Gal skaitėte straipsnį Delfyje?
http://www.delfi.lt/...t.d?id=63112128
QUOTE(JolaManta @ 2013 10 24, 12:19)
rodė ir per žinias, bet pagal sumą išeitų ši operaciją, bet tai vėl klausimas iškyla, gal ligonių kasos ir apmokėtų dalį išlaidų? neskialbiamos kažkodėl pavardės
QUOTE(xiuke @ 2013 10 25, 00:48)
rodė ir per žinias, bet pagal sumą išeitų ši operaciją, bet tai vėl klausimas iškyla, gal ligonių kasos ir apmokėtų dalį išlaidų? neskialbiamos kažkodėl pavardės
Man tai iškilo abejonė, ar tik ligonių kasos neapmoka ir už įrankius, už kuriuos dabar reikalaujama pinigų iš pačių pacientų
QUOTE(JolaManta @ 2013 10 25, 11:06)
Man tai iškilo abejonė, ar tik ligonių kasos neapmoka ir už įrankius, už kuriuos dabar reikalaujama pinigų iš pačių pacientų
manau, kad gali būti, nes įėjus į kainyną, yra tokios operacijos kaip: skrandžio, kaip nutukimo gydymo, kainos aukštos, bet jas suprantu, kad apmokėtų valstybė...vat įdomu visai pasidarė, bet aišku jei važiuoji ir tariesi, tai čia gaunasi, kaip privati operacija...žodžiu nesuprasi, nelabai kas stengiasi išaiškinti čia, nes turbūt tai tik pačių storulių problema į kurią rimtai nežiūrima, juolab , kad dar aapmokėtų storuliui operaciją , nori kūdėt-pats ir mokėkis
QUOTE(xiuke @ 2013 10 25, 16:13)
manau, kad gali būti, nes įėjus į kainyną, yra tokios operacijos kaip: skrandžio, kaip nutukimo gydymo, kainos aukštos, bet jas suprantu, kad apmokėtų valstybė...vat įdomu visai pasidarė, bet aišku jei važiuoji ir tariesi, tai čia gaunasi, kaip privati operacija...žodžiu nesuprasi, nelabai kas stengiasi išaiškinti čia, nes turbūt tai tik pačių storulių problema į kurią rimtai nežiūrima, juolab , kad dar aapmokėtų storuliui operaciją , nori kūdėt-pats ir mokėkis
sveikos.ligoniu kasos pilnai kompensuoja tik sulankstymo opeacija,o uz kitas apmoka tik lovadienius.
Nepykit, bet nu ir išvadas čia padarėt...
QUOTE(meda39 @ 2013 10 25, 20:28)
sveikos.ligoniu kasos pilnai kompensuoja tik sulankstymo opeacija,o uz kitas apmoka tik lovadienius.
Papildyta:
QUOTE(eta_lna @ 2013 10 25, 23:33)
Nepykit, bet nu ir išvadas čia padarėt...
nepykstam , bet pasvajot juk galima geriau pasakokis, kaip sekasi aš visą temą kažkurią čia dieną perskaičiau, tiek noro atsiranda...bet kai kurios neigiamos nuomonės tuoj numuša ūpą
Snd visai trumpai nusizarinau kasas Nes kuokstais kristi pradejo. Is storu plauku liko nr kas...Nors po operacijos dar tik 3.5 men. Beje, merginos, ar jums nebuvo problemu su mm? Man jos db kas 14-18 dienu buna, kai visa gyvenima ciklas buvo 26-27 dienos. ..Jau uzsirasiau pas ginekologe...Nesuprantu, ar tai susije su operacija, ar kad per ta laika nemazai svorio nukrito...
QUOTE(burbulliukas @ 2013 10 26, 02:25)
Snd visai trumpai nusizarinau kasas Nes kuokstais kristi pradejo. Is storu plauku liko nr kas...Nors po operacijos dar tik 3.5 men. Beje, merginos, ar jums nebuvo problemu su mm? Man jos db kas 14-18 dienu buna, kai visa gyvenima ciklas buvo 26-27 dienos. ..Jau uzsirasiau pas ginekologe...Nesuprantu, ar tai susije su operacija, ar kad per ta laika nemazai svorio nukrito...
o vitaminus juk geriat? matyt stresas organizmui, todėl ir išsireguliavo viskas...ir plaukai slenka...kažką reikia aukoti-Jūsų atveju-plaukai...negaila kasų
QUOTE(eta_lna @ 2013 10 21, 14:00)
Šiaip, jei jau sutarė datą, tai turėjo duoti tokį lapą, kur parašyta kokius reikia tyrimus pasidaryti, nuo kada jau ruoštis operacijai ir dietos laikytis, ten yra ir Malecko tel. nr. Tegu pasiskambina, pasakys sąskaitos nr. ir tikslią sumą. Man bent jau paklausus sms parašė, ir ten viskas jau aišku buvo.
O šiaip pinigus pervesti reikia iki operacijos, nes turi už tuos pinigėlius užsakyti įrankius ir juos atvežti į klinikas.
O šiaip pinigus pervesti reikia iki operacijos, nes turi už tuos pinigėlius užsakyti įrankius ir juos atvežti į klinikas.
Pries keleta metu patys vaistineje irankius pirkdavom ir nesdavomes, bet man patogiau butu pervesti, nesaugu su tokia suma pinigu kas del sumos, tai kiek man yra aisku ligoniu kasos neapmoka visos operacijos. Operacija kainuotu zymiai daugaiu jei lk neapmoketu dalies sumos.
Aš norėčiau paklausti apie svorio metimą prieš operaciją. Chirurgas liepė vyrui užsisakyti specialius papildus iš nurodytos firmos ir mėnesį laiko juos vartoti, kad staigiai numestų kaip galima daugiau svorio, kaip jis sako, "kad susidarytų laisva ertmė operacijai daryti". Parašykite prašau, ar dar kam reikėjo tokios dietos laikytis