna skausmingas? (Pirmą kart man neskaudėjo, antrą kartą skaudėjo iki ašarų, maža to, gydytoja bedė adatą tris kartus nes vis nepataikė)
5. Kaip bus su oda? Ar įmanoma numesti 50kg taip, kad nereikėtų odos šalinimo operacijos? Labai dėl to išgyvenu.
6. Ar svoris krenta vienodai nuo viso kūno? Mano probleminė vieta yra viršutinė kūno dalis ir pilvas, o svoris kaip tyčia krenta nuo kojų ir užpakalio, kur ir taip ne kaži kas liko. Negaliu rasti kelnių, nes pagal kojas mano dydis 44, o pagal pilvą 50... Kažkoks košmaras...

Gerai, kolkas gana biggrin.gif Jau įsismaginau tokią tiradą berašydama, bet labai prašau, nepatingėkit atsakyt, nes nėra su kuo daugiau pasidalinti šitais vargais ir džiaugsmais. AČIŪ

Kadangi aš ne žieduota, tai negaliu nieko papasakoti, bet tikiuosi atsiras kas pasidalins patrtimi smile.gif
Atsakyti