Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(Inga_Spa @ 2013 09 08, 22:26)
merginos o ka manot apie tuos kokteiliukus kur reikia gerti?... tik nesupykit bet man tai rekalmne kompanija labiau... reikia numesti svorio tai tada reik prisilaikyti juk imanoma o tie kokteiliukai s... galima pabandymui pradziai dviem valgymam nemokamai atsiuncia ir paziureti ar isgersi ir islaikysi tiek...nemanau kad neoperuos jei tu kokteiliuku ir negersi...svarbu iki operacijos neuzsivirinti +kg

Mano svoris buvo 116kg ir nereikejo gerti jokiu kokteiliu. Tiesiog susitariau su docentu,kad sav pries operacija biskeli prisilaikysiu ir neprisivalgysiu. O para pries operacija tik vandenuka ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 09 08, 21:30)
merginos o ka manot apie tuos kokteiliukus kur reikia gerti?... tik nesupykit bet man tai rekalmne kompanija labiau... reikia numesti svorio tai tada reik prisilaikyti juk imanoma o tie kokteiliukai s... galima pabandymui pradziai dviem valgymam nemokamai atsiuncia ir paziureti ar isgersi ir islaikysi tiek...nemanau kad neoperuos jei tu kokteiliuku ir negersi...svarbu iki operacijos neuzsivirinti +kg
Papildyta:
o beje burbuliuke tu minejai kad turejai komplikacija...tai jei tu be draudimo ir 1 men pragulejai tai suma turejo buti nemaza.....ar tau kazkaip kompensavo kazkas?

Žinoma, kad čia reklama. Juk net įmonė ta pati iš kur perki tuos kokteilius ir įrankius operacijai!
Aš asmeniškai tai visai gerai numečiau su tais kokteiliais, bet kad niekas jau prieš operaciją nebesvėrė biggrin.gif Niekam nebuvo įdomu ar priaugai, ar ne... Bet kaip sakė - kuo daugiau numesi, tuo daugiau vietos operacijai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 09 08, 22:30)

o beje burbuliuke tu minejai kad turejai komplikacija...tai jei tu be draudimo ir 1 men pragulejai tai suma turejo buti nemaza.....ar tau kazkaip kompensavo kazkas?

Tik db pamaciau sia zinute 4u.gif

Suma susidare tikrai labai nemaza 36tukst su biskeliu. Mat buvo padarytos dar dvi operacijos ir tyrymu begales,brangiausi antibijotikai ir t.t.
As sumokejau tik tai,ka mes buvome sutare nuo pat pradziu: uz irankius ir pirmaja operacija. O visa kita jau ne mano problema buvo. Is manes neeme nei cento smile.gif Kitu atveju,butu teke pykti,o tai nei jiems,nei man nebutu buve malonu. As chirurgui neturiu priekaistu. Manes nepaliko,viska dare,kad tik baigtusi gerai,buvo skirta auksciausio lygio prieziura. Todel labai nesinorejo "pyktis". Bet bendraujam iki siol,ir kaip docentas sako,liksim surysti visam gyvenimui ax.gif
Atsakyti
Jau turiu data operacijai ....dabar tik sulaukti...o kai paguldo tai ta pacia diena ir operuoja? gal kas galit pasakyti ka su savim reikia tureti...ko kam pritruko? noriu buti pasiruosusi jei nesunku parasykit aciu...
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 09 10, 20:47)
Jau turiu data operacijai ....dabar tik sulaukti...o kai paguldo  tai ta pacia diena ir operuoja? gal kas galit pasakyti ka su savim reikia tureti...ko kam pritruko? noriu buti pasiruosusi jei nesunku parasykit aciu...

