Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(eta_lna @ 2013 06 26, 14:50)
Sveika, papasakok ir mums apie save smile.gif Kokią OP dareisi? Kaip ryžaisi, kiek sverei? smile.gif

O kas tam klube tokio įdomaus? g.gif

sveikutes. smile.gif ryzausi gret ir lengvai nes jau neturejau ko galvot-148kg... g.gif ugis 170.+diabetas,spaudimas,bronchine astma,sanariai,amzinas prakaitavimas,nuovargis ir t.t. doh.gif buciau senai pasidarius,tik pinigu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(meda39 @ 2013 06 27, 16:04)
sveikutes.  smile.gif ryzausi gret ir lengvai nes jau neturejau ko galvot-148kg... g.gif ugis 170.+diabetas,spaudimas,bronchine astma,sanariai,amzinas prakaitavimas,nuovargis ir t.t. doh.gif buciau senai pasidarius,tik pinigu nebuvo.

oi-dar ne viska surasiau. biggrin.gif dariausi apylankos op pas malecka kaune.kuri op kam tinka paaiskina per konsultacija ir isvis issamiai papasakoja apie kiekviena tikrai placiau negu internete.apylanka geriausiai gydo diabeta.as va tik 11 diena po op,bet geriu puse vaistu ir cukrus toks geras dar niekad nebuvo. thumbup.gif man op pavyko puikiai-be jokiu pykinimu ir skausmu,bet net jei zinociau,kad bus sunkumu vistiek daryciau. biggrin.gif ir kitom jei leidzia finansai siulyciau nelaukti,nes jei jau kmi toks,kad tinka op,tai savo jegom be sansu susitvarkyt-juk kiekvienas bandymas galop baigiasi svorio gryzimu ir dar su kaupu... doh.gif
Atsakyti
meda, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meda39 @ 2013 06 27, 20:58)

pritariu thumbup.gif , finansai leidžia reikia darytis...nes tie jo jo efektai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meda39 @ 2013 06 27, 19:58)
oi-dar ne viska surasiau. biggrin.gif dariausi apylankos op pas malecka kaune.kuri op kam tinka paaiskina per konsultacija ir isvis issamiai papasakoja apie kiekviena tikrai placiau negu internete.apylanka geriausiai gydo diabeta.as va tik 11 diena po op,bet geriu puse vaistu ir cukrus toks geras dar niekad nebuvo. thumbup.gif man op pavyko puikiai-be jokiu pykinimu ir skausmu,bet net jei zinociau,kad bus sunkumu vistiek daryciau. biggrin.gif ir kitom jei leidzia finansai siulyciau nelaukti,nes jei jau kmi toks,kad tinka op,tai savo jegom be sansu susitvarkyt-juk kiekvienas bandymas galop baigiasi svorio gryzimu ir dar su kaupu... doh.gif

Labai įdomu kik Jums apylankos operacija kainavo, jei neseniai darėtės. Ar kaina Vilniuje ir Kaune skiriasi įdomu?
Atsakyti
QUOTE(vile112 @ 2013 07 31, 21:16)
Papildyta:
Labai įdomu kik Jums apylankos operacija kainavo, jei neseniai darėtės. Ar kaina Vilniuje ir Kaune skiriasi įdomu?

pati op kainuoja 5560lt [kaune,kitur nezinau]+kai kurie tyrimai mokami+modifastas+daktaram=6300lt
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,turiu toki klausimeli pati gyvenu Vokietijoje noreciau pasidaryti skrandzio mazinimo operacija ,kas kiek laiko turiu rodytis gydytojui turiu omenyje po operacijos daznai lankotes pas ta gydytoja kuris dare operacija kad paziuretu ar viskas gerai?noriu detis zieda turiu dideli virsvori mano ugis 168 ,svoris 115 verysad.gif unsure.gif
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(beatele1988 @ 2013 08 07, 17:28)
Sveikutes 4u.gif ,turiu toki klausimeli pati gyvenu Vokietijoje noreciau pasidaryti skrandzio mazinimo operacija ,kas kiek laiko turiu rodytis gydytojui turiu omenyje po operacijos daznai lankotes pas ta gydytoja kuris dare operacija kad paziuretu ar viskas gerai?noriu detis zieda turiu dideli virsvori mano ugis 168 ,svoris 115  verysad.gif  unsure.gif
aciu uz atsakymus

Aš po apykankos tai vieną kartą buvau, nors tris kartus rekomendavo ateiti. Po mėnesio, trijų ir pusmečio. Iš esmės, jei kažkas negerai bus, tada tik teks ten vėl apsilankyti. Bet jau pusė metų praėjo, kaži ar bebus kas blogai... (tfu tfu tfu... biggrin.gif )
Po žiedo, kartu su manimi gulėjusi moteris jau 3-4 kartus ėjo per pusmetį. Ir dar teks daug ten lankytis jai, nes sunkiai krenta svoris, dažnai reikia papildyti tą žiedą, kad labiau apspaustų skrandį. Sakė iki 12 papildymų galima daryti. Kitiems tiek nereikia, kiti atleisti žiedo eina...
O kodėl Vokietijoj nenorit darytis šitos operacijos?
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 08 07, 20:58)
Aš po apykankos tai vieną kartą buvau, nors tris kartus rekomendavo ateiti. Po mėnesio, trijų ir pusmečio. Iš esmės, jei kažkas negerai bus, tada tik teks ten vėl apsilankyti. Bet jau pusė metų praėjo, kaži ar bebus kas blogai... (tfu tfu tfu... biggrin.gif )
Po žiedo, kartu su manimi gulėjusi moteris jau 3-4 kartus ėjo per pusmetį. Ir dar teks daug ten lankytis jai, nes sunkiai krenta svoris, dažnai reikia papildyti tą žiedą, kad labiau apspaustų skrandį. Sakė iki 12 papildymų galima daryti. Kitiems tiek nereikia, kiti atleisti žiedo eina...
O kodėl Vokietijoj nenorit darytis šitos operacijos?

Vokietijoje kaina apie 11tuks euru .
Atsakyti
QUOTE(beatele1988 @ 2013 08 08, 09:11)
Vokietijoje kaina apie 11tuks euru .

doh.gif blink.gif Oho! O jūsų sveikatos draudimas Lietuvoj galios? Nes dar gali tekti už gulėjimą ligoninėj apsimokėti apie 3000 lt.
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 08 08, 09:11)
doh.gif  blink.gif Oho! O jūsų sveikatos draudimas Lietuvoj galios? Nes dar gali tekti už gulėjimą ligoninėj apsimokėti apie 3000 lt.

Nea negalios man reik 5000tuks uz ligonine moketi,bet vistiek apsimoka geriau Lt darytis,nei cia smile.gif na reik kazka spresti ,nes negaliu i save ziureti doh.gif pries du nestumus svoris buvo 75kg oh kaip noreciau dabar tiek sverti blush2.gif . Dar ir bronchine astma uzpuole ,manau cia nuo svorio viskas.
Atsakyti
QUOTE(beatele1988 @ 2013 08 08, 10:31)
Nea negalios man reik 5000tuks uz ligonine moketi,bet vistiek apsimoka geriau Lt darytis,nei cia smile.gif na reik kazka spresti ,nes negaliu i save ziureti doh.gif  pries du nestumus svoris buvo 75kg oh kaip noreciau dabar tiek sverti blush2.gif  . Dar ir bronchine astma uzpuole ,manau cia nuo svorio viskas.

Nu tai jau tikrai...
O kodėl norit žiedo?
Išaugs kaina labai, kai reikės vis pas gydytoją važinėtis...
Atsakyti