Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(eta_lna @ 2013 11 10, 22:43)
Tai tikrai nieko nekainavo op? Kaip gydytojas? Malonus buvo? smile.gif Per kiek čia, per savaitę vienu dydžiu sulieknėjai? blink.gif

Taip nekainavo.vienu dyddziu apymtys sumazejo beveik per trys savaites,nes modifasta as geriau tik viena savaite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka1 @ 2013 11 12, 13:08)
Taip nekainavo.vienu dyddziu apymtys sumazejo beveik per trys savaites,nes modifasta as geriau tik  viena savaite. smile.gif

tai Jūs ir po operacijos op, ir tuos papildus vartojot? nelabai susigaudau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 12 lapkričio 2013 - 16:23
QUOTE(xiuke @ 2013 11 12, 17:04)
tai Jūs ir po operacijos op, ir tuos papildus vartojot? nelabai susigaudau   smile.gif

As negeriau jokiu papildu,ir nesilaikiau ypatingu dietu smile.gif Gal priklauso nuo to,kiek sveri 4u.gif Db keturi menesiai po op ir -26kg ax.gif Db apstojo biskeli svoris kristi,bet apimtys ir toliau mazeja. Nuo 50 dydzio jau itelpu i 44 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulliukas: 13 lapkričio 2013 - 19:52
sveikos merginos smile.gif nenumiriau girzau biggrin.gif po kol kas viskas keista biggrin.gif antradieni operavo ketvirtadieni as jau namie...jauciuosi gerai...dabar lauksiu rezultatu... labiausiai bijau pradeti valgyti smile.gif bet siandien jau pabandziau ir nieko blogo dar nepajutau smile.gif ziuresim kaip toliau bus blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 11 15, 20:45)
sveikos merginos smile.gif nenumiriau girzau biggrin.gif  po kol kas viskas keista  biggrin.gif  antradieni operavo ketvirtadieni as jau namie...jauciuosi gerai...dabar lauksiu rezultatu... labiausiai bijau pradeti valgyti smile.gif bet siandien jau pabandziau ir nieko blogo dar nepajutau smile.gif ziuresim kaip toliau bus blush2.gif  g.gif

Sveika istojus i kluba 4u.gif O ka siandien bandei valgyti? g.gif
Atsakyti
Sveikinimai! Tikiuosi jausies gerai, ir greit priprasi prie naujo gyvenimo budo smile.gif))
Atsakyti
Sveikos. Prisiregistravau į šį forumą vien dėl tos priežąsties, kad norisi pasidalinti įspūdžiais su "žieduotosiomis", o sunku rasti bendraminčių realiam gyvenime (ypač kai aplinkiniai net nežino a[ie operaciją). Todėl nieko nelaukdama norėjau Jūsų paklausinėt, kaip po operacijos sekasi Jums (aš pati jau atgyvenau 4 menesius po operacijos, numečiau apie 28kg nuo 134kg) . Štai kas man rūpi:
1. Kaip Jums su pastrigimais? Ar dažnai pasitaiko? Nuo kokio maisto daugiausiai? Ką darot kai pastringa? Man pastaruoju metu dažnai būna (buvo du reguliavimai žiedo), labai skauda, eina putos iš burnos, reikia kankintis apie pusvalandį ko nueina. Tai ir norėjau žinot ar visoms taip?
2. Ar Jums nebūna, kad ryte (naktį, po nakties) skrandis kažkoks labai susitraukęs ir reikia palaukti prieš valgant, nes stringa net vanduo? Nes man taip būna ir tas man labai nepatinka, įdomu ar normalu čia.
3. Ar neturite probemų su vidurių užkietėjimu? Man pastoviai bėda, kuo mažiau valgau, tuo didesnė ši bėda
4. Kokį žiedą turite? Kiek ml į jį telpa? Kiek per įprastą reguliavimą Jums įšvirkščia? Ar reguliavimas būna skausmingas? (Pirmą kart man neskaudėjo, antrą kartą skaudėjo iki ašarų, maža to, gydytoja bedė adatą tris kartus nes vis nepataikė)
5. Kaip bus su oda? Ar įmanoma numesti 50kg taip, kad nereikėtų odos šalinimo operacijos? Labai dėl to išgyvenu.
6. Ar svoris krenta vienodai nuo viso kūno? Mano probleminė vieta yra viršutinė kūno dalis ir pilvas, o svoris kaip tyčia krenta nuo kojų ir užpakalio, kur ir taip ne kaži kas liko. Negaliu rasti kelnių, nes pagal kojas mano dydis 44, o pagal pilvą 50... Kažkoks košmaras...

