Labukai
Skaiciau skaiciaubet visvien matyt nedaskaiciau
.
Gal pirma noriu apie save,o tada matysit kur mane nukreipt,ar isvaryt
.
Mano KMi yra 39 jau cia yra antro laipsnio nutukimas
,jau kvepia geromis ligomis.Kai pastoju taip svoris automatiskai pakyla.Pagimdau nekrenta,bet tik pradedu rukyt krenta,bet po trecio vaiko gimimo nutariau,kad nebegrisiu prie sio zalingo iprocio,bet svoris nekrito,o buvo 96kg., pradejau rukyt vel nukrito iki 92kg.,,bet susigriebiau,kad noriu mest,bet tuo momentu metimo daktarai atrado akmenis tulzije,pasalino tulzi ir akmenis,atrado dar,kad rugstingumas padidejes.Issioperavau tulzi,meciau rukyt,pradejau gydit rugstinguma,bet svoris pradejo augt tai siaubelis,nuo tu tableciu valgyt norsi ziauriai,pastoviai esu alkana,bet negana,kad suvalgyciau biski,kaip reikiant man reik prikirst,protas sako viena,skrandis ka kita.Ir taip va priaugau jau 105kg,ugis 164cm., metu 37.Esu vartojus ir vaistus,ir dirbu fizini darba,bet svoris niekur
.
Tai va,nebenoriu daugiau issiplest.Noriu skrandzio sumazinimo operacijos,su ziedais nelabai noriu prasidet.Noreciau pasidaryt Klaipedoje,nes netoli manes,bet mama vis Kauna rekomenduoja.Gyvenu aisku ne Lietuvoje,bet vasara zadu grizt atostogu ant 3sav., Ar man kas darytu ta sumazinima,ar uztektu laiko,ir po kiek galeciau grizt i darba(darbas fizinis),ir pas koki geriau.Nu vienu zodziu buciau labai dekinga uz betkokia informacija,pagalba,nes tikrai esu apsisprendus.Nes tas svorio augimas mane zlugdo
!Galite ir AZ,laukiu jusu,nes jai ka turiu skambintis gyd., ir tartis su jais,laikas nelaukia
Noriu but laiminga del savo vaiku,del saves.Nes tas svorio perteklius nuo pat mazens mane zlugdo,dietos ir rukymai