Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

Dėkui, Mėta! 4u.gif
Kol kas sunku tik su vaiku. Skauda nugarą, negaliu labai paskui mažąją lakstyti. Bet vyras pasiėmė atostogas, tai tikiuosi greit jausiuos normaliai.

Kvailas klausimas - gal turi kokia schemą kur būtų nupiešta kaip po apylankos operacijos išsidėsto pilve viskas.

Maleckas labai malonus buvo tik konsultacijos metu, tai taip paskui nieko normaliai ir nebepaklausiau. Turiu milijoną klausimų ir daktarą, kuris vos ne pasijuokė jau iš pačio pirmojo... Būtų smagu, bent juos išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 02 04, 16:16)
Dėkui, Mėta! 4u.gif
Kol kas sunku tik su vaiku. Skauda nugarą, negaliu labai paskui mažąją lakstyti. Bet vyras pasiėmė atostogas, tai tikiuosi greit jausiuos normaliai.

Kvailas klausimas - gal turi kokia schemą kur būtų nupiešta kaip po apylankos operacijos išsidėsto pilve viskas.

Maleckas labai malonus buvo tik konsultacijos metu, tai taip paskui nieko normaliai ir nebepaklausiau. Turiu milijoną klausimų ir daktarą, kuris vos ne pasijuokė jau iš pačio pirmojo... Būtų smagu, bent juos išsiaiškinti 4u.gif

Viskas susitvarkys, tam tik laiko reikia thumbup.gif O jei dar vyras padeda, is vis super drinks_cheers.gif

Ivesk i google "gastric bypass" ten visko ko tik nori rasi 4u.gif

Siaip visi daktarai labai uzimti ax.gif daro gi iki 3ju operaciju per diena kartais, dar stazuotes ir darbai uzsienyje doh.gif

! 
Nuorodos į kitus forumus draudžiamos, kaip ir kvietimas į juos.
moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 vasario 2013 - 11:10
Na neskleisiu čia blogų kalbų 4u.gif
Esmė ta, kad į klausimą, kada galėsiu kelti savo vaiką, gydytojas neturėtų atsakyti "Negi mokslininkai turi atlikti mokslinius tyrimus, kada jūs galėsite kelti vaiką. Jei norite kelkite, bet nugriūsit su visu vaiku".

Klausimo esmę jis suprato, ir atsakyti galėjo kitaip. Juk aš nežinau ar gali mano pilve kas nors plyšti ar ne. Ir dar daug kas domina, bet aš jau susimokėjau, turbūt nebevertinga jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 02 04, 20:51)

Klausimo esmę jis suprato, ir atsakyti galėjo kitaip. Juk aš nežinau ar gali mano pilve kas nors plyšti ar ne. Ir dar daug kas domina, bet aš jau susimokėjau, turbūt nebevertinga jau biggrin.gif

kai tokie pinigai mokami, noretusi ir issamesnes informacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 04, 19:05)
kai tokie pinigai mokami, noretusi ir issamesnes informacijos unsure.gif

Jei būčiau klaususi prieš - viską žinočiau biggrin.gif
Bet tada visi klausimai buvo susiję su operacija, o ne tuo kaip teks gyventi paskui.

Manau šis gydytojas šiek tiek išpuiko... Bet kas nepakelia nosies kai yra aukštinamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 02 05, 10:41)
Jei būčiau klaususi prieš - viską žinočiau biggrin.gif
Bet tada visi klausimai buvo susiję su operacija, o ne tuo kaip teks gyventi paskui.

Manau šis gydytojas šiek tiek išpuiko... Bet kas nepakelia nosies kai yra aukštinamas 4u.gif

Cia Maleckas taip???? blink.gif blink.gif Ar jo padejejas? Ispuiko tada tikrai....... verysad.gif Visada gaudavau atsakymus, net emeilu po operacijos.....
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2013 02 05, 12:52)
Cia Maleckas taip????  blink.gif  blink.gif  Ar jo padejejas? Ispuiko tada tikrai.......  verysad.gif Visada gaudavau atsakymus, net emeilu po operacijos.....

Matai gal praėjo keleta metų ir pasikeitė 4u.gif
Girdėjau, kad jį ten "Dievu" vadina smile.gif

Na bet gal aš kažką ne taip pasakiau, ar padariau ir dėl to man taip smile.gif
Atsakyti
Nutariau nedaryti operacijos.
Kuo daugiau sužinau apie operacija, tuo baisiau darosi.
Bijau pačios operacijos, pooperacinio laikotarpio, pasekmių sveikatai, o labiausiai bijau, kad ir operacija gali nepadėti galutinai numesti svorio.
Atsakyti
QUOTE(Juritė @ 2013 02 11, 22:05)
Nutariau nedaryti operacijos.
Kuo daugiau sužinau apie operacija, tuo baisiau darosi.
Bijau pačios operacijos, pooperacinio laikotarpio, pasekmių sveikatai, o labiausiai bijau, kad ir operacija gali nepadėti galutinai numesti svorio.

