Pietūs šiandien. Gaminau pagal šį receptą. Tik aš naudojau kiaulienos kumpį, troškinau valandą ir nedėjau rūkyto kumpio. Buvo labai labai skanu.
Mano foto.
QUOTE(Rastika @ 2010 03 21, 16:45)
onute33,
l . skaniai atrodo pabandysiu kitą savaitgali atrodo visai paprasta.... snd jau zuvyte orkaitėje kepu tad bus gera mintis kitą savaitgalį pabandyti tavo patiekala
l . skaniai atrodo pabandysiu kitą savaitgali atrodo visai paprasta.... snd jau zuvyte orkaitėje kepu tad bus gera mintis kitą savaitgalį pabandyti tavo patiekala
Tirai paparasta ir lengva.Dziaugiuosi kad ikvepiau ideja pietums.Idara galima daryti bet koki-grybai,zuvyte ar net varske su vaisiais.
QUOTE(Rastika @ 2010 03 21, 16:45)
onute33,
l . skaniai atrodo pabandysiu kitą savaitgali atrodo visai paprasta.... snd jau zuvyte orkaitėje kepu tad bus gera mintis kitą savaitgalį pabandyti tavo patiekala
l . skaniai atrodo pabandysiu kitą savaitgali atrodo visai paprasta.... snd jau zuvyte orkaitėje kepu tad bus gera mintis kitą savaitgalį pabandyti tavo patiekala
Papasakok kaip zuvyte gaminai? Noriu irgi orkaitej kepti
mykolina, na pas mane tradicija jau kad sestadieni ar sekmadieni kepu zuvi, sns l. paprastai apacioje morkos, paprieskoniavau, po to bulves taip pat paprieskomiavau ir sudejau ant virsaus gabaliukais supjaustyta zuvyte (pries tai buvau pasimarinavusi) uzdejau folija ir kepa, o dbr uzpyliau padaza is kiausinio grietines idejau vasabi druskos ir pipiriuku, viska ismaisiau ir uzpyliau, dar pakepsiu kokias nepilnas 10 min ir ragausim veliau galesiu ifelti foto
[quote=Baisa,2010 03 21, 17:04]
Pietūs šiandien. Gaminau pagal šį receptą. Tik aš naudojau kiaulienos kumpį, troškinau valandą ir nedėjau rūkyto kumpio. Buvo labai labai skanu.
Labai skaniai atrodo, bus išbandyta
Pietūs šiandien. Gaminau pagal šį receptą. Tik aš naudojau kiaulienos kumpį, troškinau valandą ir nedėjau rūkyto kumpio. Buvo labai labai skanu.
Labai skaniai atrodo, bus išbandyta
Kazkaip nerandu sriubu temos Tai idesim cia, sriubyte is to ka radome saldytuve: morkos, kopustai, ziediniai, sparagai, bulve, krapai. Lengva ir skanu
QUOTE(Rastika @ 2010 03 21, 17:36)
mykolina, na pas mane tradicija jau kad sestadieni ar sekmadieni kepu zuvi, sns l. paprastai apacioje morkos, paprieskoniavau, po to bulves taip pat paprieskomiavau ir sudejau ant virsaus gabaliukais supjaustyta zuvyte (pries tai buvau pasimarinavusi) uzdejau folija ir kepa, o dbr uzpyliau padaza is kiausinio grietines idejau vasabi druskos ir pipiriuku, viska ismaisiau ir uzpyliau, dar pakepsiu kokias nepilnas 10 min ir ragausim veliau galesiu ifelti foto
Labai aciu Kokia cia zuvis?
Koruklu, tortilija labai skanu buvo . aciu
QUOTE(mykolina @ 2010 03 21, 20:29)
Labai aciu Kokia cia zuvis?
cia manau galima daryti su kokia tik nori, cia dariau su pengasija
QUOTE(mykolina @ 2010 03 21, 17:29)
Tortilija man atrodo is kukuruzu miltu
Tortilijos buna ir is kukuruzu ir is kvietiniu miltu. Lavasas buna plonesnis, nei tortilijos, ir lavasas buna ivairiu formu - apvalus, ovalo formos ar staciakampio, tortilija dazniausiai apvali. Nors gaminama is tu paciu ingridientu! Na pagyvenus turkijoje maciau tu lavasu tiek formu ir tokio ivairaus storio, minkstumo, kad man tikrai niekada nekyla klausymas ar tai tortila ar lavasas. Nors vienoje parduotuveje Turkijoje parduoda tortilijas, ant kuriu turkiskai parasyta lavasas, angliskai tortilija. Taigi siaip jokio skirtumo.
QUOTE(brashke77 @ 2010 03 20, 16:19)
Geltonajam sandely Nr 1- pats pirmas nuo gatves, kur gerimu parduotuve is priekio
Žinau šitą vietą, ten neblogų dalykų būna, esu pirkus daug ką ten darbui ir sau, įrankius neblogus kažkada pirkau