QUOTE(eta_lna @ 2013 02 02, 08:29)
Sveikos merginos
Štai ir aš.
"Žinot, lysti po peiliu savo noru yra kvaila!" - čia buvo pirmi mano žodžiai grįžus į palatą.
Šalia gulėjo moteris, kuri dėjosi žiedą (aš apylankos dariausi), tai nors ją operavo po manęs, atsigavo daug greičiau. Ji tik parą gulėjo, aš dvi. Pirma para tikrai sunki buvo. Šonus skauda, o ant nugaros negaliu gulėti. Tai kol narkozė išsivaikščiojo pasnaudžiau ir pailsėjau. Kitą laiką kankinausi labai.
Dabar dar tokia sulaužyta jaučiuosi. Nelabai pailsėjusi.
Dabar lieka laukti rezultatų, ir išmokti valgyti
Sveika isiliejus i gulbeliu gretas
Atsigausi, as po operacijos irgi ilgai atsigaudinejau. O pirma diena tai kosmaras... Vis galvojau "koks velnias nese mane i ta galera"
Ir skaudejo ir vemiau, visko buvo, bet uzsimirso jau dabar
Valgyt tikrai reik ismokti naujai
Negalima esti, o reikia labai gerai dantukais sutrinti viska
Iprasi
QUOTE(racke @ 2013 02 02, 13:55)
Mano seimos gydytoja kazkaip labiau akcentuoja apejimo operacija. Labai noriu buti liekna, bet operacijos bijau
Dar vienas kliuvinys, tai mano vyras. Jis grieztai pries tokias operacijas. Kad pjaustytum save turi buti gyvybes ar mirties klausimas. Cia jo zodiai
Kol kas dar gyva, bet nesioti 120 kg darosi labai sunku.
Na jei jis sutinka su tuo, kad tavo svoris tik augs, prisides kalnai ligu (sirdis, sanariai, spaudimas ir tt) ir jis veliau tures tavim rupintis, tada taip...
Mano vyras irgi buvo labai pries, bet AS nesiojau tuos 112kg, AS dusdavau lipdama laiptais, MAN skaudejo visus sanarius, AS vasara prakaituodavau kaip kiaule ir negaledavau nesioti sukneliu, nes pritrindavau slaunis, AS negaledavau nusipirkti normaliu rubu ir batu... O NE JIS... Ant ranku irgi manes nenesiodavo
O dabar panesioja
Niekas negali itakoti kas mums geraiu
Jis gal bijo , kad sulieknejus vyru demesys padides, igysi daugiau pasitikejimo savimi ir tt
Skrandžio mažinimas. Operacija atlikta Malecko 2006-11-07 . Ugis 1,66 m