Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(JolaManta @ 2013 09 11, 22:58)
Aišku  smile.gif  Chirurgas man pasakė, kad už įrankius reikia sumokėti 5530 Lt ir jo honoraras 5000 Lt, tai likau truputį nustebusi  g.gif

Jei tu daraisi operacija privaciai,tai taip. Beto,irankiai kainuoja brangiau,jei reikia ju didesniu. Yra mazasis rinkinys ir didysis rinkinys. Kaip man aiskino,didesnis rinkinis yra skirtas tikrais dideliems pacientams. Mazojo rinkinio kaina 5000, didziojo 5500. Priklauso nuo zmogaus sudejimo ir svorio. As operavausi Kauno klinikose,tai uz darba moketi nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulliukas: 11 rugsėjo 2013 - 22:15
QUOTE(burbulliukas @ 2013 09 11, 22:12)
As mokejau 5000 uz irankius.

jeeetau, gal kada atpigs tie įrankiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 09 12, 02:06)
jeeetau, gal kada atpigs tie įrankiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labai abejoju smile.gif Kol tokios operacijos bus paklausios,tai ir irankiai nepigs smile.gif
Atsakyti
Merginos,
kaip kovojat su plauku slinkimu??? Zinojau,kad plaukai pradeda slinkti po sios operacijos, bet kad sitaip doh.gif unsure.gif

Gerai,kad mano plauku daug,bet bijau,kad jei tokiais kiekiais ir tempais slinks,tai po pusmecio liksiu plika verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos,pasidariau skrandzio tyrima ir ten rado nedidele opa bei siap siokiu tokiu koroziju .idomu ar darys operacija siaip sutarta 29d. o jei sumokesiu pinigus ir sakys kad negali daryti? gal kam buvo? ar visom buvo viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 10 20, 18:34)
sveikos merginos,pasidariau skrandzio tyrima ir ten rado nedidele opa bei siap siokiu tokiu koroziju .idomu ar darys operacija  siaip sutarta 29d. o jei sumokesiu pinigus ir sakys kad negali daryti? gal kam buvo? ar visom buvo viskas gerai?

Mano vyrui po skrandžio tyrimo yra dar paskirta konsultacija pas gydytoją, tik po to skirs operacijos dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 09 24, 10:00)
Merginos,
kaip kovojat su plauku slinkimu??? Zinojau,kad plaukai pradeda slinkti po sios operacijos, bet kad sitaip doh.gif  unsure.gif

Gerai,kad mano plauku daug,bet bijau,kad jei tokiais kiekiais ir tempais slinks,tai po pusmecio liksiu plika  verysad.gif

Na man jau 8 mėn. praėjo, tai plaukai apstojo slinkti... Šiaip tai kai gauna "chemijos" (t.y. nusidažau), kažkaip apstoja kuriam momentui... O gal tik kad dažant iššukuoja gerai kirpėja, pakerpa galiukus, tai apstoja, bet šiaip jau tikrai baisu nebesidaro susišukavus, nes čia vienu metu irgi galvojau, kad liksiu plika...
Atsakyti
Laba diena, supermamytės 4u.gif Rašau čia su tokiu klausimu, mano tėčiui bus daroma operacija (tik nežinau kokia tiksliai, bet tikrai ne žiedas), kaina sakė apie 5000 Lt. Jis buvo konsultacijoj pas A. Malecką, tačiau nieko nesuprato, kokiu būdų bus tie pinigėliai sumokėti. Ar juos kažkaip prieš operaciją reikės sumokėti, ar tą dieną atvažiavus, ar po? unsure.gif Ačiū, kuri galės palčiau papasakoti.. 4u.gif

P.S. Atsiprašau, temą ne visą perskaičiau..
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2013 10 21, 09:11)
Laba diena, supermamytės  4u.gif  Rašau čia su tokiu klausimu, mano tėčiui bus daroma operacija (tik nežinau kokia tiksliai, bet tikrai ne žiedas), kaina sakė apie 5000 Lt. Jis buvo konsultacijoj pas A. Malecką, tačiau nieko nesuprato, kokiu būdų bus tie pinigėliai sumokėti. Ar juos kažkaip prieš operaciją reikės sumokėti, ar tą dieną atvažiavus, ar po?  unsure.gif Ačiū, kuri galės palčiau papasakoti..  4u.gif 

P.S. Atsiprašau, temą ne visą perskaičiau..

Šiaip, jei jau sutarė datą, tai turėjo duoti tokį lapą, kur parašyta kokius reikia tyrimus pasidaryti, nuo kada jau ruoštis operacijai ir dietos laikytis, ten yra ir Malecko tel. nr. Tegu pasiskambina, pasakys sąskaitos nr. ir tikslią sumą. Man bent jau paklausus sms parašė, ir ten viskas jau aišku buvo.
O šiaip pinigus pervesti reikia iki operacijos, nes turi už tuos pinigėlius užsakyti įrankius ir juos atvežti į klinikas.
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2010 06 11, 10:47)
Sveika,

manau, kad  operacija tau butu vienintele iseitis.Zinoma, jei bandei laikytis dietu ir tai nepadejo ir svorio augimas nesusijes su skydliaukes sutrikimais(sita tyrima turesi pasidaryt pries operacija)

ištraukiau iš pirmųjų psl mirksiukas.gif , jei esama skydliaukės sutrikimų, dėl kurių auga svoris, tai nedaro šios operacijos? dar užmačiau 3 kainas...nuo ko jos priklauso? ir kai kurie tyrimai ten sutrumpintai parašyti, nesuprantami...o žarną reikia ryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 10 21, 15:00)
Šiaip, jei jau sutarė datą, tai turėjo duoti tokį lapą, kur parašyta kokius reikia tyrimus pasidaryti, nuo kada jau ruoštis operacijai ir dietos laikytis, ten yra ir Malecko tel. nr. Tegu pasiskambina, pasakys sąskaitos nr. ir tikslią sumą. Man bent jau paklausus sms parašė, ir ten viskas jau aišku buvo.
O šiaip pinigus pervesti reikia iki operacijos, nes turi už tuos pinigėlius užsakyti įrankius ir juos atvežti į klinikas.

Ačiū, kad atsiliepėt 4u.gif lapą tai jis gavo kokius tyrimus atlikti, dietą ir pan. Tik dėl apmokėjimo nieko nesuprato, nes gydytojas skubėjo ir nieko nepaaiškino. Na, reikės skambintis ir klausti.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 10 22, 00:21)
ištraukiau iš pirmųjų psl  mirksiukas.gif , jei esama skydliaukės sutrikimų, dėl kurių auga svoris, tai nedaro šios operacijos? dar užmačiau 3 kainas...nuo ko jos priklauso? ir kai kurie tyrimai ten sutrumpintai parašyti, nesuprantami...o žarną reikia ryti? 4u.gif

Pas mane yra sutriusi skydliaukės veikla, tai buvo papildomas faktorius operacijai. Tyrimus paaiškins šeimos gydytojas. O žarną ryti tikrai reikė smile.gif
Atsakyti