QUOTE(xiuke @ 2013 10 25, 23:55)
Papildyta:
nepykstam , bet pasvajot juk galima geriau pasakokis, kaip sekasi aš visą temą kažkurią čia dieną perskaičiau, tiek noro atsiranda...bet kai kurios neigiamos nuomonės tuoj numuša ūpą
Sekasi neblogai, plaukai jau nustojo slinkti Svoris vis dar tolygiai krenta Žodžiu, viskas gerai Jau apie 40 kg
Papildyta:
QUOTE(kulka1 @ 2013 10 27, 14:45)
Sveikos merginos.ir as noriu prisijungti prie jusu pokalbiu gal kas daretes skrandzio "gofravimo"operacija?nes internete nelabai randu apie sia operacija...
Kiek žinau, ji daroma dar tik pora metų, todėl nėra ilgalaikių tyrimų.
Šitą OP, kaip Maleckas išsireiškė, siūlo tik "beviltiškiems" pacientams. Nes kai nėra pinigų, o tik didžiulis viršsvoris - žmonės ryžtasi būti "bandomaisiais triušiais".
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2013 10 29, 20:14)
Aš norėčiau paklausti apie svorio metimą prieš operaciją. Chirurgas liepė vyrui užsisakyti specialius papildus iš nurodytos firmos ir mėnesį laiko juos vartoti, kad staigiai numestų kaip galima daugiau svorio, kaip jis sako, "kad susidarytų laisva ertmė operacijai daryti". Parašykite prašau, ar dar kam reikėjo tokios dietos laikytis
Man liepė, bet tik dvi sav. prieš OP. Bet kaip esu ne kartą čia sakiusi - niekas net netikrina to... Todėl manau, kad jei tai būtų tikrai svarbu, tai labiau kreiptų dėmesį...