Labas vakaras, norėčiau ir aš paskelbti savąją, tik pas mane gimdymo namai nėra nurodyti ar tai reiškia, kad aš dalyvauti negaliu?
Mano NeGimdymo Istorija
QUOTE(...little mary... @ 2010 04 17, 20:45)
Labas vakaras, norėčiau ir aš paskelbti savąją, tik pas mane gimdymo namai nėra nurodyti ar tai reiškia, kad aš dalyvauti negaliu?
Mano NeGimdymo Istorija
Mano NeGimdymo Istorija
Tai, kad gimdymo namai nenurodyti neužkerta kelio dalyvaut konkurse BET tam, kad galėtumėt dalyvauti šio mėnesio konkurse, istorija turi būti parašyta ir paskelbta 2010 m. balandžio 1-30 dienom.
registruojames http://www.supermama...howtopic=585701
aciu
aciu
BALANDŽIO mėn. konkurso dalyvės:
1. Suzy InLove "Svajonių gimdymas" istoriją rasite čia:
2. medlink "Praėjus dviems metams..." istoriją rasite čia:
3. Spindulia "Viskas ankščiau ar vėliau pasimiršta..." istoriją rasite čia:
4. Peachy_sheila "Aušrytės gimimas" istoriją rasite čia:
5. Žiba "Didelis ir sunkus" istoriją rasite čia:
6. indica "O dar sako, kad tikrai nepražiopsosi..." istoriją rasite čia:
7. manjana "Planinis CP" istoriją rasite čia:
8. gintareqq "Lukučio gimimas" istoriją rasite čia:
Konkurso rezultatai bus paskelbti gegužės 15 d.
Konkurso rezultatai bus paskelbti gegužės 15 d.
Kviečiame dalyvauti GEGUŽĖS mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. gegužės 1- gegužės 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime Jus į dalyvių sąrašą!
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. gegužės 1- gegužės 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime Jus į dalyvių sąrašą!
Noriu atkreipti Jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai Jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite, kokiuose gimdymo namuose gimdėte (jei to nepadarėte, visada galite parašyti man ir aš įrašysiu gimdymo namų pavadinimą į Jūsų istorijos antraštę).
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite, kokiuose gimdymo namuose gimdėte (jei to nepadarėte, visada galite parašyti man ir aš įrašysiu gimdymo namų pavadinimą į Jūsų istorijos antraštę).
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
Laukiam Jūsų istorijų.
Labas vakaras,
prašyčiau mane registruoti gegužės mėn. konkursui.
Noriu paprašyti prirašyti prie mano istorijos ŠIAULIŲ GIMDYMO NAMUS.
http://www.supermama...?...6&t=587831#
iš anksto dėkoju
prašyčiau mane registruoti gegužės mėn. konkursui.
Noriu paprašyti prirašyti prie mano istorijos ŠIAULIŲ GIMDYMO NAMUS.
http://www.supermama...?...6&t=587831#
iš anksto dėkoju
Nuoširdžiai sveikiname BALANDŽIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas!
indica "O dar sako, kad tikrai nepražiopsosi..."
istoriją rasite čia:
Pirmosios vietos laimėtojos indica laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)
Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
manjana"Planinis CP"
istoriją rasite čia:
Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
Peachy_sheila "Aušrytės gimimas"
istoriją rasite čia:
Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
Visų dalyvių gimdymo istorijos buvo puikios ir nepakartojamos. Dėkui Jums!
indica "O dar sako, kad tikrai nepražiopsosi..."
istoriją rasite čia:
Pirmosios vietos laimėtojos indica laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)
Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
manjana"Planinis CP"
istoriją rasite čia:
Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
Peachy_sheila "Aušrytės gimimas"
istoriją rasite čia:
Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje
Visų dalyvių gimdymo istorijos buvo puikios ir nepakartojamos. Dėkui Jums!