Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(inieska @ 2013 01 16, 16:42)
atsiprasau merginos o kur dingo straipsniukas apie ta insulina LT kalba?  unsure.gif  gal kas galit nuoroda i PM imest?

Oi, tema pravalyta normaliai taip... Turiu tik rusiska straipsni. Tinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta Meškinija @ 2013 01 17, 12:55)
Oi, tema pravalyta normaliai taip... Turiu tik rusiska straipsni. Tinka?  mirksiukas.gif

Ir man ir man ax.gif
Skaitau skaitau.
Aciu labai Meta Meskinia, kad negaili info 4u.gif
Labai mazai jos apie sia OP.
Atsakyti
butu geriau Lt bet tiks ir Ru
Atsakyti
Na va, artėja mano diena... Sausio 30 operacija.
Šiuo metu bandau numesti šiek tiek svorio, kad, kaip sakė gydytojas, būtų vietos darbui biggrin.gif
Nesiseka. Nusipirkau modifast, bet niekaip nesugebu tik jį gerti, vis ko nors užvalgau...

Beje, pas psichologą niekas nesiunčia... Susiradau pati, bet nieko nepadeda... sad.gif
Pasiryžau operacijai.

Kaip po jos jausmas? Aš apylankos darysiuos. Turiu dukrytę maža, tai kaži ją kilnoti galėsiu?

Pastebėjau, kad Kaune labiau apylankos darosi, o Vilniui žiedą dedasi, kaži kodėl taip?
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 01 22, 01:48)
Šiuo metu bandau numesti šiek tiek svorio, kad, kaip sakė gydytojas, būtų vietos darbui biggrin.gif
Nesiseka. Nusipirkau modifast, bet niekaip nesugebu tik jį gerti, vis ko nors užvalgau...

Beje, pas psichologą niekas nesiunčia... Susiradau pati, bet nieko nepadeda... sad.gif
Pasiryžau operacijai.

Kaip po jos jausmas? Aš apylankos darysiuos. Turiu dukrytę maža, tai kaži ją kilnoti galėsiu?

Pastebėjau, kad Kaune labiau apylankos darosi, o Vilniui žiedą dedasi, kaži kodėl taip?

Pasikartosiu, psichologiniu problemu operacija neisspres, gal suteiks daugiau pasitikejimo savim. O del operacijso tipo, tai tiesiog Vilniuje Brimas "Ziedu Valdova", Kaune-Maleckas "Apylankos Sefas" thumbup.gif Nors abu daro visu tipu operacijas. Sekmes 4u.gif Kilnoti galesi gana greitai viska lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 01 22, 02:48)

kai grįši , užbėk pasipasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 01 30, 22:30)
kai grįši , užbėk pasipasakoti mirksiukas.gif

Sveikos merginos 4u.gif Štai ir aš.
"Žinot, lysti po peiliu savo noru yra kvaila!" - čia buvo pirmi mano žodžiai grįžus į palatą.
Šalia gulėjo moteris, kuri dėjosi žiedą (aš apylankos dariausi), tai nors ją operavo po manęs, atsigavo daug greičiau. Ji tik parą gulėjo, aš dvi. Pirma para tikrai sunki buvo. Šonus skauda, o ant nugaros negaliu gulėti. Tai kol narkozė išsivaikščiojo pasnaudžiau ir pailsėjau. Kitą laiką kankinausi labai.
Dabar dar tokia sulaužyta jaučiuosi. Nelabai pailsėjusi.
Dabar lieka laukti rezultatų, ir išmokti valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 02 02, 07:29)

Įdomu,kaip pats gydytojas argumentuoja,kokią operaciją rinktis,ir kokie akcentai prieš žiedą
Atsakyti
Mano seimos gydytoja kazkaip labiau akcentuoja apejimo operacija. Labai noriu buti liekna, bet operacijos bijau blush2.gif Dar vienas kliuvinys, tai mano vyras. Jis grieztai pries tokias operacijas. Kad pjaustytum save turi buti gyvybes ar mirties klausimas. Cia jo zodiai biggrin.gif Kol kas dar gyva, bet nesioti 120 kg darosi labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 02 02, 09:29)

nu fainai, viska ismoksi, sulieknesi, busi grazi , liekna , sveika, turbut ir laiminga... 4u.gif o kiek sverei... rolleyes.gif

o kaip skiriasi kainos vienos ir kitos operacijos? zenkliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 02 vasario 2013 - 14:16
Kaip Mėta Meškinija sakė " Vilniuje Brimas "Ziedu Valdova", Kaune-Maleckas "Apylankos Sefas"
Šiaip kuo būtent akcentuoja, tai kiekvienam skirtingi gydytojo žodžiai užstringa. Moteris kuri dėjosi žiedą, rinkosi jį dėl galimybės suveršti ar atleisti. Aš būtent dėl to žiedo nenorėjau.
Šiaip ir tas ir tas būdas turi savų pliusų ir savų minusų...