Operacija negali nepadėti! Čia tai faktas kaip blynas!

Aš negaliu atsistebėti, kiek mažai man maisto reikia! Realiai aš tikrai valgiau visada nemažai, bet kad užtenka tiek
mažai nesitikėjau!

Šiuo metu valgau trečdalį ankstesnės porcijos. Užkandžiauti irgi negaliu, jau vien dėl to, kad kol kas galiu gerti mažais gurkšniais, o tai užima laiko. Nėra kada užkandžiauti, o ir jei suvalgau ką, tai tarkim saujelę talerių, o ne visą pakelį jų biggrin.gif

Nežinau, kaip bus vėliau, bet numetus svorį jį išlaikyti, tikiu, bus lengviau nei numesti be šitos operacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 03 05, 11:49)
Operacija negali nepadėti! Čia tai faktas kaip blynas!

Aš negaliu atsistebėti, kiek mažai man maisto reikia! Realiai aš tikrai valgiau visada nemažai, bet kad užtenka tiek
mažai nesitikėjau!

Šiuo metu valgau trečdalį ankstesnės porcijos. Užkandžiauti irgi negaliu, jau vien dėl to, kad kol kas galiu gerti mažais gurkšniais, o tai užima laiko. Nėra kada užkandžiauti, o ir jei suvalgau ką, tai tarkim saujelę talerių, o ne visą pakelį jų biggrin.gif

Nežinau, kaip bus vėliau, bet numetus svorį jį išlaikyti, tikiu, bus lengviau nei numesti be šitos operacijos g.gif

Saunuole eta_Ina thumbup.gif Pritariu. Mes pasmerktos buti lieknomis ax.gif Nors as niekada neslepiau, kad yra ir nelabai sekmingu atveju, kai svorio mazai nukrito, kai ataugo nemazai ir tt. Man jau daug metu po operacijos, bet negaliu nei daug valgyt, nei vienu metu daug atsigerti. Valgau mazdaug 1/4 to kiek valgiau anksciau.Uzkandziaut galiu, bet kai darbe,tai nelaikysi gi kokio sumustinio ar bandeles apkandzioto puse dienos. blush2.gif lotuliukas.gif

Sekmes lieknejant! Svarbiausia neskubek didint maisto kiekiu ir nepergyvenk, kad valgai per mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau beveik 2 mėnesiai po OP. 10 kg. nebėra drinks_cheers.gif
Pradedu užkandžiauti doh.gif Bet greit baigsis žiemos malonumai ant sofos, vasaros gale į darbą smile.gif Tikiu, kad procesas "valgau ir lieknėju" nenutrūks thumbup.gif
Jausmas labai geras matant svarstyklių parodymus smile.gif Ir nors kelnės krenta, vyras giria, bet man atrodo esu tokia pat kokia buvau biggrin.gif Labai dziaugiuosi, kad neinu iš proto dėl svorio, ir nors norėtųsi rezultato greičiau, džiaugiuosi, kad kol kas viskas sekasi gerai ir procesas nesustoja thumbup.gif
Valgyti dar kartais persistengiu sad.gif Vis dar akys nori daugiau nei telpa... Bet nors kartais jaučiuosi tragiškai, bet bent jau nevemiu, nieko neskauda smile.gif
Supratau, kad negaliu nieko kas bent kiek gazuota! (Alus irgi gazuotas biggrin.gif ). Pamenu kalbėjot apie tai, kad nevalgymą pakeičia alkoholis kai kam - mano atveju - sunkiai pasiekiama svajonė išgerti daugiau nei porą stikliukų stipraus gėrimo, arba mažas bokaliukas alaus-žagarės kokteilio (tada dingsta gazas). Valgau viską. Saldžiai daug negaliu, riebiai nesinori. Nors dietologė sakė, kad maistas turi būti baltyminis, bet man viena mėsa nesivalgo... blush2.gif
Žiūrėsiu kaip savijauta bus toliau. Reikės kada kraujo tyrimus pasidaryti. Bet kol kas jaučiuosi puikiai smile.gif O tai, kad buvo kažkokia operacija jau net pamiršau biggrin.gif Jei ne randukai tai nė neprisiminčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 03 27, 01:19)
Jau beveik 2 mėnesiai po OP. 10 kg. nebėra  drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti