Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

QUOTE(Aurėja @ 2006 09 06, 07:19)
second.gif II vieta - "Tas prakeiktas siurblys, arba kaip aš pagimdžiau Majuką"  (Žūžū)

Valiooooo!!!!!!!!! yahoo.gif
Aciukas uz ivertinima aciuks.gif smile.gif
Ir sveikinimai kitoms mamytems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 06 rugsėjo 2006 - 17:04
ACIU ACIU ACIU !!! VISOMS ACIU UZ IVERTINIMA IR ISGYVENIMUS KARTU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norėčiau dalyvauti rugsėjo mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse blush2.gif ax.gif Savo istoriją jau parašiau bigsmile.gif
Atsakyti
Kviečiame registruotis į rugsėjo mėn. konkursą!!! kol kas turim tik 2 dalyves, laukiam ir jūsų bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mes registruojames i rugsejo men. va cia
Tik pamirsom parasyti, kad gimdziau RK ligonineje.
o kas nuspres, kieno istorija graziausia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meg: 21 rugsėjo 2006 - 12:34
QUOTE(Meg @ 2006 09 21, 13:32)
o kas nuspres, kieno istorija graziausia?

ištrauka iš konkurso taisyklių:
Kaip renkami laimėtojai?
Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!

Atsakyti
Noreciau ir as sudalyvauti konkurse su savo istorijele.... Ja jau ikeliau prie visu istoriju: "Zvilgsnis is dangaus", 09.19. Tik daba nezinau ar ja dar ir cia reikia ikelti?
Atsiprasau uz toki kvailuti klausima, bet jau atleiskit naujokei! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(black @ 2006 09 25, 13:43)
Noreciau ir as sudalyvauti konkurse su savo istorijele.... Ja jau ikeliau prie visu istoriju: "Zvilgsnis is dangaus", 09.19. Tik daba nezinau ar ja dar ir cia reikia ikelti?
Atsiprasau uz toki kvailuti klausima, bet jau atleiskit naujokei! blush2.gif

viskas ok, užtenka tiesiog čia parašyti, kad norite dalyvaut konkurse, ir aš papildau sąrašą. Jau įrašiau jus.
Atsakyti
As taip pat noreciau dalyvauti siame konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-22 @ 2006 09 25, 16:37)
As taip pat noreciau dalyvauti siame konkurse  4u.gif

smagu, jau įrašiau į sąrašą, dabar belieka tik paredaguoti pavadinimą - temos apraše, po pavadinimu, pagal taisykles, reikėtų įrašyti gimdymo namų pavadinimą, kur gimdėte. Aš įrašysiu, kai tik čia patikslinsit, kur gimdėte. Ačiū.
Atsakyti
as irgi noreciau sudalyvauti siame konkurse ax.gif savo istorija"Ugniuko gimimas"jau parasiau prie visu biggrin.gif
Atsakyti
Rugsėjo mėn. "gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašas:

1. petelne "Baisus sapnas" va čia:

2. Aleksiuke "Mūsų svajonė - Gabija" va čia:

3. Meg "Lengvai ir sklandžiai" va čia:

4. black "Žvilgsnis iš dangaus" va čia:

5. Vilma-22 "Sūnelio gimimas" va čia:

6. rutuze "Ugniuko gimimas" va čia:

7. buuuchepaula "Amos gimtis" va čia:

8. sonata tolvaisiene "kaip mano saulė keliavo pas mane" va čia:

9. RVJ "Skrydis į mūsų pasaulį" va čia:

10. ivoma "Tą rytą snigo" va čia: