Senokai bebuvau cia
. Sveikos visos naujokes
Siemet bus 5metai , kaip as po operacijos. Rezultatai ir sveikata puikus
Daryciau operacija vel, nors mane kankina ir dempingas ir vis dar turiu labai ziureti ka valgau (negaliu riebiu, pienisku, labai astriu produktu) ir negaliu stiklines vandens vienu ypu isgerti. Bet jau ipratau prie visu situ "negalavimu" , nes kai pagalvoju, tai dabar sverciau turbut 130, kamuotu sirdis, sanariai ir tt ir pan. Vitaminus geriu pripuolamai, daugiau gelezies preparatu, bet mano kraujas ir pries operacija buvo silpnas, tai nera ko noret dabar. Tokiu baisiu pinigu bent as tikrai neisleidziu. Tiek gal pusmeciui iseina, o juo labiau, kad visada perku kai buna akcijos.
QUOTE(paulapaula @ 2012 07 20, 14:55)
laba merginos,07.16 diena man padaryta skrandzio apylankos operacija,as jau namie
.dabar dvi savaites mano rezimas trintas maistas,ir siandien man iskilo dilema,ka valgyti.Vaikiska tyrele nusibodo,,gaunasi kad nevalgau nieko,bet tai negerai,gal kokiu ideju turit,gal ka patarti galit,nes kaip ir alkis atsiranda
Is savo ir kitu "seniokiu" patirties galiu pasakyti, kad galima valgyti viska , tik labai gerai sukramtyti ir ryti po ne daug. Geriausias blenderis- jusu dantys
As gal savaite valgiau vaikiskas tyreles, veliau sriubos, koses, vistiena, zuvis. Ir viska tik kramciau
QUOTE(Varnaa @ 2012 04 12, 20:58)
Aš kol kas dar nepasiruošusi daryti OP. Tai tik vienas iš variantų , ir jau pats kraštutinis, bijau baisiai, o labiausiai dėl to, kad svoris gali grįžti.
o dėl kainų, žinau, kad yra skirtingos, užtat ir domina kiek konkrečiai kam kainavo.
Svoris gali gryzti, bet tikrai ne visas, o 30-40% numesto virssvorio. Jei pastoviai uzkandziausite, valgysit saldumynus, pyragus tai visai nejucia "prisilesit" iki dvigubos dienos kaloriju normos....
Kainos keiciasi pastoviai, man irankiai kainavo ~4000lt