Sauluzhe, na ir mane gundo, tik norėjau paklausti ar jei kepčiau keptuvėje tas pats nesigaus
manau,kad gausis, tik kept reikia be riebalu, tai keptuves nesvylancios reiketu
Ateinu su nauju receptėliu
Jautienos steikas pagal mane
Tikiuosi tikri steiko mėgėjai ir gerbėjai labai nesupyks.
Jautienos išpjovos steikas
1 porc.reikės:
200gr.jautienos išpjovos
pagal skonį šviežiai maltų pipirų ir jūros druskos
1vnt.pomidoro ir rukolos
Mėsos gabaliuką šviežiai paprieskoniuoti ir iškarto kepti uždengtoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.Kepti po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.(priklauso kiek norite ,kad mėsa būtų iškepusi).Mes mėgstame .kad būtų "normaliai "su krauju.
Dedame į lėkštę rukolą,pomidorą ,pabarstome pipirais ir apšlakstome aliejumi.Šalia dedame mėsą ir skaniai suvalgome.Tikrai labai skanu.
Jautienos steikas pagal mane
Tikiuosi tikri steiko mėgėjai ir gerbėjai labai nesupyks.
Jautienos išpjovos steikas
1 porc.reikės:
200gr.jautienos išpjovos
pagal skonį šviežiai maltų pipirų ir jūros druskos
1vnt.pomidoro ir rukolos
Mėsos gabaliuką šviežiai paprieskoniuoti ir iškarto kepti uždengtoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.Kepti po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.(priklauso kiek norite ,kad mėsa būtų iškepusi).Mes mėgstame .kad būtų "normaliai "su krauju.
Dedame į lėkštę rukolą,pomidorą ,pabarstome pipirais ir apšlakstome aliejumi.Šalia dedame mėsą ir skaniai suvalgome.Tikrai labai skanu.
QUOTE(grange @ 2010 03 13, 23:18)
ok, aš sutinku
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 15, 21:15)
Seilėtekis nerealus :
O aš tai šiandien amerikietiškus bynelius išmėginau-žiauriai patiko
pagal šį receptą
***
O čia mano žuvies užkepėlė
reiks: pangasijos file, kelių salierų stiebų, vrtų bulvių, pievagrybių, svogūnų, fermentinio sūrio, majonezo ir garstyčių, "žolių"
Stiklinį kepimo indą ištepame aliejumi ir sluoksniuojam produktus:
pirmas sluoksni bulvės, antras sluoksnis-pangasijos file pamarinuota citrinpipiriais, smulkinti svogūnais išmaišyti su majonezo ir garstyčių mišiniu, barstome gabaliukais papjaustytu salieru ir plokštelėmis pjaustytais piev agrybiais.
Pašaunam į įkaitusią orkaitę ir apie 20 min. kepam 180 laipsnių temperaųroje. Tuomet pabarstome fermentiniu sūriu ir pakepinam kol išsilydo sūris.
Skaunaus
aš irgi su vakariene ateinu
Vištiena su medum ir sezamu
vištienos gabaliukus pusdienį marinavau prieskoniais (aitrūs pipirai,druska,pipirai,vištienos prieskoniai,šaukštas medaus).
ant keptuvės pakepinau svogūnus,morkytę,sudėjau vištieną ir papriką. kai gerai apkepė dėjau padažą (4š. medaus,1š. sojos,1,5š. garstyčių,2.š ananasų sulčių,3š.citrinos sulčių,1š.krakmolo ir šiek tiek išspausto česnako) ir galiausiai - sezamo sėklos.
paprasta ir skanu
p.s. rauginti kopūstai garnyrui gal ir nelabai čia tiko, na bet labai jau norėjosi
Vištiena su medum ir sezamu
vištienos gabaliukus pusdienį marinavau prieskoniais (aitrūs pipirai,druska,pipirai,vištienos prieskoniai,šaukštas medaus).
ant keptuvės pakepinau svogūnus,morkytę,sudėjau vištieną ir papriką. kai gerai apkepė dėjau padažą (4š. medaus,1š. sojos,1,5š. garstyčių,2.š ananasų sulčių,3š.citrinos sulčių,1š.krakmolo ir šiek tiek išspausto česnako) ir galiausiai - sezamo sėklos.
paprasta ir skanu
p.s. rauginti kopūstai garnyrui gal ir nelabai čia tiko, na bet labai jau norėjosi
Nady, išbandysiu
QUOTE(Julya @ 2010 03 15, 21:40)
aš irgi su vakariene ateinu
Vištiena su medum ir sezamu
....p.s. rauginti kopūstai garnyrui gal ir nelabai čia tiko, na bet labai jau norėjosi
Vištiena su medum ir sezamu
....p.s. rauginti kopūstai garnyrui gal ir nelabai čia tiko, na bet labai jau norėjosi
Apetitnai ta vištytė atrodo, net be garnyro apsieičiau turbūt
QUOTE(Rastika @ 2010 03 15, 21:52)
Žinok pamėgink : labai skanūs tie blynai, tiesa gal pusryčiams ar priepiečiams labiau tinka
dekui uz blyneliuis - ismeginsim tik reik kefyra kazkuo pakeist, ner pas mumis jo
QUOTE(Nady @ 2010 03 15, 20:39)
O čia mano žuvies užkepėlė
reiks: pangasijos file, kelių salierų stiebų, vrtų bulvių, pievagrybių, svogūnų, fermentinio sūrio, majonezo ir garstyčių, "žolių"
reiks: pangasijos file, kelių salierų stiebų, vrtų bulvių, pievagrybių, svogūnų, fermentinio sūrio, majonezo ir garstyčių, "žolių"
mmm, siandien ir isbandysim aciu uz ideja
Ryziu ir saldytu zirneliu plovas su grilyje kepta vistienos krutinele. Nusipirkau griline keptuve, tai negaliu atsidziugti!
O plova dariau pagal turkiskaja tradicija-
2 stiklines ryziu nuploviau. Tada puode ikaitinau 3 saukstus alyvuogiu aliejaus, tada idejau i pjaustyta svoguna, 3 skilteles cesnako ( nebutina, jei nemegstat!), kai suminkstejo, tada sudejau ryzius ir maisant pakepiau 2-3 minutes. Tada supyliau 4 stiklines vandens, siek tiek druskos ir pipiru. Uzdengiau ir viriau 8 minutes. Pavirus, sudejau saldytus zirnelius, pamaisiau ir dar 2 minutes paviriau. Tada puoda sandariai uzdarome ir isjungiame ugni. Leidziu pastoveti. Tuo metu vistos krutineles apiberiu siek tiek druskos, pipiru, siek tiek ciobrelio ir citrinos zieveles bei sulciu. Dedu ant ikiatusio griliaus ir kepu po 5 minutes and abieju pusiu. Pries pateikiant i ryzius imaisiau siek tiek smulkintu petrazoliu ir metu! Skanaus!
QUOTE(Koruklu @ 2010 03 16, 13:02)
Ryziu ir saldytu zirneliu plovas su grilyje kepta vistienos krutinele.
kaip grazu...ir tikriausiai labai skanu
QUOTE(Koruklu @ 2010 03 16, 12:02)
Ryziu ir saldytu zirneliu plovas su grilyje kepta vistienos krutinele. Nusipirkau griline keptuve, tai negaliu atsidziugti!
Atrodo
Neikalbejau vyro nupirkti griline keptuve, sako, juk turim saslykine Na, nieko sakau, ikalbesiu rudenejant, kai baigsis vasaros sezonas