Ir kokią operaciją pasirinkai? Kada data?
Jei nesi prieš kyšius, paruošk vokelį anesteziologei... Bent man tokia nagla pasitaikė...
Pirmiausia turėk patogias kelnes, ar laisvą suknelę, bent man gerą mėnesį jei ne daugiau spaudė pilvą net apatiniai kurie prieš tai nebuvo maži biggrin.gif Jei gulėtum toj palatoje kur aš - reikės guminių tapkių nueiti į tuoletą, nes ta pati patalpa buvo ir dušas, kuris dažnai buvo su stovinčiu vandeniu. Nepamiršk knygos ar kryžiažodžių žurnalo kokio... Aš gulėjau žiemą, bet rankšluosčiai labai nedžiuvo, pasiimk kelis, arba pasirūpink, kad kas nors pakeistų smile.gif
Turėk vandens, nes tik juo maitinsiesi ligoninėj. Gali pasirūpinti jogurtu ne daugiau kaip 1% riebumo, ir nedideliu buteliuku sulčių (čia jau namuose).
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 09 10, 20:19)
Ir kokią operaciją pasirinkai? Kada data?
Jei nesi prieš kyšius, paruošk vokelį anesteziologei... Bent man tokia nagla pasitaikė...
Pirmiausia turėk patogias kelnes, ar laisvą suknelę, bent man gerą mėnesį jei ne daugiau spaudė pilvą net apatiniai kurie prieš tai nebuvo maži biggrin.gif Jei gulėtum toj palatoje kur aš - reikės guminių tapkių nueiti į tuoletą, nes ta pati patalpa buvo ir dušas, kuris dažnai buvo su stovinčiu vandeniu. Nepamiršk knygos ar kryžiažodžių žurnalo kokio... Aš gulėjau žiemą, bet rankšluosčiai labai nedžiuvo, pasiimk kelis, arba pasirūpink, kad kas nors pakeistų smile.gif
Turėk vandens, nes tik juo maitinsiesi ligoninėj. Gali pasirūpinti jogurtu ne daugiau kaip 1% riebumo, ir nedideliu buteliuku sulčių (čia jau namuose).

Sveika, o kiek laiko teko praleist ligoninej?
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 09 10, 22:19)
Jei nesi prieš kyšius, paruošk vokelį anesteziologei...

Ji reikalavo is taves kysio? As tai pries tokius dalykus... 4u.gif
Atsakyti
Gulėjau 5 dienas. Po operacijos buvo pakilusi temperatūra.

Ir aš prieš kyšius, todėl nedaviau! Bet kai palyginu savo savijautą po op. ir kolegės kuri davė 50lt, tai ryškus skirtumas smile.gif
Suprantu, kad kiekvienas skirtingai priima narkozę, bet iš jos elgesio ir reputacijos sprendžiant, ji man nepadėjo bent kiek geriau jaustis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 09 11, 17:47)
Gulėjau 5 dienas. Po operacijos buvo pakilusi temperatūra.

Ir aš prieš kyšius, todėl nedaviau! Bet kai palyginu savo savijautą po op. ir kolegės kuri davė 50lt, tai ryškus skirtumas smile.gif
Suprantu, kad kiekvienas skirtingai priima narkozę, bet iš jos elgesio ir reputacijos sprendžiant, ji man nepadėjo bent kiek geriau jaustis... smile.gif

As kazkaip net nepagalvojau apie tai smile.gif Man papuole labai fainas vyrukas,kuris viska pasakojo,ramino ir po operacijos as nubudau labai lengvai,tai jo pagalbos nereikejo labai...Bet kiekvienam skirtingai
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 09 10, 00:09)

As sumokejau tik tai,ka mes buvome sutare nuo pat pradziu: uz irankius ir pirmaja operacija.

Ieškau visur informacijos ir nelabai suprantu: vieni rašo, kad moka už įrankius ir operaciją, kiti rašo, kad moka tik už įrankius. Jūs rašote, kad ir už tą ir už tą, tai, jeigu ne paslaptis, parašykite prašau, kiek mokėjote už įrankius ir operaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 09 11, 20:25)
Ieškau visur informacijos ir nelabai suprantu: vieni rašo, kad moka už įrankius ir operaciją, kiti rašo, kad moka tik už įrankius. Jūs rašote, kad ir už tą ir už tą, tai, jeigu ne paslaptis, parašykite prašau, kiek mokėjote už įrankius ir operaciją  4u.gif

As mokejau 5000 uz irankius. Sita suma moka absoliuciai visi. Uz pacia operacija,kiek zinau,reikia irgi siek tiek moketi, uz narkoze tai tikrai. As mokejau uz viska (gulejima ligoninej,tvarkscius ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 09 11, 21:12)
As mokejau 5000 uz irankius. Sita suma moka absoliuciai visi. Uz pacia operacija,kiek zinau,reikia irgi siek tiek moketi, uz narkoze tai tikrai. As mokejau uz viska (gulejima ligoninej,tvarkscius ir t.t.)

Aišku smile.gif Chirurgas man pasakė, kad už įrankius reikia sumokėti 5530 Lt ir jo honoraras 5000 Lt, tai likau truputį nustebusi g.gif
Atsakyti