Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija II dalis

QUOTE(asta_prot @ 2012 01 28, 17:52)
sveiki, jungiuosi i jusu gretas. sausia 25d man uzdetas skrandzio ziedas. jauciuosi labai laiminga. dar skaudena bet nebeda. tik klausimas ar jus irgi jausdavot alki kai buvo tik kelios dienos po operacijos. man toks jausmas kad as mielai imesciau ka nors i skrandi.skrandukas lyg ir praso maisto. nors geriu skysciu.

labas, sveika prisijungus 4u.gif
ir noriu 'nudziuginti' smegenu niekas neisoperavo, noras valgyti niekur nedingsta, todel nemazai kam svoris gryzta
Atsakyti
...esu viena iš TŲ, žinoma - laiminga ir daug sveikesnė... Kiekvieno apsisprendimo reikalas - daryti- nedaryti.Niekas už Jus to nenuspręs...Man pasiteisino, tuoj bus du meteliai, kaip aš KITOKIA - laiminga thumbup.gif
Atsakyti
Labukai

Skaiciau skaiciaubet visvien matyt nedaskaiciau biggrin.gif .

Gal pirma noriu apie save,o tada matysit kur mane nukreipt,ar isvaryt biggrin.gif .

Mano KMi yra 39 jau cia yra antro laipsnio nutukimas doh.gif verysad.gif ,jau kvepia geromis ligomis.Kai pastoju taip svoris automatiskai pakyla.Pagimdau nekrenta,bet tik pradedu rukyt krenta,bet po trecio vaiko gimimo nutariau,kad nebegrisiu prie sio zalingo iprocio,bet svoris nekrito,o buvo 96kg., pradejau rukyt vel nukrito iki 92kg.,,bet susigriebiau,kad noriu mest,bet tuo momentu metimo daktarai atrado akmenis tulzije,pasalino tulzi ir akmenis,atrado dar,kad rugstingumas padidejes.Issioperavau tulzi,meciau rukyt,pradejau gydit rugstinguma,bet svoris pradejo augt tai siaubelis,nuo tu tableciu valgyt norsi ziauriai,pastoviai esu alkana,bet negana,kad suvalgyciau biski,kaip reikiant man reik prikirst,protas sako viena,skrandis ka kita.Ir taip va priaugau jau 105kg,ugis 164cm., metu 37.Esu vartojus ir vaistus,ir dirbu fizini darba,bet svoris niekur doh.gif .

Tai va,nebenoriu daugiau issiplest.Noriu skrandzio sumazinimo operacijos,su ziedais nelabai noriu prasidet.Noreciau pasidaryt Klaipedoje,nes netoli manes,bet mama vis Kauna rekomenduoja.Gyvenu aisku ne Lietuvoje,bet vasara zadu grizt atostogu ant 3sav., Ar man kas darytu ta sumazinima,ar uztektu laiko,ir po kiek galeciau grizt i darba(darbas fizinis),ir pas koki geriau.Nu vienu zodziu buciau labai dekinga uz betkokia informacija,pagalba,nes tikrai esu apsisprendus.Nes tas svorio augimas mane zlugdo verysad.gif !Galite ir AZ,laukiu jusu,nes jai ka turiu skambintis gyd., ir tartis su jais,laikas nelaukia 4u.gif Noriu but laiminga del savo vaiku,del saves.Nes tas svorio perteklius nuo pat mazens mane zlugdo,dietos ir rukymai verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos. Noriu prisijungti prie jusu, nes ir as esu jau padalinta ir kolkas labai laiminga nors laiko dar praejo labai mazai bet biski esu aptirpusi blush2.gif
Atsakyti
O kaip del nestumo, jei tarkim pastoji ? ar nieko tokio ?
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2012 03 26, 14:37)
O kaip del nestumo, jei tarkim pastoji ? ar nieko tokio ?

Kaip pasake gydytojas tai griestai du metus negalima pastot nes organizme vyksta pertvarkos ir tai vaisiui ne i nauda.
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2012 01 07, 14:12)
Ruta o kaip dabar jautiesi?
Ar nesigaili?
Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis?
Kiek laiko jau isioperavus?
Va kiek klausimu pazeriau bigsmile.gif

