Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 21, 17:57)

Ui, kaip aš mėgstu rizotą! thumbup.gif Vienas iš puikiausių patiekalų. O jau nuotraukos grožis bigsmile.gif
QUOTE(Inesssija @ 2010 03 21, 19:47)
Kazkaip nerandu sriubu temos  g.gif 

Mmm, man tokios sriubos pavasariu kvepia rolleyes.gif Lengvutės ir tokios švelniai žalsvos... ir skanios labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2010 03 21, 16:04)

skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2010 03 22, 01:24)
skaniai atrodo bigsmile.gif

man irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2010 03 21, 17:47)
Kazkaip nerandu sriubu temos  g.gif 

Kulinarines idejos - uzkandziai ir sriubos ir ten tikrai yra sriubyciu tema mirksiukas.gif
Siulau ideti ten savo sriuba, nes skaniai atrodo bigsmile.gif Gal patiks kam nors nezinanciai kokia sriubyte isvirti biggrin.gif
Atsakyti
Lašiša su apelsinų skonio balzaminiu padažu

500 g lašišos filė
Marinatui:
1 valg. šaukštas apelsinų skonio balzaminio padažo;
2 valg. šaukštai apelsinų sulčių;
1 arb. šaukštelis susmulkinto česnako;
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus;
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Sumaišykite visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, pakaitinkite, palaukite, kol atvės, tuomet supilkite aliejų. Aplikite lašišą marinate 15 min. Išėmę pasūdykite, užberkite šiek tiek pipirų, kepkite orkaitėje ant grotelių ir baigiant kepti apšlakstykite marinatu.

Naudojau padažą Drogheria, pirkau Rimi:
user posted image

Rezultatas patiko namiškiams wub.gif

user posted image
Atsakyti
TAS PADAZAS IS VIS SUPERINIS thumbup.gif PASLAKSTYTI PVZ ANT CEZARIO SALOTU,AS DAR TOKI PERKU TIK AVIETINI IRGI JEGA,IR GRAZIAI ATRODO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2010 03 21, 16:36)
Labutis.Mano siandienos pietus.
Receptas:
Bemieles sluoksniuotos teslos pakelis,0,5kg farso(mano buvo kalakutienos),2 svogunai,8 pievagrybiai,1 cukinija(maza),1 kiausinis,megstami prieskoniai,tarkuotas fermentinis suris.
I inda(mano buvo stiklinis) pirma sluoksni deti teslos(truputi pakociotos,pagal indo forma),antras-kepintas ir blenderiuotas farsas su prieskonias ir kauisiniu ant virsaus kepti pievagrybiai su svogunu ir cukinija,poto vel tesla,kitas sluoksnis kepintas farsas ir tarkuotas suris,po to vel tesla ir t.t.Paskutinis sluoksnis mesyte su daug surio.Uzdengiau folija ir kepiau apie 1 val.
Ir jokiu riebalu nereikia.Net netepiau formos.
Skanaus.

Labai patiko wub.gif
Ačiukas už receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2010 03 22, 17:51)
Lašiša su apelsinų skonio balzaminiu padažu

Super, nerealiai thumbup.gif Būtinai reiks lašišos nusipirkt, pasiilgau jau, ypač šitokią nuotrauką pamačius laugh.gif
Atsakyti
Mėsos ir daržovių troškinys.

Sorry dėl foto, nelabai vykus.

Receptukas čia:
http://paslaimuske.b...-troskinys.html

Nu... sorry, nuotraukos nepavyksta įkelti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 22 kovo 2010 - 18:28
QUOTE(Srove @ 2010 03 17, 21:07)
Koruklu-labai grazios ir skanios foto wub.gif

Bulviu kukuliai su svogunu padazu ir el. grilineje kepta sprandine.
400gr.virtu saltu bulviu sutarkuoti burokine tarka, ikulti kiausini, ideti 150gr. bulviu krakmolo, druskos ir isminkyti.Padaryti 7-8 kukulius, deti i verdanti vandeni(pasudyta) ir virti 15min.Padazui pakepti du pusziedziais pjaustytus svogunus ant trupucio sviesto, kai pagels, ipilti grietineles, uzvirti.
Spandine buvo istrinta trupuciu malto cesnako, imbiero, pipiru, druskos, aliejaus misiniu, siek tiek palaikyta ir trumpai pakepta-apie 15 min.

user posted image

Klausimelis,gal kas pasakytu kiek tai yra saukstais tas 150 g. krakmolo g.gif Ruosiuosi kukulius daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2010 03 22, 19:29)
Klausimelis,gal kas pasakytu kiek tai yra saukstais tas 150 g. krakmolo  g.gif Ruosiuosi kukulius daryti smile.gif

Krakmolo šaukštas 30 gramų
Atsakyti
Labai dekui mirksiukas.gif ,reiskias 5 saukstai krakmolo smile.gif Begu daryti bigsmile.gif
Atsakyti