isbandziau siandien amerikietiskus blynus. Verdiktas - puikus !
Labai patiko, kad riebalu juose yra tik tas ketvirtis stiklines (na ir pas mane dar buvo riebus naminis rugpienis vietoj kefyro, bet puikiausiai tiko
), o ne 3 keptuves, kaip kepant paprastus blynus. Nesitasko, necirska karstas aliejus.
Nuo saves pridesiu, kad kepti juos geriausia ant kuo mazesnes ugnies, nes apacia megsta pradeti degti, kol virsus dar skystas - taip sunkiau juos apversti. O kai jau visas blynas daugmaz tvirtas su sakute atsargiai lengvai nusiplesia nuo keptuves.
Siu blynu paragavus supratau, kodel amerikieciai blynus pavadino 'pancakes' (keptuviniai pyragai)
- ju skonis tikrai kaip pyrago
. As gal dar meginciau ipilti i tesla laseli citrinu sulciu sodai nugesinti
nes man jautesi tas toks specifinis sodos prieskonis, kurio negaliu pakesti...arba gal tik kepimo miltelius deti
Kas maitinsit alkanus vyrus tikrai laisvai galit maisyti dviguba norma, kad ir jums ir dar kokiems 2 vaikams uztektu
. Is nurodytos normos man kliuvo keli paragavimui, visus kitus MB prarijo.
Tai toks issamus traktatas apie 'keptuvinius pyragus'