Aš ne Rūta, bet vistiek pasisakysiu smile.gif ax.gif
Ar nesigaili? Gailiuosi. Esu pasidariusi 2008 m. skrandžio padalinimą. Svėriau 122, numečiau iki 70, šią dieną sveriu 93. Sukišti pingai veltui, viduriai supjaustyti veltui.
Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Taip. Tik dėčiau žiedą. Nes jį galima reguliuoti pagal savo poreikius.
Nors aišku pilna teigiamų tos operacijos pavyzdžių, bet kaip matot yra ir neigiamų verysad.gif
Atsakyti
As daryciausi, kito varinato neturiu zidas butu atmestas, netolieruoja kunas svetimkuniu...
man po OP pasikeite viskas , mitybos iprociai ir dabar labai ziuriu ka valgau....nes kisant beleka svoris auga, jau metai si ta islaikau ir siandiena esu laiminga, nezinau kas bus rytoj,
Papildyta:
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 06, 13:52)
Sukišti pingai veltui, viduriai supjaustyti veltui.
Jei reiktu pakartoti ar dar karta operuotumeis? Taip. Tik dėčiau žiedą. Nes jį galima reguliuoti pagal savo poreikius.
Nors aišku pilna teigiamų tos operacijos pavyzdžių, bet kaip matot yra ir neigiamų  verysad.gif

is tu merginu kuriuos turi nemazus gryzusius svorius ir su kuriomis man teko gyvai bendrauti, tai (zinau kad jos cia uzmeta aki) ir tikiosi nesupyks, didele svorio grizimo beda yra alkocholis, ir ziauriai dideli kiekiai alaus...po 7-8 bokalus didelius per meeta!!!!!!!!!ir vakaras be jo nevakaras blink.gif

siap nemazai bedu atsiranda nes mes priklausomos nuo maisto ir kei negalim velgyti keiciame kita nepriklausomybe....as labai riboju ta reikala, nes ir pati galiu ant to paslysti
Atsakyti
Kaip kregždė ir aš apsižiedavau. Kol kas jokių pašalinių poveikių (5 dienos), aišku, aš tik geriu kol kas. Bijau pradėti valgyti, nes žiauriai nepakenčiu vėmimo, o ligoninėj sutiktos pacientės, kurios gydo broką (gydytojų ar žiedo) mane tikrai išgasdino. Pasirodo, apie tokias statistiką irgi informacijos per mažai...Kaip ir apie tai, kad kai kuriems iš mūsų svoris krenta labai lėtai ar visai nekrenta. Sutikta pacientė numetė tik 20 kg per 3 metus- aišku, ji labai džiaugiasi, bet manęs toks rezultatas nedžiugintų- mažiausiai tiek aš norėčiau numesti per metus. Ir dar bijau, kad sąlyginai būdama sveika pati savo noru guliau ant operacinio stalo dabar, o vėliau teks lankytis dar ir dar kartą. Gal skamba nekaip, bet nenoriu dar džiaugtis, kol dar nežinau, kas manęs laukia...
Atsakyti
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 06, 14:52)
Aš ne Rūta, bet vistiek pasisakysiu smile.gif  ax.gif
Ar nesigaili? Gailiuosi. Esu pasidariusi 2008 m. skrandžio padalinimą. Svėriau 122, numečiau iki 70, šią dieną sveriu 93. Sukišti pingai veltui, viduriai supjaustyti veltui.
Nors aišku pilna teigiamų tos operacijos pavyzdžių, bet kaip matot yra ir neigiamų  verysad.gif

O kaip vėl priaugai svorio, ar skrandis vėl išsitampė, ar alkio priepuoliai.

Svarstau apie operaciją, bet ko toliau tuo labiau kyla abejonių, o ypač dėl to, kad svoris vėl gali grįžti.

Juk tada iš esmės tai niekuo nesiskiria nuo dietų, jei sąžiningai laikaisi, tai svoris ir krenta, o kai nustoji laikytis, svoris grįžta.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2012 04 07, 08:04)
didele svorio grizimo beda yra alkocholis

Na jei kas per konsultaciją būtų nors žodžiu užsiminęs apie galimą naują priklausomybę tai irgi būtų galima papildomai pagalvoti ar daryčiau operaciją ar ne. O kodėl alus o ne kažkoks kitas gėrimas? Nes išgėrus šalia nežinančio apie op, gali išsigasti ir vos ne greitąją kviesti, nes tokį deginantį skausmą nuo stipraus alkoholio nepastebint kitiems sunku ištverti. P.S. patinka ir man alus, na bet ne po 7-8 bokalus. O pas mane svoris ataugo, nes valgau beleką ir belekiek. Nuo nieko man nebūna blogai, kaip kitiems pvz, nuo pieno produktų. Tai jei aš dabar kaskart turiu galvoti ką ir kiek dedu į burną tai kam man ta operacija? Dabar kaskart valgydama kelis kartus turiu pagalvoti ar man to reikia ar aš tikrai to noriu, intensyviai sportuoju. Tai manau kad taip gyvendama nors kažkiek svorio būčiau numetus ir be op
Atsakyti
O kokios dabar yra šių operacijų kainos , o jei tiksliau, kiek iš viso išleidote pinigėlių
Atsakyti