Įkraunama...
Įkraunama...

Blynai - II tema

QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 11:37)
Mergaitės, gal galite rekomenduoti kokį gerą blynų receptą, kuriuos būtų skanu valgyti ir kitą dieną?  g.gif  Norėčiau iškepti šiandien vakare ir ryt iš ryto su kolegomis darbe vaišintis. Galvoju apie čirvinius blynus, tik ar nebus jie guminiai kitą dieną?

man irgi reikia cirviniu blynu recepto 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turi blynų receptą, kurie kepami širdutės formos keptuvėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 07, 14:27)
Merginos, gal kas turi blynų receptą, kurie kepami širdutės formos keptuvėje?  g.gif

Žiūriu, kad jau daug laukiančių šitų blynų recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 15:51)
Žiūriu, kad jau daug laukiančių šitų blynų recepto smile.gif

Mama visada čirvinius blynus kepa pagal tokį labai paprastą receptą:
2kiaušiniai
10 šaukštų cukraus
apie 0,5l ar daugiau pieno
3 šaukštai aliejaus
miltų
Viską išmaišyti, tešla turėtų būtų grietinės tirštumo, kepa toje senovinėje keptuvėje.
Atsakyti
receptas buvo kazkur ir SM, bet pas Neryte bloge su visa vaizdine medziaga:

http://www_neringa-b...-blyneliai.html

siti tikrai skanus ir salti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Blykste ir Angi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal kuri esat kepusi tuos amerikietiškus blynus? Smalsu, kiek maždaug blynų išeina iš recepte nurodytų produktų?
Atsakyti
Aš įsimylėjus šiuos blynus nei kiek neprisigeria aliejaus, išsipučia, labai skanūs kaip spurgos, ir atšalę tokie patys išlieka.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 07, 15:47)
Aš įsimylėjus šiuos blynus nei kiek neprisigeria aliejaus, išsipučia, labai skanūs kaip spurgos, ir atšalę tokie patys išlieka.

Ačiū, AkvileZ 4u.gif Kiek maždaug blynų gaunasi pagal šį receptą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 07 kovo 2011 - 16:07
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 16:07)
Ačiū, AkvileZ  4u.gif  Kiek maždaug blynų gaunasi pagal šį receptą?

Darau iš pusės normos, tai mes dviese prisivalgom. Šiaip pilna norma 500 g miltų, tai pabandyk išsivaizduoti biggrin.gif Man atrodo iš visos normos net nesu kepus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 07 kovo 2011 - 16:10
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 15:30)
Ačiū Blykste ir Angi   4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal kuri esat kepusi tuos amerikietiškus blynus? Smalsu, kiek maždaug blynų išeina iš recepte nurodytų produktų?

kepiau ir ne karta. bet kiekio nepasakysiu doh.gif

bet jei noriu, kad liktu kitai dienai, kepu is dvigubos normos (pas mus 2 mazos valgytojos, ir vienas didelis, labai megstantis blynus) biggrin.gif
Atsakyti
Na, man kolektyvą 8 žmonių reikia pamaitinti doh.gif smile.gif
Atsakyti
o gal galima mieliniu blynu tešla iš vakaro padaryti blush2.gif kad ryte greitai iškeptum
Atsakyti