Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

QUOTE(indruzele @ 2006 01 01, 15:38)
nors ir atrodo viską perskaičiau, vis tiek nesuprantu, kur reikia tą istorija rašyti,  šiame lange " nauja tema" nėra.

spauskite šią nuorodą Gimdymo istorijos o ten ir rasit mygtuką viršuje dešiniau "Nauja tema" smile.gif
Atsakyti
Smagu pagaliau pasveikinti gruodžio mėnesio pasakojimų konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojus!

Sveikiname edi* , laimėjus firminę supermama.lt kuprinę! Jos gimdymo istoriją “Vienintelis skausmas, kurį malonu prisiminti” rasite štai čia

user posted image

Turime siurprizų ir kitoms/-iems gimdymo istorijų konkurso dalyviams, kurių istorijos surinko taip pat nemažai balsų:

Acne “Gimdžiau 13-ą dieną“

http://www.supermama...topic=58448&hl=

BusGerai „Labas, Varškyte“

http://www.supermama...showtopic=59100

Slapta “BENO gimimas “tėvelio akimis”

http://www.supermama...topic=57156&hl=

Acne, BusGerai, Slapta - Jums atitenka firminiai supermama.lt raktų pakabukai!

Ačiū visiems gruodžio mėn. konkurso dalyviams!

P.s. dėl prizų atsiėmimo parašysiu Jums asmenines žinutes.
Atsakyti
Sveikinu Edi* 4u.gif
Aš taip ir maniau: arba ji arba aš blush2.gif biggrin.gif
Aišku gaila, kad ne aš verysad.gif blush2.gif Nors kuprinę tai turiu ax.gif Bet labai norėjau medaliuko paraše rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip smagu! Ačiū! yahoo.gif assa.gif bis.gif
Kai pati buvau dar nėščia, tiesiog rijau bet kokią informaciją apie gimdymus. Deja niekur neaparašo iki tokių smulkių išgyvenimų kaip čia - gimdymo istorijose. Skaitydavau ir tiesiog žliumbdavau. cray.gif Dar ir vyrui liepdavau paskaityti, kad nors kiek mane suprastų, nevadintų verksne ir bent kiek įsivaizduotų kas mūsų laukia. Po gimdymo labai norėjosi išsipasakoti, nes tikiu, kad ir dabar yra nėštukių, kurios jaučiasi panašiai kaip aš tada. Noriu joms palinkėti, kad lauktų gimdymo dienos be baimės ir be nerimo. Kad ir ką teks tą dieną patirti ar iškęsti, ji visada liks prisiminimuose labai maloni ir ypatinga - susitikimo su savo mažu stebuklėliu diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2006 02 01, 00:32)
Laukiu laukiu  angel_sadangel.gif

Kai tik bus organizuojamas artimiausias supermamų renginys (pvz. artėja portalo gimtadienis ir pan.), pranešiu kada ir kur jis vyks, ir jo metu galima bus atsiimti laimėtus prizus. Iki.
Papildyta:
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 30, 18:53)
Sausio mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvės:
1. ketti
2.  soliux
3. JOGA
4. juratike13
5. juske
6. jazzmine7
7. najaa
8. gritte
9. b Isila
10 laurin
11.ALMUX
12.gretulis
13.ramaska
14. lepute
15.Renatulis
16. editukas09

Kol bus skaitomos šios 16 gimdymo istorijų ir už jas balsuojama, kviečiame vasario mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyves/-ius registruotis čia:

Vasario mėn. gimdymo istorijų konkurso dalyviai:
1.
2.
...
Atsakyti
Skelbiame sausio mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso laimėtojus! clap.gif

first.gif Pirmąją vietą užėmė ir firminę supermama.lt kuprinę laimėjo šauni ketti gimdymo istorija, kurią rasite čia:

Punktualusis Igniukas... (vadovėlinis gimdymas)

second.gif Antrąją vietą užėmė ir firminį supermama.lt raktų pakabuką laimėjo editukas09 papasakota gimdymo istorija clap_1.gif Ją rasite čia:

