Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

...kaip smagu skaityti laimingų žmonių istorijas,-juk lieknėti minimaliomis pastangomis- GĖRIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
eta_Ina istorija labai uždegė norą darytis OP. Noriu būti liekna... Tik va vyras irgi neitin palaiko mane šiuo klausimu. sad.gif Bijo jis labai. Be abejonės, pačiai irgi neramu, juolab, kad operaciją tektų darytis išsimokėtinai. Ojojoi kiek minčių, dvejonių, klausimų...
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 04 12, 00:54)
eta_Ina istorija labai uždegė norą darytis OP. Noriu būti liekna... Tik va vyras irgi neitin palaiko mane šiuo klausimu. sad.gif Bijo jis labai. Be abejonės, pačiai irgi neramu, juolab, kad operaciją tektų darytis išsimokėtinai. Ojojoi kiek minčių, dvejonių, klausimų...

turbūt vyrai labiau bijo už žmonas nei mes pačios...
papasakok kox svoris, ar bandei lieknėti kaip kitaip? aš turėčiau pinigų - daryčiaus, bet dabar-brangu...
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2013 04 11, 22:54)

Šiaip tai pati operacija nėra pavojinga. Pooperacinis irgi max savaitė sunki.
O vyro paklausk, ar kai sversi 150-200 kg ir ištiks kokia bėda su sveikata - kas tave į greitosios automobilį nuneš?
O bėdos prasideda palaipsniui kiekvienais metais! Tau sunku, tau nepatogu, tu sergi, ne vyras... O kuo ilgiau lauksi, tuo daugiau bėdų atsiras ir kai kurių gali nebepavykti atsikratyti...

Matytumėt kiek eina žmonių ten. Dauguma tikrai jau sunkiai vaikštantys... Gaila žiūrėti... Aš ten jaučiausi kaip ne vietoj! Lyg iš paikumo būčiau atėjusi... Bet vis pagalvoju, kad geriau tokios savijautos nesulaukti, kad atėjau kaip tik laiku smile.gif

Bet jei jau tikrai norisi OP, siūlyčiau visus būdus išsianalizuoti iki nuėjimo pas gydytoją. Išsirinkti, kas tau būtų geriausia. Visus minusus sužinoti!

Aš tik nesenai sužinojau, kad mano organizmas dabar taip prastai kaupia vitaminus, kad man kai tik nustos kristi svoris - reikia apie vaikutį galvoti... Nes kuo daugiau praeis metų po OP, tuo sunkiau bus išnešioti leliuką, nes organizmui truks medžiagų...
Tai čia man didžiausias minusas... Nes gydytojo komentaras "visą gyvenimą reikės gerti vitaminus" neatitinka fakto, kad tų vitaminų organizmui vistiek bus per mažai...
Vis dėl to šalia įkalbėti bandančim gydytojo, turėtų būti ir tokių operacijų priešininkas, nes vienašališkai informacijos pateikiama per mažai...

Bet į tai nesigilinant, ir galvojant, kad pusė pasaulio gyvena su tokiom OP, sėkmingai ir laimingai - supranti, kad laukti nėra ko... Gyventi reikia dabar!!! Jaustis gerai - irgi smile.gif
Atsakyti
Buvau jau rašiusi, tai kad nesikartoti - pacituosiu.

QUOTE(Lexana @ 2012 04 17, 10:52)
Realiai buvau susiėmusi aš ir tada numečiau 32 kg. Bet prasidėjo stuburo problemos, skyrė vaistus ir aleliuja - svoris sugrįžo bumerangu ir dar priaugau. unsure.gif Tad reikalui prispaudus, šiuo atveju jei būtų žiedas ar OP, susiimčiau ir būtų ritmas motyvas laikytis...

QUOTE(Lexana @ 2012 04 17, 11:20)
Mano ūgis 187 cm, svoris 140 kg. KMI 40. unsure.gif

Abejonių ir baimių turiu daug ir aš, bet noriu atskratyti to nereikalingo balasto, tad ta operacija kaip panacėja man atrodo. unsure.gif Aišku, būtų palankios finansinės galimybės - dabar pat bėgčiau ir tarčiausi dėl operacijos. O dabar viską skaičiuoju, dėlioju, ieškau informacijos, kur išsimokėjimo paslauga galima pasinaudoti. unsure.gif

O vyras bijo ne tik dėl to, kad bus pasėkmės sveikatai po operacijos. O ir dėl to, kad gali likti vienas po to, kai numesiu svorio. Netyčia, prieš keletą metų jis man prasitarė. sad.gif Regis, nesu tiek kvaila, o va kaip. Tad palaikymo sulaukti bus sunku.

