Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Mamučia @ 2010 03 12, 17:20)
drinks_cheers.gif
be pomidoru ,pupeliu ir stambiai supjaustitu bulviu(jos dedamos pirmos blush2.gif )mociute akidavo,ne barsciai,o kacapu sriuba blush2.gif

Tie barščiai kur dėjau nuorodą, tai gaunasi visai kitokie nei mes įpratę valgyt. Net spalva kitokia.
O man patinka rusų ir ukrainiečių virtuvė. Kaip ir bet kokia kita tradicinė. Tik be tikslaus recepto nedrįsčiau gaminti. Vilniuj gal labiau paplitę kitos kultūros patiekalai. Man tai buvo naujiena.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 03 11, 21:00)
Na va, bandeles pagal Aguonele jau musu pilvuose  thumbup.gif
Tik lasinukus dejau sudytus, o pasirodo jie neblogai pasudyti buvo  blush2.gif

super bandukės bigsmile.gif
Atsakyti
žiauru kaip maista sugadinau, gavosi guminiai doh.gif kad daugiau tokias nesamones daryciau doh.gif turiu viską mesti lauk o dar ir silke persudziau doh.gif vyras gryzo pietu pavalgyti, ogi tik tie guminiai blush2.gif nu negaliu kaip susinervinau, jauciu jas reikia fritiurinei kepti o ne orkaitej, zodziu daugiau tokiu nesamoniu sakiau nebedarysiu doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 12, 20:32)
žiauru kaip maista sugadinau, gavosi guminiai doh.gif kad daugiau tokias nesamones daryciau doh.gif turiu viską mesti lauk o dar ir silke persudziau  doh.gif vyras gryzo pietu pavalgyti, ogi tik tie guminiai blush2.gif nu negaliu kaip susinervinau, jauciu jas reikia fritiurinei kepti o ne orkaitej, zodziu daugiau tokiu nesamoniu sakiau nebedarysiu doh.gif

o kas cia tie guminiai? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 12, 17:32)
žiauru kaip maista sugadinau, gavosi guminiai doh.gif

na zinai, negalima tai vadinti nesamonemis blush2.gif kiek supratau, esi tik pradedancioji virtuvej o uzsigriebiai jau tikro Sroves meno wub.gif kol cia mes Sroves aukstumas apsieksime tai praeis pora metu ax.gif tai gal geriau nuo paprastesniu pradeti mirksiukas.gif grazu ir man tos antytes, na bet zinau kad is pirmo karto man nesigaus, dar lauksiu kol ikvepimas ateis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 12, 18:32)
žiauru kaip maista sugadinau, gavosi guminiai doh.gif

O ka tu dar dejai i bulviu kose, kad guminiai gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 03 12, 19:41)
O ka tu dar dejai i bulviu kose, kad guminiai gavosi?  g.gif

pasidariau is bulviu koses taip kaip daryciau cepelinams (krakmoliniams) o kai kepiau orkaiteje jie tik apdziuvo tada dar biski sutepiau su aliejum kai paraganau tai tas pats kaip guminiai.... verysad.gif na taip dar tikrai ne man taip greitai tokius šedevrus daryti, o taip norejosi skanių pietų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 12, 20:45)
pasidariau is bulviu koses taip kaip daryciau cepelinams (krakmoliniams) o kai kepiau orkaiteje jie tik apdziuvo tada dar biski sutepiau su aliejum kai paraganau tai tas pats kaip guminiai.... verysad.gif  na taip dar tikrai ne man taip greitai tokius šedevrus daryti, o taip norejosi skanių pietų verysad.gif

na, nepergyvenk 4u.gif
pamenu,kai man nepavyko isgirtieji "Rudnosiukai" doh.gif Patyriau visiska fiasko unsure.gif O dar sveciu buvau prisikvietus lotuliukas.gif
Nezinau, ka ne taip padariau, atrodo, receptas paprastutis...
Vat kokia istorija ax.gif
Atsakyti
brashke77,"Rudnosiukus" aš taip pat dariau kai turejau prisikietusi sveciu irgi idialiai nesigavo sakau matyt ne man tokie patiekalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 12, 18:39)
matyt ne man tokie patiekalai  blush2.gif

nenuleisk nosies, kazkada iseis 4u.gif gyveni ir mokais mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ir mokausi is jusu merginos...
aguoniele ryt tavo bandeles ir zuvi darysiu (ne lasisa naudosiu bet pengasija blush2.gif ) o bandeliu tesla galiu pasidaryti is vakaro? blush2.gif
Atsakyti
Ule aciu uz nuostabiuosius blynelius 4u.gif Tik ka prikirtom su pakepintu pievagrybiu - svoguniuku idaru thumbup.gif
aguonele bandeles niam niam, dar karstos garuoja, bet jau isragautos. Aciu 4u.gif
Atsakyti