Gimti anksčiau ne taip ir baisu smile.gif

third.gif Trečiąją vietą užėmė ir firminį supermama.lt raktų pakabuką laimėjo Isila gimdymo istorija, kurią perskaityti galite čia:

Viskas vyko taip greitai... clap_1.gif

p.s. dėl firminių supermama.lt raktų pakabukų atsiėmimo: šiuos laimėtus prizus galima bus atsiimti artimiausiame supermamų susitikime, kurį organizuos supermama.lt
Atsakyti
Va čia tai puiki naujiena user posted image
Gera nuotaika garantuota visai dienai user posted image

Labai noriu padėkoti:
4u.gif visiems nepatingėjusiems paspausti nuorodą ant punktualiojo Igniuko istorijos;
4u.gif visiems, kurie kartu braukė ašarą beskaitydami apie mano zuikio atėjimą į šį pasaulį. Dabar noriu pasidalinti su jumis savo džiaugsmu ir dovanoju jums po šypsenėlę už kiekvieną išriedėjusią ašarėlę user posted image ;
4u.gif visai SM moderatorių komandai, kurį mano istorijai skyrė didžiausią įvertinimą;
4u.gif ir aišku SuperMamai už išsvajotą SM firminę kuprinę;
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif
esu labai pamaloninta tokio įvertinimo. Ačiū aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 19, 22:36)
blink.gif kazkaip nsupratau,bet mano istorijos net i konkursa nepakliuvo doh.gif
bent elvinos istorija buvo idomesnė negu helvijaus.sarasiuke neradau savo ,kaip dalyvės ,duomenų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tai ar dalyvė aš ar ne g.gif<br/>Papildyta:<br/>ir kaip čia registruotis ,kad siulot vasario men.dalyves registruotis čia ...bet niekas nenusispaudžia

Taisyklės ir dalyvavimo konkurse tvarka yra nurodyta pačiame pirmame šios temos komentare (jį rasite va čia :

o jei visai trumpai apie tvarką:

- parašote istoriją paskelbdami naują temą
- ateinate į šią temą ir užsirašote į sąrašiuką - tiesiog paskelbiate komentarą "įrašykite ir mane į sąrašiuką" ar pan. kaip jau padarė šios dalyvės:

Vasario mėn. "Gimdymo istorijų" konkurso dalyviai:

1. Baltike
2. ad23
3. menade
4. .........

Konkurso komisija skaito tik tas istorijas, kurios yra sąraše. Dalyvis užsirašydamas patvirtina, kad jis nori dalyvauti konkurse.
Skyrelyje jūs matote daug gimdymo istorijų, tačiau ne visi tų istorijų autoriai pareiškė norą dalyvauti konkurse, gali būti kad jūs radote jums labai patinkančių pasakojimų, tačiau jie nedalyvavo konkurse. Dalyvaujančių sąrašus matote šios temos komentaruose, pvz: sausio mėn. konkurse dalyvavo 16 istorijų, gruodžio mėn. .... ir t.t.
Atsakyti
Vasario mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašas:

1. Baltike "Pro šerkšno rūbą" istorija štai čia:

2. ad23 "Kaip skausmas būna džiaugsmas" istorija čia:

3. menade "Sunkus pirmas žingsnis..." istorija čia:

4. kristina mikalauskienė "Desertas. gimdymas su pasimėgavimu" istorija va čia:

5. KMU studente "Mano Gustuko gimimas" istorija va čia:

6. +333+ "Linksmas Jorio gimimas" istorija čia:

7. inesa82 "Tėvelis nespėjo į gimdymą" istorija čia:

8. auste "Mano mažylės atėjimas į pasaulį" istorija štai čia:
Atsakyti
Kol skaitomi ir vertinami VASARIO mėn. "Gimdymo istorijų" konkurso pasakojimai, jau pradedame pildyti KOVO mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvių sąrašą:

1. Andžela
2. meduoliukas
3. Jolitele
4.
...
Atsakyti
LAUKSIU GIMDYMO IR PO TO PAPASAKOSIU! smile.gif
Atsakyti