Dėl vyro prieštaravimo nieko negaliu patarti. Mano vyras sutiko su manimi, kad nereikia laukti kol nepaeisi. Svarstykles įsigijau tik dabar, tai nzn kiek ten tiksliai buvo, bet 132 jau buvau tikrai pasiekusi. Aš tik aukšta, tai ne taip baisiai atrodo, bet visi tie kilogramai ant sąnarių, nugaros tikrai jaučiasi... O kuo toliau, tuo labiau jie jautėsi. Nusprendžiau nelaukti kol prisikabins kalnas ligų...

Skirtumas kainos, neturėtų įtakoti pasirinkimo. Tai vistik du skirtingi ne tik operacijų būdai, bet ir visas pooperacinis laikotarpis. O ir likęs gyvenimas irgi kitoks turi būti. Taip kad kaina paskutinėj vietoj.
Šiaip man kainavo 5150, o tai moteriai kur žiedą dėjosi 6890 (jei tiksliai pamenu). Žodžiu labai netoli 7000. Kaina skiriasi dėl to, kad reikalingas tas žiedas. Gulėjimą ligoninėje apmoka valstybė.

Tiek mano žinių, nors pati turiu dar milijoną klausimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eta_lna @ 2013 02 02, 08:29)
Sveikos merginos 4u.gif Štai ir aš.
"Žinot, lysti po peiliu savo noru yra kvaila!" - čia buvo pirmi mano žodžiai grįžus į palatą.
Šalia gulėjo moteris, kuri dėjosi žiedą (aš apylankos dariausi), tai nors ją operavo po manęs, atsigavo daug greičiau. Ji tik parą gulėjo, aš dvi. Pirma para tikrai sunki buvo. Šonus skauda, o ant nugaros negaliu gulėti. Tai kol narkozė išsivaikščiojo pasnaudžiau ir pailsėjau. Kitą laiką kankinausi labai.
Dabar dar tokia sulaužyta jaučiuosi. Nelabai pailsėjusi.

Sveika isiliejus i gulbeliu gretas 4u.gif
Atsigausi, as po operacijos irgi ilgai atsigaudinejau. O pirma diena tai kosmaras... Vis galvojau "koks velnias nese mane i ta galera" lotuliukas.gif Ir skaudejo ir vemiau, visko buvo, bet uzsimirso jau dabar tongue.gif Valgyt tikrai reik ismokti naujai mirksiukas.gif Negalima esti, o reikia labai gerai dantukais sutrinti viska ax.gif Iprasi 4u.gif

QUOTE(racke @ 2013 02 02, 13:55)
Mano seimos gydytoja kazkaip labiau akcentuoja apejimo operacija. Labai noriu buti liekna, bet operacijos bijau  blush2.gif Dar vienas kliuvinys, tai mano vyras. Jis grieztai pries tokias operacijas. Kad pjaustytum save turi buti gyvybes ar mirties klausimas. Cia jo zodiai  biggrin.gif  Kol kas dar gyva, bet nesioti 120 kg darosi labai sunku.

Na jei jis sutinka su tuo, kad tavo svoris tik augs, prisides kalnai ligu (sirdis, sanariai, spaudimas ir tt) ir jis veliau tures tavim rupintis, tada taip... mirksiukas.gif
Mano vyras irgi buvo labai pries, bet AS nesiojau tuos 112kg, AS dusdavau lipdama laiptais, MAN skaudejo visus sanarius, AS vasara prakaituodavau kaip kiaule ir negaledavau nesioti sukneliu, nes pritrindavau slaunis, AS negaledavau nusipirkti normaliu rubu ir batu... O NE JIS... Ant ranku irgi manes nenesiodavo lotuliukas.gif O dabar panesioja mirksiukas.gif bigsmile.gif
Niekas negali itakoti kas mums geraiu mirksiukas.gif Jis gal bijo , kad sulieknejus vyru demesys padides, igysi daugiau pasitikejimo savimi ir tt mirksiukas.gif
Atsakyti