Dabar vėl pradėjau sportuoti, maitintis pagal mitybos sistemą. Žiūrėsiu kas gausis. Jei svoris vėl kris, kaip susiėmus pirmąkart - gal apsieisiu be OP. Bet kaip sunku yra auginant tris vaikučius, paruošus jiems vakarienę apsisukti ir išeiti be kąsnio, atsisakyti mėgstamų dalykų... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 12 balandžio 2013 - 13:45
QUOTE(Lexana @ 2013 04 12, 13:15)
Buvau jau rašiusi, tai kad nesikartoti - pacituosiu.
O vyras bijo ne tik dėl to, kad bus pasėkmės sveikatai po operacijos. O ir dėl to, kad gali likti vienas po to, kai numesiu svorio. Netyčia, prieš keletą metų jis man prasitarė. sad.gif Regis, nesu tiek kvaila, o va kaip. Tad palaikymo sulaukti bus sunku.

Dabar vėl pradėjau sportuoti, maitintis pagal mitybos sistemą. Žiūrėsiu kas gausis. Jei svoris vėl kris, kaip susiėmus pirmąkart - gal apsieisiu be OP. Bet kaip sunku yra auginant tris vaikučius, paruošus jiems vakarienę apsisukti ir išeiti be kąsnio, atsisakyti mėgstamų dalykų... sad.gif

Nu tai ar čia gyvenimas? Kai viskas sukasi tik apie maistą? Arba valgai, arba galvoji kaip nevalgyt...

Niekada nebuvau iš tų "tik apie tai galvojančių", bet ir tai buvo sunku kartais sąžinei prabudus... Bet pagaminti valgyti ir išeiti alkanai iš virtuvės... atleiskit...
Kokios jūs nuotaikos kasdien būnat? Kokios emocinės būsenos?
Tokiu atveju spjaunat į viską, niekam nieko nesakot, susižinot jums reikalingą informaciją, nueinat pas gydytoją ir tada vyrui pasakot - noriu gyventi, o ne jums tarnauti...

Uh... kaip supykau biggrin.gif Kaip galima save taip kankinti?
Atsakyti
O kaip pačiai besekas? Kiek nuridenai?gerėja savijauta?

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 12, 16:44)
O kaip pačiai besekas? Kiek nuridenai?gerėja savijauta?

Man gerai smile.gif Dabar esu toj stadijoj, kai noriu greitesnio rezultato. Dabar maždaug 2,5 mėn. po OP. Netekus esu apie 14 kg.
Šiandien kaip tik sesei sakiau, kad kai kažkas negerai, iškart pastebi, o kai viskas gerai, net nežinai ką čia ir pasakyti biggrin.gif Tai va, man viskas gerai. Pamiršau visus blogumus kokie buvo smile.gif Pamiršau ir sąnarius jau, ir jokių blogų jausmų širdies plote neliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 04 12, 19:31)
Man gerai smile.gif Dabar esu toj stadijoj, kai noriu greitesnio rezultato. Dabar maždaug 2,5 mėn. po OP. Netekus esu apie 14 kg.

manau, kuo toliau , juo geriau ir jausiesi... smile.gif
Atsakyti
...sveikutės - rytoj trys meteliai , kaip aš po op.Nė vieno kartelio nesigailėjau,-gyvenimas visiškai kitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2013 04 14, 09:16)
...sveikutės - rytoj trys meteliai , kaip aš po op.Nė vieno kartelio nesigailėjau,-gyvenimas visiškai kitas thumbup.gif

Papasakok daugiau. Kokią OP dareisi? Kiek numetei? Po kiek laiko nustojo kristi kg?

Smagu, kai gerai sekasi smile.gif
Atsakyti
dariau Kauno klinikose skrandžio padalinimo op, viskas vyko puikiai, liniuotėje matosi, koks buvo svoris, o koks šiuo metu.Tiesa, buvo nukritę iki 74 kg, tai va - užaugo....Vėl noriu numesti tuos 6 kg.Sunkiai sekas.
Atsakyti