Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

Kviečiame dalyvauti RUGSĖJO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?

Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. rugsėjo 1 - 30 dienomis, tuomet parašykite šioje temoje žinutę, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime Jus į dalyvių sąrašą!

Noriu atkreipti Jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai Jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.

Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte (jei to nepadarėte, kai skelbėte temą, tai registruodamiesi į konkursą parašykite, kuriuose gimdymo namuose gimdėte).
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.

Laukiame naujų istorijų!
Atsakyti
laba,
Noriu užsiregistruoti ir aš bigsmile.gif Dukrytės gimtadienio istorija štai čia smile.gif
Atsakyti
Gimdymo istorija

as noriu sudalyvauti..nors mano istorija jau sena,bet dar niekam nepasakota..
Atsakyti
Laba diena, šįkart ir mes norim sudalyvauti ax.gif Tikiuosi, laiku ir vietoj ax.gif
Mūsų istorija randasi štai čia (atsiprašau, kompiuteris neleidžia kitokiu būdu įkelti, tai įmetu visą nuorodą blush2.gif ) http://www.supermama...?...639519&st=0
O veiksmas vyko Vilkaviškio akušeriniame skyriuje rolleyes.gif
Atsakyti
Konkurse norim dalyvauti ir mes su Miglute - musu susitikimo istorija CIA, gimem II Kauno klinikinej ligoninej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 27 rugsėjo 2010 - 06:56
Gimdymo istorija
Sveiki, norime ir mes dalyvauti konkurse su savo istorija 4u.gif
Gimdziau Vilniaus Raudonaje Kryziuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 27 rugsėjo 2010 - 13:50
Dėmesio visoms mamytėms!

Rugsėjo mėnesį konkurse užsiregistravo 5 mamytės, todėl forumo administracijos sprendimu skelbiame RUDENS (rugsėjo, spalio ir lapkričio mėnesių) konkursą "Mano gimdymo istorija"

Kaip registruotis?

Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. rugsėjo 1 - lapkričio 30 dienomis, parašykite komentarą šioje temoje, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime Jus į dalyvių sąrašą!

Noriu atkreipti Jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai Jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Kas mėnesį konkurse dalyvaus istorijos, papasakotos nuo 1 iki 30/31 mėnesio dienos.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.

Atsakyti
RUDENS konkurso dalyvės:

1. Žydraakė "Sesytės gimtadienis" istoriją rasite čia:

2. liaura_krng "Ypatingoji diena mano gyvenime" istoriją rasite čia:

3. ...little mary... "Kai išskrenda gandrai..." istoriją rasite čia:

4. gretusiu "Mano mažosios kruopytės Miglės gimimo stebuklas" istoriją rasite čia:

5. kristinkaa "Suplanuota kelionė prie ežero" istoriją rasite čia:

6. ..................................

7. ..................................

Kviečiame toliau registruotis RUDENS konkurse "Mano gimdymo istorija".
Atsakyti
Pasiryžau ir aš papasakoti savo įspūdžius: Istorija apie Mano pasiklydusį motinystės jausmą
Kauno II klinikinė ligoninė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kile: 14 spalio 2010 - 19:16
QUOTE(Kile @ 2010 10 14, 21:15)
Pasiryžau ir aš papasakoti savo įspūdžius: Istorija apie Mano pasiklydusį motinystės jausmą
Kauno II klinikinė ligoninė.

O kaip reikia balsuoti? Norėčiau atiduoti balsą už šitą, citatoje paminėtą, istoriją. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2010 10 14, 21:44)
O kaip reikia balsuoti? Norėčiau atiduoti balsą už šitą, citatoje paminėtą, istoriją.  wub.gif

"Kaip renkami laimėtojai?

Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!"

Tad laikykite kumščius už šią istoriją, gal būtent ji patiks konkurso administratoriams ir galbūt šios istorijos autorė taps Rudens konkurso nugalėtoja. bigsmile.gif 4u.gif Rezultatai bus paskelbti gruodžio viduryje.

Laukiame naujų istorijų!
Atsakyti
Ir as noriu sudalyvauti konkurse, mano gimdymo istorija stai cia.
Atsakyti