Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

QUOTE(sleeta @ 2006 07 26, 19:06)
noreciau sudalyvaut ir uzsiregistruot,tik va nesuprantu kaip ta padaryti g.gif kur ta istorija rasyt,cia ar kokiam kitam skyrelyje

pasakojimą reikia rašyti ne šioje temoje, o skyrelyje "Gimdymo istorijos" atidaryti naują temą. Naujos temos atidarymo mygtuką rasite dešinėje, viršuje. O kai aprašysite savo gimdymo istoriją, užeikite vėl į šią temą ir tiesiog parašykite, kad norite dalyvauti konkurse. O aš įtrauksiu į sąrašą. Lauksim!
Atsakyti
parasiau savo istorija,taigi noreciau kad itrauktumet i dalyvaujanciuju konkurse sarasiuka ax.gif is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
LIEPOS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:

1. elevin - Stebuklų būna, Arba skausmo ir džiaugsmo ašaros, skatykite čia
2. Gentle - Tiesiog mano istorija, MGN, Kaunas, skatykite čia
3. Uogienė - Susapnuotas gimdymas, VMUL, skatykite čia
4. Cikadelė - Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin , skatykite čia
5. Banni "Nejuokaukit su gandrais" va čia:
6. wwwTania "Gana ilgai lauktas Maksimas" va čia:
7. Saulyte060420 "Kaip patekėjo mūsų Saulyte" va čia:
8. mamagordon "Dvi istorijos" va čia:
9. sleeta "Du mano angelai" va čia:
10. doovilijaa "Siurprizas" va čia:
Atsakyti

as vakar parasiau savo istorija, bet manes sarasiuke nera g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doovilijaa @ 2006 07 31, 17:04)
as vakar parasiau savo istorija, bet manes sarasiuke nera g.gif  verysad.gif

sveiki,
nebuvo, nes į sąrašą įrašoma ne automatiškai visos mėnesio gimdymo istorijas, o tik tos dalyvės, kurios pareiškia norą dalyvauti konkurse, šioje temoje paprašę įrašyti į sąrašą. Dabar ir jūsų istorija dalyvauja konkurse.

i 
Šiandien baigėme registraciją į liepos mėn. gimdymo istorijų konkursą, ir pradedame naują sąrašą - "RUGPJŪČIO MĖN. gimdymo istorijų konkurso dalyvės:"

Kviečiame registruotis!
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 01, 09:17)
sveiki,
Kviečiame registruotis!

Tai aš tada norečiau užsiregistruoti į rugpjūčio mėnesio sąrašą. Kiek suprantu būsiu pirmoji.
Atsakyti
SVEIKINAME LIEPOS MĖN. PASAKOJIMŲ KONKURSO "MANO GIMDYMO ISTORIJA" LAIMĖTOJAS!!!

first.gif I vieta Cikadelė - "Mažo Lašelio didelė kelionė pasaulin" (istoriją skatykite čia) clap_1.gif
Nugalėtoja apdovanojama firminiu supermama.lt puodeliu ir aukso medaliu (prisegtas asmeniniame profilyje)

user posted image

second.gif II vieta Gentle - "Tiesiog mano istorija" (istoriją skatykite čia)

laimėtoja apdovanojama supermama.lt sidabro medaliu!

user posted image

third.gif III vieta Uogienė - "Susapnuotas gimdymas" (istoriją skatykite čia)

Laimėtoja apdovanojama supermama.lt bronzos medaliu!

user posted image

Ačiū, kad padovanojote mums daugybę jaudinančių akimirkų, kurias patyrėme skaitydami jūsų gimdymo istorijas. Jos nepaprastos! heart.gif

Laukiame naujų pasakojimų rugpjūčio mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija"! Dalyves kviečiame pasisakyti šioje temoje - tiesiog parašykite, jog norite dalyvauti konkurse ir mes įrašysime jus į sąrašą. Iki hi.gif
Atsakyti
na vat ir susivelinau doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir aš norėčiau dalyvauti, įtraukite į sąrašiuką 4u.gif
Istorija jau paskelbta
Atsakyti
Labutis. Ar aš esu įtraukta į gimdimų istorijų sąrašą?
Atsakyti
QUOTE(~KsenijA~ @ 2006 08 12, 12:58)
Labutis. Ar aš esu įtraukta į gimdimų istorijų sąrašą?

jūsų istorija skelbta liepos pabaigoje, kai vyko liepos mėn. konkursas. Jei tada būtumėte pareiškusi norą dalyvauti konkurse (šioje temoje tereikia pasakyti kad norite dalyvauti), jūsų istorija būtų dalyvavus liepos mėn. konkurse, o dabar jau vyksta rugpjūčio 1-31 d. skelbiamų istorijų konkursas.
Atsakyti
ar mes dar galim dalyvaut smile.gif? jei taip tada itraukit i sarasiuka smile.gif
Atsakyti