Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(xiuke @ 2013 10 25, 23:55)
biggrin.gif
Papildyta:

nepykstam mirksiukas.gif , bet pasvajot juk galima  ax.gif  biggrin.gif geriau pasakokis, kaip sekasi wink.gif aš visą temą kažkurią čia dieną perskaičiau, tiek noro atsiranda...bet kai kurios neigiamos nuomonės tuoj numuša ūpą doh.gif

Sekasi neblogai, plaukai jau nustojo slinkti smile.gif Svoris vis dar tolygiai krenta smile.gif Žodžiu, viskas gerai smile.gif Jau apie 40 kg smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kulka1 @ 2013 10 27, 14:45)
Sveikos merginos.ir as noriu prisijungti prie jusu pokalbiu smile.gif gal kas daretes skrandzio "gofravimo"operacija?nes internete nelabai randu  apie sia operacija... smile.gif

Kiek žinau, ji daroma dar tik pora metų, todėl nėra ilgalaikių tyrimų.
Šitą OP, kaip Maleckas išsireiškė, siūlo tik "beviltiškiems" pacientams. Nes kai nėra pinigų, o tik didžiulis viršsvoris - žmonės ryžtasi būti "bandomaisiais triušiais".
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2013 10 29, 20:14)
Aš norėčiau paklausti apie svorio metimą prieš operaciją. Chirurgas liepė vyrui užsisakyti specialius papildus iš nurodytos firmos ir mėnesį laiko juos vartoti, kad staigiai numestų kaip galima daugiau svorio, kaip jis sako, "kad susidarytų laisva ertmė operacijai daryti". Parašykite prašau, ar dar kam reikėjo tokios dietos laikytis  smile.gif  4u.gif

Man liepė, bet tik dvi sav. prieš OP. Bet kaip esu ne kartą čia sakiusi - niekas net netikrina to... Todėl manau, kad jei tai būtų tikrai svarbu, tai labiau kreiptų dėmesį...
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 10 29, 21:55)
Sekasi neblogai, plaukai jau nustojo slinkti smile.gif Svoris vis dar tolygiai krenta smile.gif Žodžiu, viskas gerai smile.gif Jau apie 40 kg smile.gif
Papildyta:
Kiek žinau, ji daroma dar tik pora metų, todėl nėra ilgalaikių tyrimų.
Šitą OP, kaip Maleckas išsireiškė, siūlo tik "beviltiškiems" pacientams. Nes kai nėra pinigų, o tik didžiulis viršsvoris - žmonės ryžtasi būti "bandomaisiais triušiais".
Papildyta:
Man liepė, bet tik dvi sav. prieš OP. Bet kaip esu ne kartą čia sakiusi - niekas net netikrina to... Todėl manau, kad jei tai būtų tikrai svarbu, tai labiau kreiptų dėmesį...

siaip man skrandzio apylankos OP.atrodo drastiskiausia...nuo ziedo atsiranda pragulos...ir mano nuomome ne piniguose esme,juk apylankos operacijoje susimoki uz instrumentus,kuriu prireikia OP.metu.o pati operacija nemokama... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 10 29, 22:55)
Jau apie 40 kg smile.gif

eina sau rolleyes.gif , o kiek laiko jau praėjo po operacijos?
Atsakyti
sveikinu , saunuole Eta_Ina taip ir toliau...

Mano operacija nukele del opos dabar zada 12d , bet kaip cia pakvipo jam nemalonumai idomu ar darys....

10 metu niekam neuzkliuvo,kad moka uab o ne klinikom o dabar kai as susiruosiau kazkam uzkliuvo.. nu cia kaip man smile.gif .bus grazu kai isvis nebedarys sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga_Spa: 30 spalio 2013 - 15:13
QUOTE(xiuke @ 2013 10 30, 01:19)
eina sau rolleyes.gif , o kiek laiko jau praėjo po operacijos?

9 mėnesiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 10 30, 15:12)
sveikinu , saunuole Eta_Ina taip ir toliau...

