Upsiuk, sveikinu - grazi istorija!
Labai labai aciu uz ivertinima!!! Esu labai laiminga
oi kaip gaila,kad pas mane nera lietuvisku raidziu kompiuteri,butinai ir as sudalyvauciau
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 04 25, 10:01)
oi kaip gaila,kad pas mane nera lietuvisku raidziu kompiuteri,butinai ir as sudalyvauciau
i | Trumpos instrukcijos neturintiems "lietuvybės": 1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus. 2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate "Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98), "LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT), "LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME), "LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba "LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP). 3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip. 4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes :) 5) Pakartoti 1 punktą. |
Sveikiname balandžio mėnesio gimdymo istorijų konkurso laimėtojas!!!
I vieta - "Kai su gimtadieniu pasveikina Dievai" Sveikiname Skraiduolę , ji laimi firminę supermama.lt kuprinę, o jos asmeniniame profilyje nuo šiol bus prisegtas pasakojimų konkursų aukso medalis
II vieta - "Garsaus verksmo tylus laukimas" Sveikiname Smiling ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu
III vieta - "Kaip mes laukėm mažosios lelytės" Atra , sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu!
Ačiū visoms, papasakojusioms savo gimdymo istorijas, sėkmės auginant mažylius
I vieta - "Kai su gimtadieniu pasveikina Dievai" Sveikiname Skraiduolę , ji laimi firminę supermama.lt kuprinę, o jos asmeniniame profilyje nuo šiol bus prisegtas pasakojimų konkursų aukso medalis
II vieta - "Garsaus verksmo tylus laukimas" Sveikiname Smiling ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu
III vieta - "Kaip mes laukėm mažosios lelytės" Atra , sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu!
Ačiū visoms, papasakojusioms savo gimdymo istorijas, sėkmės auginant mažylius
Labai didelis dėkui visoms, kurios skaitė mano gimdymo istoriją, ir kuriose ta istorija paliko nors mažytį pėdsaką .
Buvau labai maloniai nustebinta prizine vieta. Dar kartą didelis Jums AČIŪ.
Buvau labai maloniai nustebinta prizine vieta. Dar kartą didelis Jums AČIŪ.
ačiū visoms už įvertinimą pamačiau ir net susigraudenau
QUOTE(aija @ 2006 05 10, 09:06)
Sveikutės visos,
Norėčiau ir aš papasakoti savo istoriją - gal kam paprasčiausiai praverstų tas patyrimas arba būtų čiaip įdomu
Norėčiau ir aš papasakoti savo istoriją - gal kam paprasčiausiai praverstų tas patyrimas arba būtų čiaip įdomu
Žinoma papasakokit, labai lauksim. Tiesiog užveskite atskirą naują temą šiame skyrelyje.
GEGUŽĖS mėn. Gimdymo istorijų Konkurso dalyvių sąrašas:
1. Melisiukas "Važiuoja stogas arba... GIMDAU" va čia:
2. Netta "Nojaus istorija" va čia:
3. RenataA "Amūriuko gimimas" va čia
4. Akvilė "Kelionė į kosmosą" va čia:
5. Deivika "Punktualiojo pumpurėlio gimimas:)" va čia:
6. ausand "Netikėtas gimdymas" va čia:
7. kurita "Aš parinkau savo dukrytei gimimo dieną" va čia:
8. Soni "Ir vėl berniukas..." va čia:
9. Sraigyte "Kaip Smiltė gimė" va čia:
10. svvvvajonele "Aušrytės gimimas" va čia:
11. Norima "Nojuko gimimo stebuklas" va čia:
KOL BUS SKAITOMOS IR VERTINAMOS ŠIOS GEGUŽĖS MĖN KONKURSO ISTORIJOS, KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į BIRŽELIO MĖN. KONKURSĄ!
1. Melisiukas "Važiuoja stogas arba... GIMDAU" va čia:
2. Netta "Nojaus istorija" va čia:
3. RenataA "Amūriuko gimimas" va čia
4. Akvilė "Kelionė į kosmosą" va čia:
5. Deivika "Punktualiojo pumpurėlio gimimas:)" va čia:
6. ausand "Netikėtas gimdymas" va čia:
7. kurita "Aš parinkau savo dukrytei gimimo dieną" va čia:
8. Soni "Ir vėl berniukas..." va čia:
9. Sraigyte "Kaip Smiltė gimė" va čia:
10. svvvvajonele "Aušrytės gimimas" va čia:
11. Norima "Nojuko gimimo stebuklas" va čia:
KOL BUS SKAITOMOS IR VERTINAMOS ŠIOS GEGUŽĖS MĖN KONKURSO ISTORIJOS, KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į BIRŽELIO MĖN. KONKURSĄ!
Aurėja, o kaip galima balsuoti už gegužės mėnesio istorijas?
QUOTE(Jusma @ 2006 06 01, 15:49)
Aurėja, o kaip galima balsuoti už gegužės mėnesio istorijas?
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 23, 16:57)
Kaip renkami laimėtojai?
Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!
www.supermama.lt administracija
Pasibaigus mėnesiui, visos užsiregistravusių šioje temoje dalyvių konkursinės istorijos skaitomos ir vertinamos konkurso administratorių (moderatorių komanda bei portalo administratorius). Kiekvienas vertintojas perskaitęs visas istorijas, išrenka 3 geriausias ir pirmai vietai skiria 3 taškus, antrai vietai - 2 taškus, o 3 vietai - 1 tašką. Susumuojami rezultatai ir skelbiami laimėtojai!
www.supermama.lt administracija