Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(xiuke @ 2013 04 19, 16:13)
ax.gif dar truksta...bet jei nuo 35 tilpciau jau...nes turiu problemu su skydliauke...turėjau gestacinį diabetą, tad rizikos sočiai...

-2cm nuo ugio, +3kg prie svorio ir viskas blush2.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif niekas ten taves nesveria ir nematuoja, ka sakai ta raso. Svarbu proto ribose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2013 04 22, 12:34)
-2cm nuo ugio, +3kg prie svorio ir viskas  blush2.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  niekas ten taves nesveria ir nematuoja, ka sakai ta raso. Svarbu proto ribose  rolleyes.gif

Mano tai šeimos gydytoja siuntimą rašydama surašė viską. Bet šiaip tai tikrai niekas nieko nesveria ir nematuoja klinikose... Tik paklausia smile.gif
Atsakyti
Na va gavau iš gyd. G. Brimo atsakymą. Parašė telefoną ir liepė kuo greičiau susisiekti dėl konsultacijos. Sakiau, kad operaciją norėčiau pasidaryti dar gegužės mėnesį, tai jis pasakė, kad jokių kliūčių tam nemato. Taigi pirmadienį skambinsiu, eisiu siuntimo pas šeimos gydytoją ir bandysiu lėkti Vilniun. Operacijos nei kiek nebijau, pinigėlių turiu, bet labai bijau skrandžio tyrimo procedūros. Net nežinau, gal yra kokių naujasnių būdų išsitirti skrandį?
Atsakyti
Na tas tyrimas tai tik pora minučių bjaurasties... Po operacijos bus daugiau blogų jausmų smile.gif Taip, kad nieko čia tokio biggrin.gif
Mane apie tą tyrimą tiek buvo prigąsdinę, kad net nusivyliau biggrin.gif Nieko ten tokio, tik nemalonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eta_lna: 28 balandžio 2013 - 19:58
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2013 04 22, 13:34)
-2cm nuo ugio, +3kg prie svorio ir viskas  blush2.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  niekas ten taves nesveria ir nematuoja, ka sakai ta raso. Svarbu proto ribose  rolleyes.gif

...atleisk už smalsumą - o tavo svoris dabar ir yra 60 kg?Jei taip - tai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2013 06 17, 14:36)
...atleisk už smalsumą - o tavo svoris dabar ir yra 60 kg?Jei taip - tai šaunu thumbup.gif

Buvo 60imt, bet man laaabai jau netiko pagal amziu lotuliukas.gif Mano dar kaulai sunkus ir stambus, tai net niekas netikejo, kad tiek sveriu. Raktikauliai issoke, klubu kaulai atsikise, rankos plonos, tarpas tarp koju per delna lotuliukas.gif Nu zodziu kaulai do skura mirksiukas.gif Kaip mano avatare lotuliukas.gif Visa ziema sunkiai dirbau "svorio auginimo" programoje bigsmile.gif . Tai siaip ne tai dabar ~65 thumbup.gif thumbup.gif Tik bijau vasara vel pamest blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėta Meškinija: 18 birželio 2013 - 14:11
Sveikutė, na jau kaip aprašei save - juokdarė esi lotuliukas.gif Matai kaip tau, o aš vis dar kovoju su vėjo malūnais.Buvo maximum nukritęs iki 74 kg, o dabar - kaip matai 80 kg ir stop.Čia per žiemą kažkaip... Ooperacija kaip aš sakau per daug gerai man padaryta, nes valgiau ir valgau beveik viksą - užtai taip ir yra.Sėkmės tau ir visoms kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2013 06 18, 17:13)
Sveikutė, na jau kaip aprašei save - juokdarė esi lotuliukas.gif Matai kaip tau, o aš vis dar kovoju su vėjo malūnais.Buvo maximum nukritęs iki 74 kg, o dabar - kaip matai 80 kg ir stop.Čia per žiemą kažkaip... Ooperacija kaip aš sakau per daug gerai man padaryta, nes valgiau ir valgau beveik viksą - užtai taip ir yra.Sėkmės tau ir visoms kitoms 4u.gif

Man tai kazkokia spec.operacija turbut padaryta "Dempingas iskaiciuotas" lotuliukas.gif Ech, kad galeciau savo meiluzi Dempinga padovanot kam nors, dar primokeciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif As kai auginau svori, tai stengiausi kuo dazniau ir kaloringiau valgyt, tai palengva uzauginau. Reiskia tau reikia daryt priesingai tongue.gif Dabar per tuos karscius vel -3kg schmoll.gif . Valgau per jega doh.gif
Sekmes tau metant svori, man auginant lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki. 4u.gif as naujoke 8 diena po operacijos.jauciuosi puikiai, thumbup.gif tik turiu milijona klausimu. g.gif pagrindinis-padekit prisiregistruot i kluba[negalima pavadinimo rasyt,bet tikiuosi suprantat apie ka as]nes nepavyksta.lyg ir priregistravo,bet slaptazodzio neatsiunte ir ka reik irasyt banke mokant? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meda39 @ 2013 06 25, 19:35)
sveiki. 4u.gif as naujoke 8 diena po operacijos.jauciuosi puikiai, thumbup.gif tik turiu milijona klausimu. g.gif pagrindinis-padekit prisiregistruot i kluba[negalima pavadinimo rasyt,bet tikiuosi suprantat apie ka as]nes nepavyksta.lyg ir priregistravo,bet slaptazodzio neatsiunte ir ka reik irasyt banke mokant? blink.gif

Sveika, papasakok ir mums apie save smile.gif Kokią OP dareisi? Kaip ryžaisi, kiek sverei? smile.gif

O kas tam klube tokio įdomaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 06 26, 15:50)
Sveika, papasakok ir mums apie save smile.gif Kokią OP dareisi? Kaip ryžaisi, kiek sverei? smile.gif

Va va smile.gif labai idomu, nes ir as jau planuoju, kito kelio nera 4u.gif

Labutis, pamirsau pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meda39 @ 2013 06 25, 20:35)

Sveikinu pasijungus i gulbiu kluba drinks_cheers.gif , paskaityk az mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(eta_lna @ 2013 06 26, 14:50)

Na tai tikrai didelis forumas apie operacija, ju budus, maitinimasi ir gyvenima po ju. Apie teigiamus ir neigiamus pokycius. Yra galerija, plepesiu, kulinarijos, sveikatos ir tt ir pan skyreliai. Visa informacija "is pirmu" lupu tongue.gif Mokamas del to, kad patys turim islaikyti serveri, nes ten nerasi nei vienos reklamos mirksiukas.gif
Atsakyti