Skaitineju Jusu temuke, bet pati vis nesiryztu
Sudomino tas gofravimas, bet kad ir pora metu daroma, o atsiliepimu jokiu. Gal negalima apie tai garsiai kalbeti
Netikiu, kad tik viena kulka1 ja dare
O gi visos Lietuvos (ir ne tik) merginos gyvena SuperMama.lt
Gaila, kad manes niekas namie siuo klausimu nepalaiko. Na stora tai stora, bet kitaip sakant seksualiai apkuni
Neisivaizduoju kaip taip galima galvoti kai svoris dvigubas nei turetu buti
Pati tikrai galiu sakyti, kad valgau tikrai normaliai, ne edu. Bet greiciausiai ir to per daug
Cia rasot, kad po op reikia gerti bent po 1,5l vandens, bet kaip tiek sutalpinti. As dabar is vis mazai geriu skysciu. Isgerus daugiau jauciuosi visa kliuksintii ir uztinus.
Ai, merginos dar tokiu gal kvailu klausimuku pora turiu, bet man vis del to neramu. Bet gal cia normalu visiems storuliukams, tai kazkaip nesinori trukdyti gydytoju. Man skauda visa poodini sluoksni. Negaliu sakyti, kad raumenis, nes tikrai ne tik juos. Paspaudziu pirstu na tikrai atrodo nedaug, bet man jau skauda
O antras klausimukas... na jauciuosi tikru burbulu... neskestu. Suprantu, kad normalu kai neskesti surioje juroje, bet as neskestu nei baseine, nei ezere. Nuleidziu rankas ir kojas tiesiai po vandeniu ir kabau
Pilna oro
, o gal kazko del ko man skauda
Ai, nu zodziu jau virstu i seksualiai apkunu ligoni