Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Rastika @ 2010 03 10, 15:37)
aguonele, o galiu durną klausimą užduoti kodėl jūs nenaudojate grietinės? tai pasinaudosiu tavo paratimu ir taip pasidariusiu iš grietinės mišinuką, dar kartelį ačių savaitgalįišbandysiu  bigsmile.gif
Aš iš LT (žemaitija)

Philadelfios sureli perku maximoj arba rimi mirksiukas.gif
Atsakyti
indria, na rytoj pabandysiu, bet galvoju kad antis man nesigaus hihihi.gif gal kokias valteles darysiu blush2.gif
Atsakyti
privalgiau kugelio, tai galiu ramiai cia ziuret i gardumynu nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 11, 18:24)
indria, na rytoj pabandysiu, bet galvoju kad antis man nesigaus hihihi.gif  gal kokias valteles darysiu  blush2.gif

Aš kepiau krepšelius, padariau apvalų blynelį (išspaudžiau su apverstu bliūdeliu) ir dėjau į vidų faršo, tada abiem rankom apspaudžiau faršą ir palikau krepšelio viršų "atdarą". Iškepus ten supyliau padažą, nes man truputį ta bulvių tešla pirmą kartą buvo sausoka. Gal šaltam patiekalui bus gerai, bet karštam norėjosi padažo 4u.gif
Atsakyti
bjaurybe aš ryt žadu daryti pastininkui su silke, na paziuresiu kas gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 11, 18:48)
bjaurybe aš ryt žadu daryti pastininkui su silke, na paziuresiu kas gausis  blush2.gif

gausi gerai, aš netikus kulinarė ir tai iš pirmo karo pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 11, 18:48)
bjaurybe aš ryt žadu daryti pastininkui su silke, na paziuresiu kas gausis  blush2.gif

tai jau turbut laaabai geras pastininkas bigsmile.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 03 11, 17:19)
Aguoneles bandeles su lasinukais jau tuoj bus lipdomos ir saunamos kepti  thumbup.gif  Idaras jau pagamintas, tesla iskilus, belieka uzsiimti meniskiausia dalim  mirksiukas.gif

Na va, bandeles pagal Aguonele jau musu pilvuose thumbup.gif
Tik lasinukus dejau sudytus, o pasirodo jie neblogai pasudyti buvo blush2.gif
Atsakyti
indria, bus geras pastininkas, naudojusiu ta proga kad ryt laisva diena tai kazka idomaus padarysiu mirksiukas.gif
Perrin nuostabiai tau gavosi bandelės bigsmile.gif aš šeštadieni darysiu smile.gif tik sau su desrele nes lasiniu nevalgau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 03 11, 20:22)
Perrin nuostabiai tau gavosi bandelės bigsmile.gif  aš šeštadieni darysiu smile.gif  tik sau su desrele nes lasiniu nevalgau rolleyes.gif

Ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 03 11, 13:09)
Mano  paprasti kodletukai ,i vidu dejau surio juosteles  smile.gif bulviu kose ir rauginti kopustukai  smile.gif

essen.gif kaip griebciau dabar tuos kotletus! beje, koki padaziuka prie ju padarete?
Atsakyti
aguonele, zuikis ir bandelės, fantastiško grožio wub.gif wub.gif

Perrin, tau bandelės ir pavyko thumbup.gif
Atsakyti