Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(beatele1988 @ 2013 08 08, 12:31)
Nea negalios man reik 5000tuks uz ligonine moketi,bet vistiek apsimoka geriau Lt darytis,nei cia smile.gif na reik kazka spresti ,nes negaliu i save ziureti doh.gif  pries du nestumus svoris buvo 75kg oh kaip noreciau dabar tiek sverti blush2.gif  . Dar ir bronchine astma uzpuole ,manau cia nuo svorio viskas.

o pagal Jusu svori darytu operacija? visgi gal imanoma savom jegom numesti...na tik samprotauju biggrin.gif , nes paciai neiseina ir man... doh.gif po 3 nestumu, plius 30kg verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 08 08, 11:25)
o pagal Jusu svori darytu operacija? visgi gal imanoma savom jegom numesti...na tik samprotauju biggrin.gif , nes paciai neiseina ir man... doh.gif po 3 nestumu, plius 30kg verysad.gif

Darytu jau rasiau profesoriui Brimui i santariskes ,atrase kad darytu nes turiu KMI 40.
Papildyta:
QUOTE(eta_lna @ 2013 08 08, 09:42)
Nu tai jau tikrai...
O kodėl norit žiedo?
Išaugs kaina labai, kai reikės vis pas gydytoją važinėtis...

Man ziedas kazkaip saugiau atrodo ,nezinau reikia konsultuotis manau su gydytoju,o jus padarete apylankos operacija ?ar nebuvo baisu? ar sunku buvo po operacijos? g.gif
Atsakyti
o issimoketinai ar operuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 08 08, 15:22)
o issimoketinai ar operuoja? smile.gif

kazkur skaiciau ,kad operuoja issimoketinai.
Atsakyti
Skaičiau ir aš, kad išsimokėtinai operuoja, bet čia privačioj klinikoj buvo. Ten apie 11000 kainuoja su viskuo. Jei jau reikia mokėti už gulėjimą ligoninėj, tai tada gal verta privačioj operuotis?

Dėl apykankos op, tai pati operacija atliekama tokiais pat įrankiais, taip kad pilvas atrodo taip pat, narkozė irgi... Pereinamasis laikotarpis iki normalaus maitinimosi trumpesnis ir tik vienas nei po žiedo, kai kaskart jį labiau apspaudžia, vėl reikia maistą žiūrėti... Skausmai visiems skirtingai... Aš jaučiausi blogai gal dvi dienas, kaimynė mano, po žiedo jau kitą dieną ramiai vaikštinėjo, bet mums ir narkozės kitaip suveikė... Čia labai individualu smile.gif
Aišku minusas tas, kad organizmas savinasi labai mažai vitaminų iš maisto, todėl visą gyvenimą jų reikia gerti papildomai. Bet man tai geriau pasirodė, nei kažkoks svetimkūnis pas mane, ir kuris turi savo galiojimo laiką. 15 metų. Bent Maleckas taip sakė... O kas po to? g.gif

Operacija bet kokiu atveju yra operacija... doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaite, pirmiausiai noriu jus visas pasveikinti kurios susimazinot skrandi...jus tikros saunuoles... as ir nusprendziau darytis operacija ir noriu buti tokia laiminga kaip jus cia...uzsiregistravau pas gyd. bet labai bijau pacio gyd...o ne operacijos biggrin.gif juokinga turbut... esu po antro gimdymo po cezario pjuvio...jau praejo 7 men. idomu darytu man operacija? ar cia itakos neturi?... plius niekaip nerandu info kokius ten tyrimus liepe pasidaryti? gal pasakytumet? ar reikia ryti ta zarna ? (sito bijau girdejau baisi procedura) ar einant pas gyd.butinas siuntimas,ar galiu be jo, bet susimoketi uz konsultacija ir idomu kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2013 08 24, 15:43)
sveikos mergaite, pirmiausiai noriu jus visas pasveikinti kurios susimazinot skrandi...jus tikros saunuoles... as ir nusprendziau darytis operacija ir noriu buti tokia laiminga kaip jus cia...uzsiregistravau pas gyd. bet labai bijau pacio gyd...o ne operacijos  biggrin.gif  juokinga turbut... esu po antro gimdymo po cezario pjuvio...jau praejo 7 men. idomu darytu man operacija? ar cia itakos neturi?... plius niekaip nerandu info kokius ten tyrimus liepe pasidaryti? gal pasakytumet? ar reikia ryti ta zarna ? (sito bijau girdejau baisi procedura) ar einant pas gyd.butinas siuntimas,ar galiu be jo, bet susimoketi uz konsultacija ir idomu kokia jos kaina?

