mano prancūziškas batonas
Matyt blogai pakildinau
Šito su įdaru skonis labai geras,vyras suvalgė,o be įdaro keliavo į šiukšledėžę,bandysiu dar kartą kol išeis,gal bandyti kildint orkaitėje
Atsiprašau už prastą kokybę
Kepiau pagal Srovės receptą
receptuka labai paprasta:350gr. miltu, puse stiklines silto vandens, 25gr. mieliu, druskos.
I dubeni isijoti miltus, i vidu supilti ismaisytas mieles su druska ir vandeniu ir sakute sukant maisyti aplink, kol eis, kai neis, versti ant miltuotos lentutes ir minkyti apie 15 min., pakildinti pusvalandi, vel perminkyti, vel pusvalandi pakildinti ir vel versti ant miltuoto pavirsiaus ir suformuoti du pailgus batonus, kaip ipjauti, jusu reikalas ir apipurksti siltu vandeniu, kai batonai pakils, purkstuko neturejau, tai paprastai patepiau sepeteliu.Isvaizda gal ne labai, bet pirktiniu daugiau nepirksiu.Plutele plona ir traski, vidus be galo purus