Gerai, kolkas gana biggrin.gif Jau įsismaginau tokią tiradą berašydama, bet labai prašau, nepatingėkit atsakyt, nes nėra su kuo daugiau pasidalinti šitais vargais ir džiaugsmais. AČIŪ
Atsakyti
vienu maitinimu valgiau liesa naturalu jogurta, o kitu trina sriuba... dabar sake visas 2 savaites taip smile.gif keistas tas sotumo jausmas, bet smagu kad kg leidziasi o ne kyla.... tik sunku isgerti 1,5l vandens, as niekada neisgerdavau tiek o dabar pumpuoju per prievarta nes reikia
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 11 18, 17:33)
tik sunku isgerti 1,5l vandens, as niekada neisgerdavau tiek o dabar pumpuoju per prievarta nes reikia

Man iki siol sunkiai sekasi su vandens gerimu. ax.gif Lengviau,kai dirbu,tada nori nenori geri,nes darbas fizinis,daug begioti tenka,tai isgeriu net ir po 2l per diena. O dar kai db ir nekarsta,nzn kaip prisiversti. Bet stengiuosi 4u.gif
Atsakyti
Skaitineju Jusu temuke, bet pati vis nesiryztu ax.gif Sudomino tas gofravimas, bet kad ir pora metu daroma, o atsiliepimu jokiu. Gal negalima apie tai garsiai kalbeti biggrin.gif Netikiu, kad tik viena kulka1 ja dare rolleyes.gif O gi visos Lietuvos (ir ne tik) merginos gyvena SuperMama.lt biggrin.gif Gaila, kad manes niekas namie siuo klausimu nepalaiko. Na stora tai stora, bet kitaip sakant seksualiai apkuni ax.gif Neisivaizduoju kaip taip galima galvoti kai svoris dvigubas nei turetu buti unsure.gif Pati tikrai galiu sakyti, kad valgau tikrai normaliai, ne edu. Bet greiciausiai ir to per daug g.gif Cia rasot, kad po op reikia gerti bent po 1,5l vandens, bet kaip tiek sutalpinti. As dabar is vis mazai geriu skysciu. Isgerus daugiau jauciuosi visa kliuksintii ir uztinus.
Ai, merginos dar tokiu gal kvailu klausimuku pora turiu, bet man vis del to neramu. Bet gal cia normalu visiems storuliukams, tai kazkaip nesinori trukdyti gydytoju. Man skauda visa poodini sluoksni. Negaliu sakyti, kad raumenis, nes tikrai ne tik juos. Paspaudziu pirstu na tikrai atrodo nedaug, bet man jau skauda ax.gif O antras klausimukas... na jauciuosi tikru burbulu... neskestu. Suprantu, kad normalu kai neskesti surioje juroje, bet as neskestu nei baseine, nei ezere. Nuleidziu rankas ir kojas tiesiai po vandeniu ir kabau biggrin.gif Pilna oro g.gif , o gal kazko del ko man skauda cool.gif Ai, nu zodziu jau virstu i seksualiai apkunu ligoni cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppavasariss: 19 lapkričio 2013 - 15:48
QUOTE(ppavasariss @ 2013 11 19, 16:45)

Cia rasot, kad po op reikia gerti bent po 1,5l vandens, bet kaip tiek sutalpinti. As dabar is vis mazai geriu skysciu. Isgerus daugiau jauciuosi visa kliuksintii ir uztinus.

Bet juk tiek isgerti reikia per para 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 11 13, 21:51)
As negeriau jokiu papildu,ir nesilaikiau ypatingu dietu smile.gif Gal priklauso nuo to,kiek sveri  4u.gif  Db keturi menesiai po op ir -26kg ax.gif  Db apstojo biskeli svoris kristi,bet apimtys ir toliau mazeja. Nuo 50 dydzio jau itelpu i 44 tongue.gif

Klausiau kulkos biggrin.gif atsakė burbulliukas, nebent čia jūsų abu nickai smile.gif na šaunūs rezultatai tikrai. Papaakokite kaip aplinkiniai reaguoja, ypač tie, kurie nežino, ka darytos opeacijos smile.gif
Atsakyti