sveika.siuntimo reikia.tyrimus darysi jei sutiks operuot ir duos sarasiuka kokiu reik.o zarna teks praryt verysad.gif moket uz vizita nereik,tik kai kurie tyrimai mokami.sekmes tau ir drasos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
noriu prisijungti i Jusu buri wink.gif Pati neseniai pasidariau skrandzio mazinimo operacija ir dabar bandau gyventi nauju ritmu. Kadangi operacija neapsiejo be komplikaciju,tai turiu begales klausimu,kurie man padetu 4u.gif Nepaisant visko,esu labai patenkinta rezultatais ir ziuriu i viska pozytyviai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 01 rugsėjo 2013 - 19:09
QUOTE(burbulliukas @ 2013 09 01, 18:23)
Sveikos merginos,
noriu prisijungti i Jusu buri wink.gif Pati neseniai pasidariau skrandzio mazinimo operacija ir dabar bandau gyventi nauju ritmu. Kadangi operacija neapsiejo be komplikaciju,tai turiu begales klausimu,kurie man padetu  4u.gif Nepaisant visko,esu labai patenkinta rezultatais ir ziuriu i viska pozytyviai ax.gif

Kiek atsimenu laikeisi Chazano dietos ir buvai sulieknėjusi. Išvažiavai į Daniją ir vėl svoris sugrįžo doh.gif Matyt nebuvo kada arba valios laikytis vėl. O dabar pasidarei operaciją, ar Lietuvoje darei? O kokios gali būti komplikacijos? Jei nenori - nerašyk.
Matau kad jau neblogai numetei.Sekmės. Ko neateini paplepėt į bistro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 01 rugsėjo 2013 - 19:09
QUOTE(aipipira @ 2013 09 01, 19:34)
Kiek atsimenu laikeisi Chazano dietos ir buvai sulieknėjusi. Išvažiavai į Daniją ir vėl svoris sugrįžo doh.gif  Matyt nebuvo kada arba valios laikytis vėl. O dabar pasidarei operaciją, ar Lietuvoje darei? O kokios gali būti komplikacijos? Jei nenori - nerašyk.
Matau kad jau neblogai numetei.Sekmės. Ko neateini paplepėt į bistro? g.gif

Tiesiog pavargau kovoti su tais kilogramais 4u.gif Svoris laikesi ilga laika,prasidejo sveikatos prolemos. O su savo dabartiniu gyvenimo ritmu ( vis dar gyvenu Danijoje),dietoms visai nebuvo nei laiko,nei salygu. Todel ir apsisprendziau darytis operacija.
Operacija dariausi Kauno klinikose. Komplikacijos umus peritonitis. Pirmos operacijos metu uzsilenke viena is zarnu. Pradejus judeti, atsilenke ir truko. Visas zarnu turinys i pilvo ertme pasipyle uzkresdamas viska... Smulkiai nepasakosiu,nes nenoriu gasdinti zmoniu smile.gif Klinikose praleidau menesi...Ir dar iki siol gydausi...
Bet vistiek esu patenkinta blush2.gif
I bistro uzsunku kartais,bet nematau mergaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2013 09 01, 21:17)
Tiesiog pavargau kovoti su tais kilogramais  4u.gif  Svoris laikesi ilga laika,prasidejo sveikatos prolemos.

tikiu, kad tai kova...o jei laikytis dietų, tai visam gyvenimui doh.gif Chazanas ir man padėjo, bet dabar nebeturiu net valios pradėti iš naujo... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 02 rugsėjo 2013 - 01:00
QUOTE(xiuke @ 2013 09 02, 01:59)
tikiu, kad tai kova...o jei laikytis dietų, tai visam gyvenimui doh.gif Chazanas ir man padėjo, bet dabar nebeturiu net valios pradėti iš naujo... verysad.gif  doh.gif

Vat vat. Apsisprendziau ne per diena,savaite ar menesi. Skaiciausi daug,domejausi,su profesoriumi konsultavausi. Zodziu, kiekvienas pasirenka savo kelia. As pasirinkau operacija 4u.gif
Atsakyti