Mano operacija nukele del opos dabar zada 12d , bet kaip cia pakvipo jam nemalonumai idomu ar darys....

10 metu niekam neuzkliuvo,kad moka uab o ne klinikom o dabar kai as susiruosiau kazkam uzkliuvo.. nu cia kaip man smile.gif .bus grazu kai isvis nebedarys sad.gif

Iš kur žinai, kad čia apie jį?

Gi dar nesenai įrankius iš vaistinės pirkdavosi žmonės, dabar tiesiai iš tiekėjų... Gal čia ir yra koks kriminalas, ir gydytojo etikos klausimas, bet, kad operacija be įrankių neatliekama ir kitose įstaigose kainos panašios, tai faktas smile.gif Jei jau būtų prisidirbęs ir nebedarytų OP, tai ir į konsultacijas nepriimtų!
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 10 26, 01:40)
blink.gif o vitaminus juk geriat? matyt stresas organizmui, todėl ir išsireguliavo viskas...ir plaukai slenka...kažką reikia aukoti-Jūsų atveju-plaukai...negaila kasų  smile.gif

Vitaminus geriu,ir net daugiau,nei ju rekomenduoja smile.gif Bet matyt cia komplikaciju pasekme. Nors is esmes,visoms slenka,tik gal vienoms daugiau,kitoms maziau. Lauksiu kol praeis tas laikas. Db dar uzsisakiau priemoniu visokiu,gydysimes. Guodzia tai,kad svoris graziai krenta,pagyros is visu pusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulliukas: 01 lapkričio 2013 - 23:37
niu ka merginos jau antradieni ir as naujai gimsiu smile.gif sumazinsiu save smile.gif iki susirasymo po op. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 11 08, 22:37)
niu ka merginos jau antradieni ir as naujai gimsiu smile.gif sumazinsiu save smile.gif iki susirasymo po op. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sekmes smile.gif as jau savaite kai po operacijos smile.gif
Atsakyti
Oi, merginos, pasakokit kaip jauciates? Ar metėt svorį prieš op?
Inga, tau dideliausios sėkmės! Ir abiems gerų rezultatų smile.gif
Atsakyti
Tikrai merginos pasipadakokite, kiek svėrėt prieš op, kokios nuotaikos lankė ir kaip dabar wink.gif ..
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 11 09, 00:13)
Oi, merginos, pasakokit kaip jauciates? Ar metėt svorį prieš op?
Inga, tau dideliausios sėkmės! Ir abiems gerų rezultatų smile.gif

Sveikos,Tik as dariausi ne apylankos operacija,o buvau "bandymu triusis" biggrin.gif man si OP.daugiau prie sirdies smile.gif .jauciuosi puikiai valgau po labai nedaug.tik su vandeniu prasciau smile.gif,bet stengiuosi gert.pabuvau ligonineje ilgiau,nes buvo temperaturos,bet cia islindo mano senos bedos,kurios pries OP.buvo "pasislepusios".kiek nukrito gerai nzn,nes tik snd.nusipirkau svarstykles.pagal rubus svoris nukrito vienu dydziu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka1 @ 2013 11 10, 16:56)
Sveikos,Tik as dariausi ne apylankos operacija,o buvau "bandymu triusis" biggrin.gif man si OP.daugiau prie sirdies smile.gif .jauciuosi puikiai valgau po labai nedaug.tik su vandeniu prasciau smile.gif,bet stengiuosi gert.pabuvau ligonineje ilgiau,nes buvo temperaturos,bet cia islindo mano senos bedos,kurios pries OP.buvo "pasislepusios".kiek nukrito gerai nzn,nes tik snd.nusipirkau svarstykles.pagal rubus svoris nukrito vienu dydziu. 4u.gif

Tai tikrai nieko nekainavo op? Kaip gydytojas? Malonus buvo? smile.gif Per kiek čia, per savaitę vienu dydžiu sulieknėjai? blink.gif
Atsakyti