Vištiena su ananasais ir pievagrybiais
Gaminau senokai,bet prisiminiau ir rodau foto reportaza
Sudėtinės dalys: vištienos file,konservuoti ananasai,pievagrybiai,poras,svogūnų laiškai,fermentinis sūris, majonezas,prieskoniai.
Iš anksto paruoštą vištienos file (pamusta,pamarinuota vistienos prieskoniais) dedame i stiklini inda (troskintuva)šiek tiek prieš tai jį patepame riebalais. Vištieną klojame ant dugno (galima ir smulkiai supjaustyti).
Aptepti majonezu.
Išdėlioti konservuotus ananasus.
Paparstyti supjaustyti porą.
Toliau deti pakepintus pievagrybius.
Apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
Tuos sluoksnius pakartoti kelis kartus
Užbaigiant pabarstyti šiek tiek svogūnų laiškų.
Šiek tiek pašlakstyti vandenuku ar sultiniu. Uzdengti dangciu ir kepti 180 orkaiteje 1 val. Baigiant kepti nuimti dangti,kad isgaruotu skystis ir apskrustu suris.
Rezultatas toks
Valgyti su bulvemis ir darzovemis