Elena, pora klausimuku kiek mazdaug verdi bulves? ir kuo grybus pakeist galima? gal kumpiu kokiu? nes MB grybu nemegejas pas mane, o tokiu bulviu kaip noris
QUOTE(Sauluzhe @ 2010 03 30, 12:11)
Elena, pora klausimuku kiek mazdaug verdi bulves? ir kuo grybus pakeist galima? gal kumpiu kokiu? nes MB grybu nemegejas pas mane, o tokiu bulviu kaip noris
Bulvės buvo dideles,viriau apie 30 min.Geriausia patikrinti su peiliu...O grybus galima pakeisti pvz virta vištiena,bus labai skanu...
QUOTE(Sauluzhe @ 2010 03 30, 09:38)
grange jie ir buso nesudege ir traskus, gal fotke nelabai vykus
o ar atrodo viliojanciai ar ne, kiekvieno skonio reikalas
o ar atrodo viliojanciai ar ne, kiekvieno skonio reikalas
Na iš foto matos kas matos, ne kokybėje (foto esmė)
reikia mokėti priimti ir kritiką nieko nebus,jei visi seilėsis, kaip gražuuuu
o žinoma, skonio reikalas. tik patikėk, pasistengtum labiau su jais, vaizdas iš kart gražesnis būtų.
QUOTE(grange @ 2010 03 29, 23:26)
nu jei jau iškept, tai nelabai troškinos bet jei rimtai, neįsivaizduoju kaip???
Idejau i inda skirta ryziam, uzstaciau atrodo 40minuciu ir gavosi tikras sokoladinis, dregnesnis nei orkaitej pyragas
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 29, 22:00)
Pritariu
Paskutiniu metu man užėjusi makaronų manija .Šį kartą gaminau makaronų kaspinėlius iš to,ką radau šaldytuve.
Paskutiniu metu man užėjusi makaronų manija .Šį kartą gaminau makaronų kaspinėlius iš to,ką radau šaldytuve.
Labai ačiū už paprastą, bet puikią idėją
QUOTE(Nailea @ 2010 03 30, 13:08)
Labai ačiū už paprastą, bet puikią idėją
Į sveikatą
QUOTE(Elena @ 2010 03 30, 12:21)
Bulvės buvo dideles,viriau apie 30 min.Geriausia patikrinti su peiliu...O grybus galima pakeisti pvz virta vištiena,bus labai skanu...
dekui
QUOTE(grange @ 2010 03 30, 12:31)
Na iš foto matos kas matos, ne kokybėje (foto esmė)
reikia mokėti priimti ir kritiką nieko nebus,jei visi seilėsis, kaip gražuuuu
o žinoma, skonio reikalas. tik patikėk, pasistengtum labiau su jais, vaizdas iš kart gražesnis būtų.
reikia mokėti priimti ir kritiką nieko nebus,jei visi seilėsis, kaip gražuuuu
o žinoma, skonio reikalas. tik patikėk, pasistengtum labiau su jais, vaizdas iš kart gražesnis būtų.
kaip ir mano reikalas kiek stengtis, ir kiek ne
kritika priimu,tiksliau perduosiu MB, nes jis gamino bet jei nepatinka, galima patiekala praleist, kaip dauguma cia daro
ne visos cia tokios profesionales ir super virejos...
patinka patiekalas - nusikopini, nepatinka - praleidi ir patyli...
ir toliau diskutuot neketinu, ne tam sita tema...einu geriau vakarienes recepto paieskot
QUOTE(Rastika @ 2010 03 30, 12:02)
na aš ta puoda esu gavusi dovanu ir jaunti metai kaip lentynoje tuno dbr prisiminiau ir pagalvojau kad galėčiau kazka pabandyti, bet mastai kaip maista sudote prieskoniuojate ar i vandni apacioje detate druskos?
oi, ne- i apacia negalima jokiu prieskoniu, sultiniu ir pan
Darzovems visai nieko nedarau- labai skanios ir taip
Na, o mesyte, zuvi prieskoniuoju, bet ne per daug, nes garinant skonis intensyvesnis buna.
Labai man skanu maltinukai- padaryti paprastai, tik batono nededu- geriau saujele manu kruopu.
Sauluzhe, as pritariu grangei- visgi, estetinis vaizdas labai svarbu. As dedu foto cia retokai, bet jei dedu- stengiuosi ispuosti lekste, paserviruoti kaip tik moku geriausiai. Jei nepavyksta, nededu visai. Ypac, jei patiekalas nera kazkoks ypatingas, isskirtinis, pateikiantis gera ideja... Na, o desreliu su bulevmis isvis nepavadinciau receptu, sorry
Elena, kaip visada super-duper Ypac patiko darzoviu spageti
Stengsiuos jau ir as vakare savo 'sedevrus' parodyt- sia savaite valgom lengvesni maistuka, tad tenka ir galvele pasukt
supratau, tobulosios virejos, daugiau nebeturiu nei ka pasakyt, nei ko idet...
cia vieta tik tobuloms, gaila, ne visos ir Jus tokios esat.......
cia vieta tik tobuloms, gaila, ne visos ir Jus tokios esat.......
QUOTE(Sauluzhe @ 2010 03 30, 16:52)
supratau, tobulosios virejos, daugiau nebeturiu nei ka pasakyt, nei ko idet...
cia vieta tik tobuloms, gaila, ne visos ir Jus tokios esat.......
cia vieta tik tobuloms, gaila, ne visos ir Jus tokios esat.......
nugi nereikia taip pykt Jau sia tema diskutuota desimt kartu: tikim, kad skanu ta desrele su bulvyte, net neabejoju, bet viesoj erdvej estetinis vaizdas daug ka reiskia. Va, uzmeskim ant kiausinienes petrazoliu, ridikeliu ispjaustykim, ir visos 'isgrius' ,kad labai grazu
Atleisk, jei izedziau- gamink ir dek foto
[quote=grange,2010 03 30, 12:31]
Na iš foto matos kas matos, ne kokybėje (foto esmė)
Na tada parašykite, kad "receptai tik su gražiomis nuotraukomis".
Na iš foto matos kas matos, ne kokybėje (foto esmė)
Na tada parašykite, kad "receptai tik su gražiomis nuotraukomis".
Nors as nededu i sia tema receptu (na esu tik pora kartu ikelusi), bet kiekviena diena apsilakau cia pasisemti ideju ir pritariu toms, kurioms sako, jog estetinis vaizdas yra svarbus. belekaip i lekste sudrebto maisto tikrai nesinori isbandyti ir toms kurios nesupranta - estetinis tai nereiskia ispuostas ir belekaip isciustintas patiekalas, o tiesiog tvarkingas. nereikia dideliu sugebejimu sudeti maista i lekste tvarkingai..nereiketu pykti del komentaru, o kita karta tiesiog pasistengti