QUOTE(Gelyteee @ 2010 02 22, 12:12)
Aciux
Jei sakai, kad nesijaucia tai jauciu teks ruostis i parde
. Nors as tai to ir bijau labiausiai, kad jo skonio neliktu... Na, for the change, pabandysiu
Na, siaip man tai krakmolas be skonio
Galvoju, gal tada is vis jo nedek, nes kiausinis, majonezas, suris turetu ir taip viskas i kruva susiristi
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2010 02 22, 12:24)
Koks idomus receptukas
dar nebandziau
bet butinai isbandysiu!
O sakykit, sultingi isejo, nesausi?
koks turi buti fermentinis suris? kokia firma, riebumas? ir nereikia paskui i jokius dziuveselius voliot?
Tikrai ne sausi, skanus ir karsti ir salti. Labai paprasta, skanu ir greita!
Suri dedu paprasciausia, i riebuma demesio neatkreipiau, bet toki, kuris legvai tarkuotusi, Lt pirkdavau Rokiskio ar Svalios
I dziuveselius tikrai nereikia, tiesiog dedi saukstu ta kose i keptuve ir formuoji kokia nori forma, vaikams galima mazesnius, sau didesnius, keturkampius, pailgus, kokius tik pageidaujat
Krakmolas juos padaro tvirtesnius, lengva apversti